Goedkope vakantie Costa del Sol

Goedkope vakantie Costa del Sol

Wil jij dit jaar weer lekker op zomervakantie, maar wil je daar niet te veel aan uitgeven? Boek een vakantie naar de Costa del Sol en geniet van je welverdiende rust. Aan de Costa del Sol kun je het hele jaar vakantie vieren omdat de zon er meer dan 300 dagen per jaar schijnt en de temperatuur nooit onder de 10 graden komt.

Hotel aan de Costa del Sol

Als jij op zoek bent naar een leuke plaats aan de Costa del Sol waar het hele jaar genoeg te doen is, dan is Carihuela een goede optie voor jouw vakantie. Een hotel in Carihuela vinden is dan ook niet zo moeilijk, de keuze is er groot. Het ligt er alleen aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Wil je een kleinschalig familiehotel dan is hotel Pedro Carihuela aan de boulevard een hele goede optie. Dit hotel is een begrip in Carihuela en Torremolinos en je kunt hier voordelig verblijven. De kamers van dit hotel hebben bijna allemaal zeezicht en je boekt dit verblijf inclusief ontbijt. Dit hotel ligt aan de boulevard en je loopt zo je kamer uit het strand op dus een betere locatie is niet mogelijk.

Wil je liever verblijven in een appartement dan is Carihuela Park een goede keuze. Dit appartementencomplex is wel grootschaliger, maar je hebt bij dit appartement ook 2 zwembaden waar je gebruik van kunt maken. Ook dit appartement is een begrip door de goede ervaringen die de meeste vakantiegangers er hebben. 

Als je een vakantie gaat boeken naar 1 van deze accommodaties dan is het wel verstandig om vroeg in het seizoen te boeken. De animo voor hotel Pedro en Carihuela Park is namelijk erg groot waardoor het snel is volgeboekt in de vakanties. Mocht je er niet meer terecht kunnen dan zijn er nog genoeg andere opties waar je terecht kunt om jouw vakantie in Carihuela te vieren.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten