4 x waarom je lasergame moet gebruiken op een kinderfeestje.

Rond de leeftijd van 8 jaar is het bijna onvermijdelijk: kinderen vragen om een kinderfeestje voor hun verjaardag. Het is hartstikke leuk om iets te organiseren, maar wat is nou origineel en leuk om te doen met een groep kinderen? Lasergamen, natuurlijk! In deze blog vind je 9 redenen waarom lasergamen een geweldig idee is voor een kinderfeestje.

 

1. het maakt niet uit met hoeveel kinderen.

Als je zoon of dochter een grote groep vrienden heeft, is lasergamen een geweldig idee. Je kunt lasergamen met 8 kinderen of meer. Dit maakt lasergamen het perfecte kinderfeestje voor iedereen zoals neefjes, nichtjes of buurtkinderen, en klasgenoten.

 

2. ze zijn actief

Kinderen zijn erg actief tijdens het spel. Ze kunnen al hun energie kwijt tijdens het lasergamen, en jij als ouder weet dat je de vermoeide maar voldane kinderen na afloop mee naar huis kunt nemen. Een kinderfeestje waarbij de kinderen veel kunnen bewegen is ook nog eens heel gezond.

 

3. het is spannend

Door het bos rennen en op jacht gaan naar vriendjes met geavanceerde apparatuur. Dat klinkt als een spannend plan. Dankzij hun grote inlevingsvermogen kunnen kinderen helemaal opgaan in de fantasiewereld en het gevoel krijgen dat ze in een echte strijd terecht zijn gekomen. Het is erg leuk om als ouder naar te kijken.

 

4. leuk voor jongens en meisjes

Is lasergamen alleen voor jongens? Zeker niet. Meisjes kunnen het ook! Sterker nog, lasergamen is geschikt voor alle leeftijden en geslachten. Of je nu met een jongere of een oudere groep bent, iedereen kan lasergamen. Bovendien draagt iedereen vaak dezelfde outfit, zodat je er allemaal hetzelfde uitziet. Laat het spel maar beginnen!

 

Lasergamen bij Bubbelbal

Het maakt niet uit hoe je het bekijkt: Lasergamen is en zal altijd leuk blijven. Er is bijna niemand die lasergamen niet leuk vindt, en dat maakt het een perfecte activiteit voor een kinderfeestje! Door Bubbelbal kun je nu lasergamen op locatie! Deze partij komt namelijk de laserguns gewoon langs brengen!

https://www.bubbelbal.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten