Creëer sfeervolle culinaire momenten aan een eettafel van mangohout

Staan jouw zintuigen voortdurend op scherp om nieuwe ideeën voor je interieur op te doen? Dan hebben we bij VL Wonen goed nieuws voor je! Het is Oktober Woonmaand en dat betekent dat interieurmerken, ontwerpers en stylisten volop inspiratie delen waarmee jij je huis een stijlvolle touch-up kunt geven. Wij inspireren je graag met de veelzijdige mango meubels van Mangohoutonline, die naadloos binnen iedere denkbare woonstijl passen. Precies zoals de naam al zegt, worden die vervaardigd van hout dat van mangobomen afkomstig is. Mangohout behoort de laatste jaren tot de favoriete materialen van meubelbouwers en dat is niet verwonderlijk. Het hout van de mangoboom kan zich qua duurzaamheid en sterkte namelijk prima meten met hardhout. Dit zie jij terug in onder andere salontafels, bijzettafels, vitrinekasten, tv-meubels en dressoirs. 

Ook leent mangohout zich perfect om er de mooiste eettafels van te maken. Omdat niets zo stijlvol en praktisch is als borrelen, lunchen en dineren aan een prachtig exemplaar van dit robuuste hout én het najaar in volle gang is, zetten we de mangohouten eettafels extra in de spotlights. 

Hout met een warme, rijke uitstraling

Mangohouten tafels zijn er in allerlei stijlen. Je vindt dus altijd een eettafel die past bij jouw persoonlijke wensen en interieurstijl, variërend van Deens ovale en ovale tot rechthoekige en ronde eettafels. Of je nu op zoek bent naar een grote versie of een compacter model. In de basis is een mangohouten eettafel robuust en stoer. Daarom laat die zich perfect combineren met zowel een bohemian, landelijke, moderne als industriële interieurstijl. De unieke eigenschappen van het tropische materiaal komen uitstekend tot hun recht in het tafelblad van mangohout. De kleurschakeringen zorgen voor fraaie patronen in het hout en geven iedere tafel een authentieke touch. Dat is ook te danken aan de kleur van het mangohout die net zo warm en diep is als die van de zomerse vrucht en een warme, rijke uitstraling heeft. 

Creëer sfeer met een ronde tafel van mangohout

We zoomen even extra in op de mangohouten eettafel met een rond tafelblad. Op dit tijdloos klassieke model raak je nooit uitgekeken. Een ronde eettafel is de perfecte keuze als je het interieur van je keuken, eetkamer of woonkamer een speelse uitstraling wilt geven. Omdat ronde eettafels geen hoeken hebben, kun je ze goed plaatsen in kleinere ruimtes. Ook stoten aan scherpe hoeken is er niet bij en dus kun je gemakkelijk om een tafel met een rond tafelblad heen lopen. Natuurlijk is het ook gezellig tafelen aan een mooie gedekte ronde tafel van mangohout, omdat jij en je tafelgenoten elkaar allemaal kunnen aankijken. Sfeer is dus gegarandeerd. 

Mooi en praktisch

Vanzelfsprekend wil je zo lang mogelijk genieten van je mangohouten eettafel. Naast de veelzijdige uitstraling en de stevigheid, heeft het circulaire materiaal het voordeel dat je het makkelijk kunt onderhouden. Daarnaast is het praktisch dat het tafelblad al is behandeld tegen vocht en vlekken als je de eettafel koopt. Om je tafel van mangohout te onderhouden, kun je die afnemen met een droge of vochtige doek. Eventueel kun je daar een zacht schoonmaakmiddel bij gebruiken. Eens in de zoveel tijd kun je het mangohout beschermen met de mangohout care kit die te koop is in de webshop van Mangohoutonline. Wanneer beleef jij de meest sfeervolle culinaire momenten aan een eettafel van mangohout? 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten