Wat dacht je van een keukenadvies aan huis?

Na jaren wikken en wegen heb je nu eindelijk de knoop doorgehakt: een nieuwe keuken. In je huidige huis heb je waarschijnlijk al een aantal grote en kleine verbouwingen achter de rug. En nu is dat de tijd gekomen dat je je keuken volledig wilt vernieuwen. Of je hebt een nieuw huis gekocht en daar wil je graag een nieuwe keuken voor uitzoeken. De nieuwe keuken moet het liefst tientallen jaren meegaan en je één en al opbergruimte, werkruimte en kookgenot geven. Wat ga je doen? Het internet afstruinen of  in het weekend meerdere meubelboulevards bezoeken? Dat kan je een prima resultaat geven, als je precies de maten van je ruimte op papier hebt gezet. Wat je ook doet, je bent waarschijnlijk veel tijd kwijt met de voorbereiding en de aanschaf van je nieuwe keuken. Zou het niet mooi zijn als je niet naar een keukenshowroom hoeft, maar gewoon thuis kunt blijven? Dat kan nu met een keukenadvies aan huis

Een keukenadvies aan huis, meer dan alleen maar makkelijk

Hoe regel je een keukenadvies aan huis? Heel eenvoudig; je maakt gewoon een telefonische afspraak. Als je van tevoren al iets kunt zeggen over de afmetingen van je keukenruimte en de gewenste stijl, kunnen de deskundige keukenadviseurs daar nog beter op inspelen. Ze komen bij je thuis met diverse materialen, keukendelen in verschillende kleuren en stijlen en uitgebreide documentatie. Ook meten ze secuur de ruimte waar je nieuwe keuken moet komen te staan. Vervolgens bespreken ze samen met jou je wensen en hun mogelijkheden. Dat brengen ze duidelijk in beeld. Hoe dan? Met een handige laptopapplicatie die je meteen een 3D-beeld laat zien van je nieuwe keuken. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Je keukenadvies aan huis verder verfijnen

De indeling van je keuken, de woonstijl, het kleurgebruik in je woning, dit zijn allemaal bronnen van input om de best mogelijke keuken voor je samen te stellen. De keukens is dan eenvoudig modulair op te bouwen. Door de snelle 3D-applicatie zie je in  één oogopslag wat het betekent als je de kleur van je werkblad of je kastdeurtjes aanpast. Je keukenadviseur is niet alleen visueel ingesteld, maar weet ook meer dan genoeg van het werken in een keuken. Is een handiger van je geplande keuken mogelijk, dan zal hij dit zeker adviseren, zodat je met veel meer plezier en comfort je dagelijkse maaltijden en speciale diners kunt bereiden.

Een keukenadvies aan huis van Homekeuken

Samen met je keukenadviseur heb je jouw ideale keuken samengesteld. Vervolgens bestel je alle apparatuur en onderdelen online. Je krijgt een inlogcode, zodat je jouw bestelling gemakkelijk online kunt volgen. Alles wordt nog eens exact nagemeten en wanneer alle onderdelen binnen zijn, maakt HomeKeukens een volgende afspraak. Komen ze alleen de goederen afleveren? Nee, ze brengen je nieuwe keuken niet alleen, maar zorgen ook voor professionele montage. Als de monteurs van HomeKeukens alles netjes hebben opgebouwd en opgeruimd, kun je in feite meteen beginnen met koken. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten