VL Wonen
Bouwen en verbouwen

Butaan geiser ARCA 11 liter, energiezuinig en snel warm water

Met de Butaan Geiser, ARCA 11 liter is er op een eenvoudige wijze snel warm water te maken. En dit is zeer geschikt op plaatsen waar niet direct electriciteit in de buurt is. Omdat de geyser op butaan of propaan werkt en de ontsteking op batterijen is de aankoop hiervan een verstandige keus.

Aan de voorkant zijn knoppen bevestgid waarmee de temperatuur en de waterdruk ingesteld kan worden. Verder voldoet deze geiser aan alle normen en keuren van deze tijd. Hiermee heeft u een echt veilig en betrouwbaar systeem.

Lage stikstof uitstoot

Met de efficiency van meer dan 85% en een lage stikstofuitstoot is het een energiezuinige oplossing. Daarnaast wordt er gas bespaard door de zelfontstekende vlam. Er wordt alleen warm water gegenereerd zodra de warm water kraan opengedraaid wordt.

Arca Geiser op Butaan of Propaan

  • Energiezuinig
  • Terugslagbeveiliging
  • Beveiligde functies
  • Low Nox
  • Werkt op lpg, butaan en propaan
  • 11 liter per minuut
  • Voldoet aan de GAR
  • CE gecertificeerd
  • Werkt op batterijen

Geiser van Spaanse komaf

ARCA is al een tijdje actief in Spanje waar ze dan ook mateloos populair zijn. In het thuisland is het een A merk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en dus ook voorzien van diverse veiligheidsfuncties. Hiermee haalt u een betrouwbaar product in huis.

Ideaal voor Tiny Woningen en tijdelijke projecten

Verder is het een goede oplossing voor tijdelijke projecten en tiny woningen. Ook voor campings en campers zou het geschikt zijn. Het is een gesloten systeem dus er is geen waakvlam. Wel dient de ruimte goed geventileerd te worden en de rookgasafvoer dient naar buiten te worden geplaatst.

Daarnaast is het ook geschikt als je off grid woont. Dus als je helemaal onafhankelijk bent van elektriciteits leveranciers. Dan zou het wel eens een handige oplossing zijn om gebruik te maken van een geiser die werkt op butaan, propaan of lpg. ideaal dus in de vakantiewoning.

Wilt u na bovenstaand verhaal meer informatie over deze Geyser? Bij WarmteshopEU zijn ze online te bestellen. Meestal binnen twee werkdagen al geleverd. Direct naar het artikel via Butaan geiser ARCA.

 

 

https://warmteshop.eu/product/propaan-butaan-geiser-11-liter-kiwa/

Gerelateerde artikelen

Lekkage plafond – Hoe los ik het probleem op?

Ruimte opnieuw uitvinden

Tips voor het schilderen van je huis: het schilderen van muren met een verfspuit

Schilderij ophangen aan de muur- Stappenplan

De meest populaire verbouwingen aan huis

Het beste gereedschap om zelf een krabpaal te maken