Must-have in de zomer, een koelvest

Must-have in de zomer, een koelvest

Het is nu wellicht nog een surrealistisch idee, warme dagen, maar ook die gaan weer komen. Reden te meer om je goed voor te bereiden op komende zomer. Heb of ben je een werknemer die in een warme omgeving werkt? Vaak neemt de productiviteit af, als de omgevingstemperatuur te hoog is. Waardoor mensen niet meer efficiënt kunnen werken, een goede reden om eens te kijken wat de temperatuur wat aangenamer kan maken.

 

Verstelbaar koelvest

Het koelvest is verstelbaar in verschillende standen en werkt met het one size fits al principe. Zowel op de schouders als in de zij is het koelvest verstelbaar met klittenband. Hierdoor kan je het koelvest op maat maken en past het geheid. Het koelvest is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, waardoor het licht en luchtig aanvoelt. Het koelvest kan je eenvoudig dragen onder je werkkleding, maar kan ook als bovenste laag gelden. 

 

Keuze uit verschillende koelelementen

Voor elk doeleinde zijn er verschillende koelelementen. De koelelementen die Comfort-Producten aanbiedt zijn C15, C24 en C28. Het koelvest in combinatie met de C15 elementen geeft de meeste verkoeling, deze geven een verkoeling van 15 graden aan. Om die reden gaan ze ook het kortst mee, de verkoelingstijd is 2 tot 4 uur. De elementen kan je eenvoudig activeren door ze in de koelkast of vriezer te plaatsen. Of ergens anders waar het onder de 15 graden is. Dan activeert het Phase Change Material uit zichzelf weer. 

 

Phase Change Material

De koelelementen van het koelvest zijn gevuld met Phase Change Material (PCM). Bij PCM is er sprake van tijdelijke opslag van warmte of kou. Door warmteopname uit de omgeving smelt het materiaal en wordt de omgeving gekoeld. Wanneer de tempartuur zakt, stolt het materiaal weer door de warmteafgifte aan de omgeving.

 

https://www.comfort-producten.nl/nl/koelvest/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten