Bye summer, hello winter!

De herfst is alweer begonnen en voordat je het weet zitten we alweer in de winterperiode, een periode waarin we natuurlijk naar binnen gaan en dus halen we de gezelligheid in huis! We geven je een aantal tips hoe je kunt zorgen voor een knus én warm huis tijdens de winterperiode.

 

Tip 1: Decoratie

Is jouw huis al winterproof maar mis je nog nét die gezelligheid die het afmaakt? Ga dan decoratie shoppen! Maak online toffe moodboards of bezoek woonwinkels (bijvoorbeeld Woonwinkel Emmeloord) om inspiratie op te doen. Misschien wil je in de winterperiode de kleur van je accessoires wel aanpassen? Of juist wat extra’s toevoegen aan je interieur? Vermijd in de winter te felle lampen om een gezellige sfeer te creëren. Echte must-haves voor de winter zijn toch wel kaarsen, dekens, kussens en sfeerverlichting. Een middagje decoratie shoppen doet dus al wonderen voor je interieur!

 

Tip 2: Warmte

Mis je letterlijk warmte in huis? Naast centrale verwarming in huis is vloerverwarming ook een mogelijkheid. Bijvoorbeeld een pvc vloer vloerverwarming. Zo wordt je vloer van onderuit verwarmt en kun je genieten van de fijne warmte die het afgeeft. Een houtkachel in huis is natuurlijk ook een mogelijkheid voor extra warmte, dit zorgt ook voor extra gezelligheid in huis.

 

Tip 3: Activiteiten in huis

Is je huis al helemaal gezellig en wil je er nu ook optimaal gebruik van maken? Ga wat gezelligs doen in huis. Denk bijvoorbeeld aan een cake of taart bakken of een spelletjesmiddag. Of wees creatief en pak er een schildersdoek bij. Liever een relaxte activiteit? Ga voor een ultieme movie-night! Allemaal activiteiten die gewoon lekker door kunnen gaan ondanks dat het regent of misschien wel sneeuwt.

 

Hopelijk helpen deze tips je een handje om ondanks de kou, toch een knusse en sfeervolle winter te beleven!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten