Opslagruimte huren in Ede? Ga naar Opslagman!

VL wonen

Bent u al een langere tijd op zoek naar een betaalbare opslagruimte in de buurt van Ede? Dan helpen wij u graag bij Opslagman. Opslagman is al meer dan zestien jaar dé specialist als het gaat om het verhuren van opslagruimtes. Vandaag de dag hebben we namelijk al vier verschillende vestigingen in Diemen, Utrecht, Veenendaal, Amerongen en opent er binnenkort zelfs een nieuwe vestiging in Almere. Wij zijn een familiebedrijf en hebben al jarenlang passie voor het verhuren van deze mooie ruimtes. Dit vindt u ook terug in onze beoordelingen. U kunt de beoordelingen vinden op onze website. Uit de vele positieve feedback die dagelijks binnenkomt en het stijgende aantal in klanten, kunnen wij wel vaststellen dat ons concept een groot succes is. 

Waarom een opslagruimte in Ede van Opslagman?

Als u kiest voor een opslagruimte in Ede van Opslagman, dan kiest u voor een systeem dat zeer eenvoudig in gebruik is. U kunt namelijk bij ons alles online regelen. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat de klant/huurder op elk gewenst moment bij zijn gegevens kan en zo ook op elk gewenst moment een contract kan openen, wijzigen of sluiten. Echter betekent dit zeker niet dat wij niet op persoonlijke wijze te werk gaan. Integendeel, wij hechten heel veel waarde aan het leveren van passende service. Daarom zijn wij iedere dag tijdens kantooruren bereikbaar voor onze klanten waar u terecht kunt voor zowel vragen als advies. Onze vakmensen staan u graag te woord. Andere redenen waarom wij u aanraden om voor ons te kiezen is dat u altijd verzekerd bent van een droge, verwarmde én beveiligde opslagruimte. U kunt 7 dagen per week toegang krijgen tot uw box door enkel uw eigen toegangscode in te voeren. Bovendien kennen wij bij Opslagman geen opzegtermijn en kunt u zelf bepalen wanneer u het contract beëindigd – dit is én blijft kosteloos. 

Ik wil een grotere ruimte, kan dat?

Heeft u al een ruimte bij ons maar merkt u dat u toch niet genoeg ruimte heeft? Dat is geen probleem! U kunt eenvoudig online de huur van uw box wijzigen en veranderen naar een grotere ruimte. Uiteraard krijgt u dan ook een nieuw contract.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten