Behangstalen laten maken met precisie

Behangstalen zijn heel belangrijk voor het presenteren van uw collectie. Voor winkelketens met een assortiment aan behang of andere wandbekleding is het belangrijk om de collectie op een overzichtelijke en aantrekkelijke wijze te presenteren. Waar men er ‘vroeger’ veel eerder voor koos om alle muren te behangen in het gehele huis, kiest men er nu steeds vaker voor om een enkele muur te behangen. Soms een enkele muur per kamer, omdat er behang met een mooie structuur aangebracht kan worden. Niet alle huizen, vooral de wat oudere woningen, beschikken niet over glad gestucte muren.

Behangcollectie presenteren? Dat doet u zo!

Om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten overgaan tot het kopen van uw behangcollectie, is het belangrijk dat u behangstalen laat maken. Behang is net als muurverf onderhevig aan trends, wat inhoudt dat er elk seizoen weer nieuwe kleuren, motieven of materialen uitkomen. Om uw aanbod in de winkel of op de beurs zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, produceert de Twentse Stalenmakerij stalen in de breedste zin van het woord.

De mogelijkheden voor uw behangstalen

Er zijn veel mogelijkheden, zoals de manier waarop de stalen gepresenteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een waaier, een map, koffer of kaartvorm. Verder zijn er ook diverse mogelijkheden als het gaat om de kaft, afwerking en de bedrukking. Om ervoor te zorgen dat de stalenpresentatie herkenbaarheid genereert voor uw organisatie, is het mogelijk om uw bedrijfslogo terug te laten komen. Heeft uw organisatie een huisstijl, dan kan deze terugkomen in de behangstalen. Om de afwerking helemaal netjes te maken, is het mogelijk om plaatjes te graveren. Hierin kan het logo worden gegraveerd of eventueel de kenmerken van het product.

Presentatie aanpassen op het klantsegment

Belangrijk is om te letten op het segment dat u bedient. Gaat het voornamelijk om goedkoop behang, dan is het handig om de uitstraling van de stalen niet overdreven luxe te maken. Gaat het echter om exclusief behang, dat bijvoorbeeld handgemaakt is, dan is het echt heel belangrijk dat dit terugkomt in de stalenpresentatie. Meer informatie over behang kunt u vinden op de website.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten