Accessoires uitdelen op een open dag? Dit zijn 5 ideeën om je op weg te helpen

Als je binnenkort een open dag organiseert is het leuk om een goede indruk achter te laten bij de bezoekers die komen! Een leuke en creatieve manier om dit te doen is door het uitdelen van leuke en handige gadgets met bijvoorbeeld een gepersonaliseerd logo erop, daarom bespreken we in dit artikel een aantal ideeën die je helpen bij het kiezen van de juiste items!

Pennen met logo

Een van de meest populaire en veelgebruikte accessoires om uit te delen op een open dag zijn pennen met logo. Ze zijn praktisch, betaalbaar en worden vaak bewaard en gebruikt door de ontvangers. Door te kiezen voor pennen met jouw logo erop, zorg je ervoor dat jouw merknaam regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvangers.

Aanstekers met logo

Een ander leuk idee voor een accessoire om uit te delen op een open dag zijn aanstekers met logo. Deze items zijn niet alleen handig, maar kunnen ook een originele en opvallende manier zijn om jouw merk te promoten. Door te kiezen voor aanstekers met jouw logo erop, zorg je ervoor dat jouw merknaam regelmatig in beeld komt bij de ontvangers.

Luxe aanstekers bedrukken

Wil je echt indruk maken op de ontvangers van jouw accessoires op de open dag? Overweeg dan om luxe aanstekers te laten bedrukken met jouw logo. Deze elegante en stijlvolle items zullen zeker in de smaak vallen bij de bezoekers en kunnen een blijvende indruk achterlaten. Door te kiezen voor luxe aanstekers bedrukken met jouw logo erop, laat je zien dat je aandacht besteedt aan kwaliteit en uitstraling.

Sleutelhangers met logo

Een praktisch en veelgebruikt accessoire om uit te delen op een open dag zijn sleutelhangers met logo. Deze items worden dagelijks gebruikt en zorgen ervoor dat jouw logo regelmatig in beeld komt bij de ontvangers. Door te kiezen voor sleutelhangers met jouw logo erop, zorg je ervoor dat jouw merknaam top-of-mind blijft bij de ontvangers.

Notitieboekjes met logo

Een ander populair idee voor een accessoire om uit te delen op een open dag zijn notitieboekjes met logo. Deze handige items zijn perfect voor het maken van aantekeningen, boodschappenlijstjes of ideeën en zorgen ervoor dat jouw logo regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvangers. Door te kiezen voor notitieboekjes met jouw logo erop, laat je zien dat je waarde hecht aan praktische en nuttige items.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten