Lancering tegellijm.nl

Weber helpt je verder. Naast ons assortiment bestaande uit diverse pasta- en poedertegellijmen met bijpassende voegmiddelen en afwerkkitten bieden nu ook een ondersteunende tool voor de doe-het-zelver: Tegellijm.nl

Het delen van kennis en ervaring is een van de belangrijkste doelen van de organisatie Saint-Gobain Weber Beamix. Om die reden is eind 2021 de website tegellijm.nl gelanceerd. De site biedt doe-het-zelf klussers allerlei tips & tools om vol vertrouwen zelf aan hun tegelklus te beginnen. Zo kan je via de selector eenvoudig de meest geschikte tegellijm voor jouw klus vinden. Daarnaast kan je op de site video’s, stappenplannen & een e-learning cursus terugvinden. Zo kan elke doe-het-zelver de tegelklus klaren.

Ben je nu op zoek naar doe-het-zelf inspiratie voor een ander project in jouw huis? Kijk dan vooral op nl.weber. Hier helpen we je verder voor de volgende klussen:

Daarnaast introduceren we dit jaar twee nieuwe tegellijmen. Je kan vanaf nu webercol project +en webercol megaflexx S2 terugvinden in de schappen van jouw bouwmaterialenhandel.

Zeer flexibele basis tegellijm webercol project +

webercol project + is een zeer flexibele poeder tegellijm voor het plaatsen van keramische wanden vloertegels, ook op vloerverwarming. De sterke en zeer flexibele tegellijm is geschikt voor het verlijmen van grote oppervlaktes. webercol project+ is geschikt voor het (projectmatig) verlijmen van keramische tegels op vrijwel alle ondergronden waar extra flexibiliteit gewenst is. De zeer flexibele tegellijm kan zowel binnen als buiten worden toegepast en is daardoor ook geschikt voor het betegelen van buitenterrassen.

webercol megaflexx S2 voor XL- en XXL-tegels

webercol megaflexx S2 is een uiterst flexibele poeder tegellijm met extreem hoge hechting voor het lijmen van XL- en XXL-tegels, op allerlei ondergronden. De uiterst flexibele tegellijm is geschikt voor het verlijmen van tegels op jonge cementdekvloeren (1-3 dagen oud). Webercol megaflexx S2 is geschikt voor het opvangen van spanningen bij het plaatsen van tegels in verband op vloerverwarming, waardoor het plaatsen van een ontkoppelingsmat overbodig wordt. De tegellijm kan gebruikt worden voor harsgebonden- en composiettegels en keramische tegels met glasvezelnet.

 

https://www.tegellijm.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten