Dit zijn de leukste en nieuwste trends voor je interieur

Met een nieuw jaar in het verschiet is iedereen natuurlijk ook weer benieuwd naar de trends op het gebied van interieur! Want wat gaan we in 2022 allemaal zien en wat voor een trends gaan we zeker niet meer zien in het komend jaar? Trends kunnen zo snel veranderen dat het weer eens tijd wordt om alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van interieur – en interieurstyling op een rijtje te zetten! Ben jij van plan om je inrichting dit jaar eens drastisch te gaan veranderen? Of ben jij gewoonweg benieuwd naar welke trends er allemaal gaan komen? Lees dan snel verder!

Kleuren

De kleur bruin wordt ook wel gezien als het nieuwe zwart. Bruin is minder zwaar en veel warmer dan zwart. Daarnaast kun je de kleur ook nog eens goed combineren met kleuren als wit en beige. De kleur bruin doet denken aan de natuur en geeft daardoor een gevoel van rust en veel ruimte. Combineer bruin vooral met andere zachte kleuren en materialen. Naast bruin is ook grijs een kleur die we het komend jaar vast veel zullen tegenkomen. Grijs is stoer en rustig en vormt zo een rustige basis voor de inrichting van je huis.

Meubels

Nu we de afgelopen jaren veel meer thuis hebben gezeten en veel thuiswerken, is het verleidelijk om in bed te werken of op rustdagen de hele dag in bed te blijven en te genieten van de rust. Comfort is hierbij belangrijker dan ooit. Maar natuurlijk moeten de meubels aantrekkelijk en mooi zijn. Comfort is dan ook een van de meest populaire trends onder meubels. Denk aan warme kleuren, en zachte en dikke stoffen en materialen. Gebruik bijvoorbeeld dubbele kussens en plaids.

Planten

Planten lijken de afgelopen jaren alsmaar populairder te worden in het interieur. Ze zijn haast onmisbaar geworden! Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke grote kamerplanten? Je kunt met kamerplanten zo gek gaan als je wilt. Grote of kleine kamerplanten, kleurrijk of niet kleurrijk? De keuze is aan jou! Vind je het leuk als ze een grote rol spelen in je interieur? Dan past de trend van grote planten bestellen goed bij je! Je kunt tegenwoordig ook heel gemakkelijk vanuit thuis grote planten bestellen. Zo kun je snel, gemakkelijk en simpel grote planten bestellen!

https://potsandplants.nl/planten/kamerplanten/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten