Achter een gesloten deur? U zoekt een slotenmaker met 24/7 service.

Tenzij je een slotenmaker bent, heb je waarschijnlijk geen kopie van je eigen huissleutel. Als je jezelf buitensluit, wie kun je dan bellen om weer binnen te komen? Er zijn genoeg slotenmakers die alleen tijdens kantooruren werken; gelukkig zijn er ook slotenmakersdiensten die 24/7 service bieden. In een noodsituatie kunt u tijd en stress besparen als u weet welke slotenmakers 24 uur per dag beschikbaar zijn. En met zoveel verschillende diensten die slotenmakers tegenwoordig aanbieden, is het belangrijk om te weten wat ze wel en niet doen voordat je er een kiest. Elke goed geïnformeerde slotenmaker zal graag alle vragen beantwoorden of ingaan op eventuele zorgen die je hebt voordat je hem inhuurt. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een 24/7 slotenmaker

 

 

Responsiviteit

Eerst en vooral moet je een bedrijf vinden dat de telefoon opneemt als je belt. Als u midden in de nacht buitengesloten bent en niemand neemt de telefoon op, dan komt u nergens. U wilt niet een uur in de wacht worden gezet of worden doorverbonden met vijf verschillende operators voordat u de kans krijgt om uw situatie uit te leggen. U wilt zo snel mogelijk iemand aan de lijn krijgen die u kan helpen, en als u dat niet krijgt, kunt u beter iemand anders bellen.

 

Reputatie

Reputatie is iets wat je niet kunt zien. Het is niet iets dat je op internet kunt opzoeken, en zelfs referenties geven je misschien niet het volledige beeld. Maar de reputatie van een bedrijf kan u veel vertellen over de kwaliteit van de service die u kunt verwachten. Als u weet dat een bedrijf een goede staat van dienst heeft, kunt u zich een beetje ontspannen, wetende dat uw situatie waarschijnlijk goed zal worden afgehandeld.

 

Vergunning en certificering

Vraag de slotenmaker die je overweegt of ze een vergunning en/of certificering hebben. Alle slotenmakers in de VS moeten een vergunning hebben. Als u niet weet welke licentie ze hebben, kunt u dit controleren bij de licentiecommissie van uw staat. Certificering is optioneel, maar veel slotenmakers streven het na en het kan een goede indicator van vaardigheid en professionaliteit zijn. Als een slotenmaker certificeringen heeft op gebieden zoals auto’s of high-security sloten, bijvoorbeeld, toont dit aan dat hij ervaring en kennis heeft op die gebieden en u sneller of efficiënter kan helpen dan iemand die geen speciale certificeringen heeft.

 

Aangeboden diensten

Vraag welke diensten de slotenmaker aanbiedt, en zorg ervoor dat die diensten aansluiten bij het probleem dat u heeft. Als je bijvoorbeeld nieuwe sleutels nodig hebt, zorg er dan voor dat ze nieuwe sleutels kunnen maken. Maar controleer ook of ze al het andere kunnen doen dat je nodig hebt tijdens hetzelfde bezoek. Als er een nieuw slot moet worden geïnstalleerd, zorg er dan voor dat ze dat kunnen doen en dat ze het slot opnieuw kunnen sluiten, zodat al je andere sloten nog steeds werken met de nieuwe sleutel. Een slotenmaker moet alles kunnen doen wat met sleutels en sloten te maken heeft.

 

Slot reparatie of vervanging?

Als u toch bezig bent, vraag dan of ze aanraden uw slot te repareren of te vervangen. Als ze aanraden het te vervangen, vraag dan waarom. Als ze aanraden het te repareren, vraag dan wat er mis mee is. Als je een kapot slot hebt, is het een goed idee om het zo snel mogelijk te vervangen. Een kapot slot is een veiligheidsrisico en is vooral gevaarlijk voor mensen met kinderen of huisdieren. Als je een kapot slot hebt, moet je een expert zoeken om het zo snel mogelijk te vervangen.

 

Conclusie

Er zijn veel slotenmakers, en sommige zijn beter dan andere. Het kan moeilijk zijn om te zeggen welke goed zijn totdat je je al eens door een slotenmaker hebt laten branden. De beste manier om een goede slotenmaker te vinden is om andere mensen te vragen die een slotenmaker in uw omgeving hebben moeten inhuren. Als je iemand kent die een slotenmaker heeft moeten bellen, vraag dan wie ze hebben gebruikt en of ze die zouden aanbevelen. Als u rondvraagt en uw onderzoek doet, moet u een slotenmaker kunnen vinden die u uit de nood helpt, zelfs als het toevallig 3 uur ’s nachts is.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten

Videodeurbel

Een videodeurbel ook wel voordeurcamera is een oplossing om veiliger