PVC Vloeren en Raambekleding: De laatste trends op een rij

PVC vloeren zijn helemaal in en dat is niet zonder reden. Misschien heb je wel eens in een woonwinkel  gelopen en heb je gezien hoe mooi ze eruit kunnen zien. PVC staat voor polyvinylchloride en het is een type kunststof dat in vloeren wordt gebruikt. Dit materiaal is sterk, duurzaam en kan er net zo uitzien als echt hout of steen. Er zijn ook PVC vloeren met unieke patronen en kleuren. Het fijne van deze vloeren is dat ze waterbestendig zijn. Dus als je per ongeluk wat morst, is dat geen probleem. Ze zijn ook super makkelijk schoon te maken met gewoon een dweil of stofzuiger. PVC vloeren zijn ook stiller dan andere soorten vloeren omdat ze geluid dempen.

PVC vloerentrends om in de gaten te houden

PVC vloeren zijn dus handig en veelzijdig, maar welke trends zie je nu echt in huizen terugkomen? Allereerst zijn de vloeren met houtlook een echte hit. Ze zien eruit als echt hout, maar hebben de voordelen van PVC. Ook marmerlook is populair. Dit geeft je kamer een luxe uitstraling zonder dat je echt marmer hoeft te kopen. Wat ook cool is, zijn de vloeren met geometrische patronen. Dit kan je kamer een moderne of juist een retro vibe geven. Wil je iets echt unieks? Ga dan voor een PVC vloer met een kleurverloop. Dat is echt iets dat je nergens anders ziet.

Raambekleding die je kamer afmaakt

Bij het inrichten van je kamer denk je niet alleen aan de vloer, maar ook aan de ramen. De trends in raambekleding veranderen continu. Rolgordijnen zijn bijvoorbeeld super populair. Ze zijn praktisch, strak en je kunt ze in allerlei kleuren krijgen. Tegenwoordig zie je ook houten jaloezieën steeds vaker. Ze geven je kamer een warme en gezellige uitstraling. Als je echt iets speciaals wilt, kies dan voor gordijnen met een printje. Denk aan bloemen, strepen of andere leuke patronen. Onthoud goed, welke raambekleding je ook kiest, het moet passen bij je PVC vloer. Zo zorg je ervoor dat alles in je kamer mooi bij elkaar past en voelt het echt als jouw plek.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten