Een dressoir zwart industrieel decoreren

ben jij op zoek naar een dressoir zwart industrieel? Dan ben je vast en zeker een grote fan van de industriële stijl in het interieur. Deze stijl is te herkennen aan zijn stoere uiterlijk. Vaak wordt er gecombineerd tussen industriële materialen, zoals zwart staal, en natuurlijke materialen, zoals hout. Ben jij op zoek naar tips voor het vinden van een industrieel dressoir in het zwart of ben je benieuwd hoe jij jouw dressoir het beste kan decoreren? Dan vind je al deze informatie in dit artikel.

 

Een dressoir zwart industrieel

Ongeacht de grootte of vorm van jouw kamer, of de functie van de kamer, er zijn tal van innovatieve dingen die je kunt doen om van jouw dressoir zwart industrieel te laten opvallen in de kamer. Uiteraard wil je niet dat een meubelstuk de overhand neemt. Daarom zijn er verschillende decoratie tips die je kan toepassen. Deze tips zorgen ervoor dat er een subtiele focus komt op het meubelstuk, waardoor het de aandacht krijgt die het verdient. Een dressoir is een handig meubelstuk om in een kamer te hebben. Vrijwel in iedere kamer in het huis kan een industrieel dressoir een goede functie hebben. In de woonkamer gebruik je het voor het opbergen van elektronica, boeken of speelgoed, in de slaapkamer kun je er kleding in kwijt en in de berging is het een perfecte manier om sjaals, handschoenen en andere accessoires in op te bergen.

 

Wat houdt de industriële stijl in?

De industriële stijl verwijst naar een functioneel interieur zonder te veel zachte decoratie. Een industrieel dressoir is bijvoorbeeld geïnspireerd op de look van fabrieken, industrieën en andere vergelijkbare structuren. In het interieur zie je daarom geregeld zwarte kleuren en stevige materialen terugkomen, waaronder metaal, kale bakstenen en hout. Het is een uitstekende stijl waar gebruik kan worden gemaakt van gerecycled materiaal. Oude stalen buizen krijgen dankzij deze interieurstijl direct een functie in het interieur. Een dressoir zwart industrieel is ook een onmisbaar meubelstuk voor deze stijl. Het grote voordeel bij het creëren van huizen in industriële stijl is dat je de mogelijkheid hebt om de look aan te passen met meubels en decor die volledig uniek zijn voor je huis. Kies voor de rest ook voor andere meubels met een eenvoudig ontwerp, natuurlijke texturen en neutrale of zwarte kleuren.

 

Hoe decoreer je het dressoir zwart industrieel?

Als je een dressoir zwart industrieel in een hoek hebt en meer hoogte wilt creëren in de ruimte, is een hoge vaas met slanke bloemen een geweldig idee. Dit geeft gelijk een beetje een contrast tegen het stoere dressoir, wat het meer huiselijk maakt. Een industrieel dressoir in het zwart is ook een geweldige manier om een kunstwerk weer te geven. Wanneer jij de dressoir in de kinderkamer hebt staan, kies dan om een leuke illustratie op de dressoir te zetten. Kies voor een fantasierijke illustratie. Leg er daarnaast een aantal minimalistische accessoires rondom om het verder aan te kleden. Voor het vinden van een mooi industrieel dressoir, ga je naar de website van Eigentyds.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten