Nieuwe keuken? Bekijk de hipste trends voor in de keuken.

1. Slim compact ontwerp
Of het nu een smal, vierkant of gebroken plan is, waar de ruimte beperkt is, komen compacte keukens te hulp. Steeds meer keuken inspiratie lijkt te profiteren van minimale rommel en maximale efficiëntie.

Hoge bovenkasten zijn met name geschikt voor smalle keukens in kombuis stijl, omdat het gebruik van deze ruimte ervoor zorgt dat het gebied minder krap aanvoelt dan wanneer het is gevuld met kasten in voorraadkast stijl.

 

2. Heet water op aanvraag
We zijn in een oogwenk zo aan alles gewend geraakt, dat zelfs het koken van de waterkoker een wachttijd is die we liever zouden missen. Warmwaterkranen worden een gewild item voor de keuken van 2021′, stelt Mark Staweczny, ontwerper voor Abode, voor.

 

3. Rood zien
Rood is de enigszins verrassende tint voor keukens in 2021.’Kleurrijke keukens worden een enorme trend voor 2021.Omdat we meer tijd binnenshuis doorbrengen op zoek naar kleur om onze stemming te verbeteren. Het lijkt alsof we al een tijdje naar dezelfde vier muren staren, 2021 draait helemaal om het nemen van risico’s met interieurs, het creëren van een nieuwe en heel andere gevoelsbeleving. Huiseigenaren zullen willen experimenteren en nieuwe, meer gedurfde tinten introduceren die hun keuken tot leven brengen.

 

4. Donkere oppervlakken
Onze keukens volgen de mode om oppervlakken naar de donkere kant te brengen. ‘De trend voor donkere oppervlakken is ontstaan ​​als gevolg van de verschuiving naar tweekleurige keukens’, legt Simon Boocock, algemeen directeur bij CRL Stone, uit. ‘Donkere werkbladen en werkbladen kunnen worden gecompenseerd door lichtere meubels en heldere ‘kleuraccenten’ om ervoor te zorgen dat ze in elke ruimte werken en een sfeer van luxe en verfijning creëren.’

 

5. Werkblad afzuigers
Afzuigventilatoren worden opnieuw ontworpen voor keukens van de toekomst. Er is een verschuiving naar werkblad-afzuigsystemen die geuren en dampen bij de bron, d.w.z. rechtstreeks van de kookplaat, verwijderen en naar beneden zuigen voordat ze de lucht kunnen doordringen. Deze huis ideeën zijn zo inventief, zo leuk! Veel blogs over wonen schrijven hier ook over.

 

Dit is vooral belangrijk in leefruimtes met open keukens, waar een afzuigkap op ooghoogte boven een eiland een visuele barrière kan vormen en voor een conflict kan zorgen met de open sfeer.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten