Bescherm jouw woning of winkel met een alarmsysteem van ajax

veiligheid staat voorop

Met ons slimme ajax alarmsysteem ben je nog beter beschermd. Elke calamiteit wordt snel vastgelegd en melding van gemaakt. Het draadloos alarmsysteem laat niemand in de steek door de grote mate van betrouwbaarheid namens de Grade 2 EU norm. Het alarmsysteem heeft een groot signaal in een open gebied en rijkt uit tot maximaal 2000 meter. Indien je extra bereik wilt in huis of in een ruim bedrijfspand kun je gaan voor een extra repeater om de alarmmodules uit te breiden. De LAN en GSM connectie van de hub is maximaal, en zelfs bij een haperende verbinding maakt het alarm een melding. Elke melding en update wordt naar de app verstuurd zodat je 24 uur per dag controle hebt over de gebeurtenissen rondom woning of bedrijf. Kijk bijvoorbeeld live beelden via het IP camerasysteem via de applicatie op je smartphone.

Welke componenten?

De hub is de basis die met alle andere Ajax componenten snel verbinding legt. De stevige frequentie zorgt voor een maximale snelheid bij gebeurtenissen tussen alle componenten. Installeer zelf alles op een gemakkelijke manier of vraag onze installateur voor de installatie. Met een bedieningspaneel stel je diverse nummers en code combinaties in. Het ajax alarmsysteem is van professionele aard en kan toegepast op afzonderlijke ruimtes in de woning. Stel toegang in voor de parkeergarage, het tuinhek, de achterdeur en de woonkamerdeur bijvoorbeeld. Bedien alles afzonderlijk. Koppel aan 1 hub meer dan 100 soorten componenten als magneetcontacten, IP Camera’s, sirenes, alarmknoppen, gordijnsensoren, bewegingssensoren en glasbreuk detectoren. Breidt het alarm uit met rookmelders en watermelders om brand en waterschade op tijd op te sporen. Ook CO (Koolmonoxide) wordt op tijd door de brandmelders gedetecteerd zodat de schade nihil blijft. Bewegingsapparaten zorgen met speciale waarnemingssensoren dat elke verdachte beweging in kaart wordt gebracht en ze alarm slaan bij vermoedelijke inbraak.

De beste soorten alarmsystemen

Het draadloos alarmsysteem heeft een topscore qua betrouwbaarheid en doet niet ten onder voor een bedraad systeem. Door de diverse backup technieken en tweewegen communicatie kunnen sabotage en problemen met de LAN verbinding direct worden herkent. Je krijgt op je smartphone direct een pop up melding via de app bij enige technische problemen. Een groot pluspunt is de lange batterij leeftijd van 7 jaar. Slechts elke 7 jaar hoef je hier maar naar om te kijken. Het alarm heeft een zeer mooi ontwerp en is in strakke zwarte of strakke witte componenten te krijgen. In elk pand zullen ze dus niet extreem opvallen. De Jeweler protocols zorgen voor de maximale prestaties qua veiligheid. Dit is tot nu toe de beste betrouwbare technologie voor veiligheidssystemen. De sensoren die beweging opvangen zijn diervriendelijk en onderscheiden dier en mens. Ook waterschade kan een hoop ellende met zich meebrengen. De speciale water detectoren zullen lekkage spots snel herkennen en het alarm doen afgaan voordat het water grote schade aan kan richten. Voor juweliers en kleine ondernemingen die handelen in inbraak gevoelige spullen is dit alarm optimaal. Een dief zal ook vaak wat terughoudender zijn als ze weten dat er een sterk alarm aanwezig is.

https://draadloos-alarmsysteem.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten