Prachtige hanglampen van Ztahl

Ztahl is onderdeel van het merk Dijkos, een toonaangevend verlichtingsmerk uit Nederland. Dit merk staat bekend om zijn moderne en klassieke stijl van pendelverlichting. Dit merk heeft een groot assortiment hanglampen. De producten van dit merk hebben unieke eigenschappen waardoor ze anders zijn dan andere verlichtingsmerken. Het biedt verschillende hangers, variërend van minimalistische tot eigentijdse ontwerpen. Hier zijn voorbeelden van hanglampen die Ztahl aanbiedt.

Minimalistische hanglampen

Minimalistische hanglampen zijn het beste als je iets eenvoudigs wilt, met strakke lijnen en zonder franje. Deze kunnen van alles worden gemaakt, van glas tot metaal. Minimalistische hanglampen van Ztahl zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Een voorbeeld van een hanglamp in minimalistisch design is Ztahl Dijkos Mello. Deze hanglamp is gemaakt van zwart metaal en het koord is verstelbaar. Deze hanglamp heeft een dimmende eigenschap die kan worden bediend met een externe dimmer schakelaar. Hou je van een simpele hanglamp met een luxe touch, dan kies je voor Ztahl Djikos Bergamo. Deze hanglamp heeft een zwart metalen plaatje met gouden snaar lampen. Andere minimalistische hanglampen van dit merk zijn Ztahl Dijkos Salerno en Ztahl Dijkos Stelvio.

Hedendaagse hanglampen

Hedendaagse hanglampen hebben meestal unieke vormen. Soms zijn ze niet symmetrisch. Door deze vorm zien ze er modern en stijlvol uit. Ze zijn meestal verkrijgbaar in gedurfde kleuren zoals zwart of goud. Ze zijn dus geweldig om kleur toe te voegen aan je huis. Hedendaagse hanglampen zijn een interessant alternatief voor traditionele hanglampen. Ze hebben interessante ontwerpen of patronen waardoor ze zich onderscheiden van al het andere in de kamer. Ztahl biedt veel soorten hanglampen in unieke designs. Je kiest bijvoorbeeld voor Ztahl – Dijkos Catania, Ztahl Dijkos Terra en Ztahl Dijkos Limone. Het kenmerk van deze verlichtingsarmaturen is dat de gloeilamp in een kooi is geplaatst.

Industriële hanglampen

Industriële hanglampen zien eruit alsof ze uit een oud pakhuis of fabriek zijn geborgen en vervolgens zijn hergebruikt als hanglampen. Ze zijn gemaakt van metaal met een roestige afwerking die ze een industriële look en feel geeft. Als je een industrieel interieur ontwerp hebt, moet je industriële hanglampen van Ztahl toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld Ztahl Dijkos Trevic, Ztahl Dijkos Tortona en Ztahl Dijkos Oslo kiezen. De meeste industriële hanglampen van Ztahl zijn gemaakt van zwart metaal. De strakke lijnen van deze verlichtingsontwerpen zullen een saaie ruimte in iets aantrekkelijks veranderen. Er zijn enorm veel opties als het gaat om het merk Ztahl. Bekijk de website eens om erachter te komen welke het beste bij je past.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten