Een Tastbare Herinnering: Kies een Handgemaakte Houten Urn van Engraved

In het zoeken naar een passende manier om een dierbare te herdenken, speelt de keuze van een urn een cruciale rol. Bij Engraved begrijpen we het belang van deze keuze en bieden we daarom een speciale collectie handgemaakte houten urnen aan. Deze urnen, afkomstig uit de prachtige Dolomieten in Italië, bieden een warme, natuurlijke herinnering aan je geliefde.

Handgemaakte Schoonheid uit Italië

Elke houten urn in onze collectie is een kunstwerk op zich, volledig met de hand gemaakt door vakmensen in Italië. Door de combinatie van toewijding en vakmanschap worden verschillende houtsoorten zoals beuken, essen, mahonie en grenen omgevormd tot unieke designs. Deze urnen zijn niet alleen een eerbetoon aan je dierbare, maar ook aan het ambacht van het houtbewerken.

Biologisch Afbreekbare Keuze

Onze onbewerkte houten urnen zijn zowel geschikt voor binnen als buitenplaatsing. Als je kiest voor plaatsing in de buitenlucht, zal de urn in de loop van de tijd op natuurlijke wijze vergaan. Dit maakt elke urn niet alleen een esthetische, maar ook een milieubewuste keuze.

Grootte en Stijl voor Iedereen

Of je nu op zoek bent naar een grote urn met een capaciteit van 3, 4 of 5 liter, of een kleinere urn voor een symbolische hoeveelheid as, bij Engraved vind je wat je zoekt. Onze grotere urnen zijn voorzien van een houten deksel en een subtiele sluiting, terwijl onze kleinere keepsakes ideaal zijn voor diegenen die een deel van de as dicht bij zich willen dragen.

Een Persoonlijke Keuze

Het kiezen van een houten urn is een diep persoonlijke beslissing. Het moet niet alleen passen bij de persoonlijkheid van de overledene, maar ook bij de stijl en wensen van de nabestaanden. In ons assortiment vind je een verscheidenheid aan houtsoorten en stijlen, zodat je de perfecte urn kunt kiezen die deze belangrijke herinnering vertegenwoordigt.

Ontdek Onze Collectie in de Showroom

We nodigen je uit om onze collectie houten urnen te bekijken in onze showrooms. Hier kun je de schoonheid en kwaliteit van onze handgemaakte urnen zelf ervaren en een gevoel krijgen van hoe deze unieke stukken een speciale plek in je leven kunnen innemen.

Kies voor een liefdevolle herinnering

Een houten urn kopen bij Engraved betekent kiezen voor een liefdevolle, blijvende herinnering aan je dierbare. Met onze handgemaakte houten urnen bieden we een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, ambachtelijk vakmanschap en respect voor het milieu. Bezoek onze website of een van onze showrooms en vind de houten urn die jouw dierbare op de mooiste manier herdenkt.

 

https://engraved.nl/urnen/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten