Houten schuur met overkapping laten bouwen?

Wil je een houten schuur met overkapping laten bouwen? Vandaag de dag kiest men er steeds vaker voor om te investeren in een houten schuur met een overkapping er aan, omdat er vele voordelen op te noemen zijn. Zo geniet je van extra opbergruimte en een droge plek voor het stallen van onder andere fietsen of andere vervoersmiddelen zoals een scooter. Maar niet alleen het schuur gedeelte is praktisch, want ook de overkapping kun je goed gebruiken. Hier zit je altijd droog en beschut, waardoor je ook tijdens druiligere dagen heerlijk kunt vertoeven onder de overkapping. Ideaal tijdens de winter, onder het genot van een heerlijk knisperend vuurkorfje en een grote kop chocolademelk met slagroom. Maar hoe verloopt dit proces precies? Daar gaan we in dit blogartikel verder op in.

Geef je wensen door

Het is van belang dat de houten schuur met overkapping precies wordt zoals jij hem hebben wilt. Daarom wordt hij geheel op maat gemaakt. Zodoende begint het proces met het bespreken van je wensen. Nadat je een offerte hebt aangevraagd of contact hebt opgenomen, bespreek je je wensen uitgebreid met de verkoper van een houten schuur. Let er hierbij op dat er aandacht besteed wordt aan het eventuele vergunningen, en uiteraard aan de mogelijkheden.

Aan de slag met de bouwtekening

Na het gesprek, is het tijd voor het op papier zetten van de plannen, maar dan in de vorm van een bouwtekening. Hierbij houdt de verkoper ten alle tijde rekening met je wensen, bijvoorbeeld voor het soort hout, het dak, de ramen, maar ook de overkapping. Ga je akkoord met de uiteindelijke bouwtekening? Dan is het tijd voor de laatste en misschien wel meest grote stap: het daadwerkelijk bouwen van de houten schuur met overkapping.

Bouw van de houten schuur met overkapping

Nu is het tijd voor de bouw van de houten schuur met overkapping. Je hebt de keuze uit twee opties: een bouwpakket ontvangen, of de schuur laten leveren en bouwen door een gespecialiseerd bedrijf, zoals Fries Houtbouw. De meeste mensen kiezen ervoor om de houten schuur meteen door een speciaal team te laten bouwen, en dat is niet zo gek! Op deze manier weet je immers zeker dat de bouw goed verloopt en heb je er geen omkijken naar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje op de website van Fries Houtbouw.

https://www.frieshoutbouw.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten