Eigentijds relaxen met Chill-line

Eigentijds relaxen met Chill-line

 

Dè trend in de meubelwereld zijn zitmeubelen van Chill-line. Modern genieten van exclusieve meubels, waarin comfort nog met een hoofdletter C wordt geschreven … doordat zowel design als het productieproces in Nederland plaats heeft, is ook een optimale feeling met de Nederlandse markt vanzelfsprekend.

 

Exclusief genieten

‘Lekker chillen’ is als aanduiding van comfortabel relaxen zo ingeburgerd in Nederland, dat De Dikke Van Dale het maar zo zou kunnen opnemen in zijn vocabulaire. Nog niet zo ingeburgerd, maar zeker zo gewaardeerd zijn de meubels van Chill-line. Een exclusief merk in lederen en stoffen relaxfauteuils en ‘chill chairs’ met nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort. ‘Een weldaad voor het lichaam en een lust voor het oog’ is een slogan die het merk zeker niets te kort doet.

 

Mooie collectie

De collectie zitmeubelen van Chill-line bestaat uit (relax)fauteuils, stoelen, banken en outdoor meubelen. Door de combinatie van metaal en leer passen ze perfect thuis in een industrieel interieur, maar ze zijn ook prima te combineren met andere stijlen. Chill-line meubels zijn steevast maatwerk; bij alle modellen kan je zelf de afwerking qua naden en/of biezen kiezen zoals een open stoere vouwnaad lang of kort, dichte kapnaad of plat stiksel … ook zijn er diverse poten mogelijk zoals een vierkante industriële stalen voet, spinvoet, ronde draaivoet of vierkante en ronde eiken voet.

 

Optimaal gemak

De meubels van Chill-line hebben niet alleen een zeer luxe uitstralingen, door persoonlijke keuzes zijn ze ook van alle gemakken te voorzien die jij belangrijk vindt. Zoals meer steun in de rug of in de benen voor extra comfort wanneer je aan het relaxen bent. Handmatig te bedienen, of elektrisch door een ingebouwde motor.

 

Maak je keuze

Het is altijd aan te raden lekker te komen proefzitten in jouw ‘Chill-line favourite’… want ook al is de uitstraling enorm belangrijk, comfortabel zitten is toch altijd een eigen gevoel. Heb je een keuze gemaakt? Dan komt het erg goed uit dat de productie van Chill-line plaatsvindt in Nederland … een snelle levertijd van maximaal acht weken is daarmee gegarandeerd! Op de website van Chill-line vind je de verkooppunten.

 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten