Los vochtige binnenmuren snel en adequaat op met Schrijver Systeem

Je wilt een gezonde leefomgeving in huis. Maar zie je donkere plekken op binnenmuren? En begint de woning muf te ruiken? Dan is dat een duidelijk signaal dat je woning last heeft van teveel vocht. Vochtige binnenmuren zijn vaak de oorzaak van dit vochtprobleem. Maar hoe ontstaan vochtige binnenmuren? En wat kun je er zelf aan doen?

Hoe ontstaat er vocht in de binnenmuren?

Eigenlijk is er maar een paar oorzaken waardoor muren vochtig worden. De meest voorkomende oorzaak is vocht van buitenaf. Optrekkend vocht of doorslaand vocht komen vaak voor in Nederland. Logisch, want we leven in een vochtig klimaat en woningen zijn gebouwd op vochtige grond dat onder de zeespiegel ligt. Als de fundering van de woning gebreken vertoont, trekt het vocht van onderaf makkelijk door naar boven en trekt de muren in. Ook als de buitenmuren en gevel beschadigd zijn kan regen eenvoudig door de kieren naar binnen trekken. Het resultaat: vochtige binnenmuren.

Ook kan het leef- en woongedrag van de bewoners zorgen voor een te hoge luchtvochtigheid. Als er te weinig geventileerd worden tijdens het koken en douchen kunnen in deze ruimtes ook vochtplekken op muren ontstaan.

Hoe kun je deze vochtproblemen oplossen?

Overtollig vocht moet de woning uit. Dit doe je door te ventileren. Zet het liefst elke dag een half uur een raam open en het meeste vocht trekt naar buiten. De meeste woningen beschikken over luchtventilatiesystemen als een afzuigkap of luchtroosters waarmee ook vocht wordt afgedreven.

Lukt het zelf niet? Laat een vochtexpert de woning controleren

Is er sprake van een gebrekkige fundering of een beschadigde buitenmuur, dan zijn de genoemde manieren van ventileren vaak niet afdoende. Om het vochtprobleem op te lossen is het verstandig om een vochtexpert in te schakelen. Zij inspecteren de woning en gaan gericht op zoek naar de oorzaak van het vochtprobleem.

Bij ernstige gebreken van de buitenkant van de woning zal een aannemer of bouwbedrijf worden ingeschakeld. Bij kleine kiertjes kan de vochtexpert de schade herstellen. Vaak zijn herstelwerkzaamheden niet voldoende om het vochtprobleem definitief op te lossen. Permanente vochtbestrijding is dan de oplossing. Gelukkig kan dit snel en zonder al te hoge kosten worden uitgevoerd. Voortaan behoren vochtproblemen tot het verleden.

Uw vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Heeft jouw woning last van teveel vocht in huis? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en vraag gratis de offerte vochtbestrijding op bij Schrijver Systeem®.

 

https://schrijversysteem.nl/vochtige-binnenmuren/

Rookkanaal aanschaffen? Tips

Tips bij aanschaf rookkanaal

Bij de aanschaf van een rookkanaal, kachelpijp is het raadzaam om op een aantal punten te letten namelijk;

  • EG verklaring
  • T600
  • Keramisch deken

Omdat er zoveel internet verkoop is kan het voor u als consument onoverzichtelijk worden. U koopt niet dagelijks een rookkanaal – kachelpijp toch? Sterker nog, je geeft je geld liever aan leukere dingen dan een Kachelpijp.

Toch zijn er op het internet een aantal goede verkooppunten van rookkanalen en kachelpijpen te vinden waaronder Warmteshop

In onderstaande informatie gaan we wat dieper in op de punten waar we op moeten letten. 

T600

Een rookkanaal moet altijd voorzien zijn van een temperatuurklasse T600. Dit is verplicht gesteld in het bouwbesluit, u kunt dit tevens terug vinden in de NEN 6062.

Vervolgens moeten we goed controleren dat T600 ook daadwerkelijk terechts is voor het desbetreffende product. Dit is te controleren door de wanddikte, deze heeft minimaal 0,5 millimeter. Een lagere wanddikte is op dit moment niet mogelijk.

EG – verklaring

Er moet altijd een EG-Certificaat (EG verklaring) verklaring aanwezig zijn, check dit altijd. 

In dit certificaat informatie over het rookkanaal of de kachelpijp. Dit moet verplicht in het Nederlands bij de aankoop zitten. U moet dt certificaat dan ook goed bewaren. mOcht er iets van calamiteiten voordoen dan zal de verzekeraar dit opvragen bij u. Als u dit niet kunt aantonen dan zal er niets uitgekeerd worden.

Rookkanaal met keramisch deken

Een keramisch deken is bestand tegen een maximale temperatuur van 1300 graden Celsius.

Er bestaan ook rookkanalen met steenwol. Steenwol dient als isolatie, en krimpt na verloop van tijd. Hierdoor raakt het rookkanaal steeds minder geïsoleerd en heeft een negatief effect heeft op de thermische druk (TDH).

Het smeltpunt van steenwol ligt veel lager dan een keramisch deken. Bij een schoorsteenbrand in een rookkanaal met steenwol, is het verplicht het rookkanaal te vervangen. Een rookkanaal kachelpijp kan een schoorsteenbrand nooit overleven.

Let dus goed o bij aankoop van een rookkanaal op de boven genoemde tips. 

Het assortiment kachelpijpen is te verkrijgen in onze webshop

https://warmteshop.eu/index.php?route=common/home

Woonkamer make-over met stijlvolle Arabische decoratie mijn ervaringen

Hallo allemaal, dank voor het lezen van deze blog. Dit is Pieter van der Hoek. Ik ga jullie vandaag updaten over mijn make-over specifiek van de woonkamer. Deze was echt te saai worden, althans dat zegt mijn vriendin. Je wilt het meisje natuurlijk wel enigszins bekoren, dus ik begon een zoektocht een aantal weken geleden naar een manier om mijn interieur wat interessanter te maken voor vrouwelijke figuren.

Ik zat zo een woon magazine te lezen, en toevallig was er een special over Arabische stijl woondecoratie, dat dat zo in opkomst is, en dat het zo leuk is, betaalbaar. Mijn aandacht was direct getrokken kan ik je vertellen.

Allereerst waren er de lampen uit landen als Marokko en Egypte. Prachtige handgemaakte verlichting, door vaklieden, op de welbekende markten van deze landen. Ik was al eens op vakantie geweest in Egypte. Natuurlijk ook wel die markten doorlopen. Maar toen was ik niet echt op zoek naar decoratie stukken. Zou ook niet weten hoe ik zo een lamp, die toch vrij groot kan zijn, tenminste de types die ik wil kopen, hoe ik dat in mijn kleine bagage kan proppen, dat gaat niet werken.

Dus ik ging zoeken op het internet en al snel vond ik wat ik wilde. Bijvoorbeeld, de Arabische interieur specialist Ghalia. Daar zag ik al snel een paar lampen die ik wilde bestellen. Mijn oog viel op Aswad XL en Faya XL. Zoals gezegd ik prefereer de grote maten. Hou niet van kleine lampen. Ik heb een grote woonkamer er is meer dan genoeg ruimte, dus think big.

Zogezegd zo gedaan, daarna trokken de Berbers mijn aandacht. En dan specifiek deze originele Beni Ouarain kleden. Vooral Safeh vond ik ongekend mooi. Dus die ging ook mee in het winkelwagentje.

Nu twee weken later, nog geen moment spijt. En ook mijn vriendin is best wel blij ermee. Natuurlijk zij zou weer andere modellen prefereren, andere kleuren, ja smaken verschillen toch? Maar over de toevoeging van deze voorwerpen aan mijn interieur an sich, beviel haar wel.

Alles over verschillende typen stoelen

Fauteuils

Een comfortabele en tegelijk stijlvolle fauteuil in huis, wie wil dat nou niet? Fauteuils zijn luxe stoelen waar je heerlijk in kunt ontspannen. Er bestaat ook nog een luxere variant, de relaxfauteuil. Deze is verstelbaar in meerdere posities. Zo kan je de rug en armleuningen verstellen, en komt er vaak een voetenbankje bij die ervoor zorgt dat je helemaal lang uit kunt relaxen in de stoel. De fauteuils zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen. Ze worden verkocht van stof en leer. Bij een leren fauteuil kan je ook nog kiezen uit een zacht leren materiaal of een grof, stoerdere soort leer. De fauteuil stoelen worden vaak in de woonkamer gebruikt omdat ze door de zachte vulling onder de stof extra comfortabel zijn. 

Stoelen

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van elke woonkamer. Ze komen in verschillende soorten zoals eetkamerstoelen, zitstoelen voor naast een bank, barkrukken en luxe fauteuils. Voordat je erover nadenkt om nieuwe stoelen te kopen, is het belangrijk om erover na te denken waar je de stoelen voor gaat gebruiken. Er zijn zoveel verschillende soorten, het ene model stoel past niet bij de eettafel en de andere juist niet in de woonkamer. Zitstoelen en fauteuils worden eerder neergezet in de woonkamer, en eetkamerstoelen en barkrukken eerder in de eetkamer. De stoelen komen in verschillende materialen. De woonkamerstoelen zijn vaak comfortabeler dan eetkamerstoelen. Deze komen vaak met een dikke, zachte vulling onder de stof, terwijl de eetkamerstoelen ook wel zonder vulling worden verkocht. Stoelen zijn beschikbaar van leer, hout, metaal of kunststof. Ook worden deze materialen vaak gecombineerd. Bijvoorbeeld houten poten en leuningen, met een leren zitvlak. De materialen zijn in alle mogelijke kleuren beschikbaar zodat de stoel waarnaar je opzoek bent goed past in je interieur.

https://www.tendenz-wonen.nl/product-categorie/stoelen/fauteuils/

De beste specialist van Nederland in Duorolgordijnen – Duorolgordijn.eu

De #1 specialist in duo rolgordijnen komt uit Nederland!

Wanneer je een kamer opnieuw wilt gaan inrichten, zal alles op elkaar afgestemd moeten worden. Dat geldt zowel voor de meubelen maar, ook voor de raamdecoratie. Je gaat eerst natuurlijk alles bestellen voor wat betreft de meubelen en de kleuren van de muren en de vloer bepalen. Indien dat allemaal op elkaar is afgestemd, komt de raamdecoratie aan de beurt. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoraties waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Nog niet zo heel lang geleden zag men bijna overal glasgordijnen met overgordijnen als raamdecoratie. Dat bracht een bepaalde gezellige sfeer met zich mee.

Je hebt veel verschillende soorten glasgordijnen. In sommige woningen laat men de glasgordijnen tot op de grond hangen terwijl anderen dat weer doen tot het raamkozijn. Toch wordt er voor een raamdecoratie tegenwoordig vaak voor andere mogelijkheden gekozen.  Na de glasgordijnen heeft men eerst jaloezieën gebruikt en daarna rolgordijnen en nu de duo rolgordijnen.  De jaloezieën zijn in veel kleuren te verkrijgen. In eerste instantie waren het smalle kunststoffen jaloezieën. Omdat ze smal waren heeft men veel lamellen nodig om een raam te kunnen bedekken.

Dat heeft een groot nadeel. Wanneer ze schoongemaakt moeten worden, is dat veel werk. Vooral de moderne jeugd wil hiervan af. Daarom gingen ze over tot het gebruik van rolgordijnen. Rolgordijnen zijn erg handig in gebruik maar, een echte sfeer uitstralen in een woonkamer is daarbij vaak ver te zoeken. Je kunt een rolgordijn voor een deel laten zakken om zo de inkijk te beperken. Rolgordijnen zijn in veel kleuren verkrijgbaar en met, indien gewenst, met bepaalde designs.

Omdat een rolgordijn nooit een bepaalde warme sfeer uitstraalt heeft men daarom naar een andere mogelijkheid gezocht en gevonden in het duo rolgordijn.

Het duo rolgordijn Duo rolgordijnen worden de laatste tijd veel in huiskamers gebruikt, vooral door jongeren die een moderne inrichting hebben. Het is in principe een uitbreiding op het bestaande rolgordijn. Het zijn twee lagen stof die over elkaar geschoven kunnen worden.

Een is er doorzichtig en de andere niet. Wanneer je het doorzichtige deel laat zakken, kan je wel van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Je bereikt hiermee een goede privésfeer waarbij het toch een bepaalde warmte uitstraalt. Indien tijdens het donkerder worden de lichten aangaan, kun je het ondoorzichtige deel laten zakken.

Nu kan er niet van buiten naar binnen gekeken worden. Hiermee kun je dus een bepaalde sfeer in de woonkamer oproepen.

Bestellen
Voor het bestellen van de duo rolgordijnen kun je terecht bij de specialist via de website duorolgordijn.eu Wanneer je deze website bezoekt, zie je hoeveel mogelijkheden er zijn voor wat betreft de designs en maten. Staat je maat er niet bij dan is dat geen probleem.

Ze worden op maat gemaakt indien u dat wenst. De maximale breedte bedraagt 280 cm. Het kan zijn dat u, voordat u wilt bestellen, nog vragen heeft. Dat is mogelijk door een telefoontje te plegen. Je zal alles precies uitgelegd krijgen wat je wilde weten. Duo rolgordijnen zal je steeds vaker gaan zien omdat ze gemakkelijk in gebruik en mooi zijn.

 

 

 

https://duorolgordijn.eu

AEG vaatwasser van Keukenwinkel.nl

BIJ AANSCHAF COMPLETE KEUKEN AEG vaatwasser BONUSKORTING!

De perfecte afwasautomaat voor kleine keukens – compact en ingebouwd 

Dankzij de slimme technieken van de AEG vaatwasser kunt u een fantastische afwasautomaat plaatsen in zelfs de kleinste keuken. Deze compacte inbouwafwasautomaat biedt de perfecte oplossing.

Tot 13 couverts in één keer laden 

De rekken in deze AEG vaatwasser, met speciale bierglashouders en een lade die ontworpen is voor het plaatsen van lange messen, kan op flexibele wijze worden aangepast om ruimte te creëren voor maximaal 13 couverts.

Geoptimaliseerd automatische programma voor topprestaties 

Met het AutoSense-programma wordt uw serviesgoed schoongemaakt met het meest efficiënte gebruik van energie, water en tijd, dankzij een verbeterde, hoogwaardige sensor. 

Geen energieverbruik tussen de afwasbeurten 

Met de Auto-Off-functie verbruikt de vaatwasser absoluut geen energie tussen de cycli. Dit betekent een ware doorbraak in energieverbruik.

Compact en flexibel – altijd de juiste combinatie 

U kunt deze afwasautomaat op een aantal manieren plaatsen met andere compacte keukenapparatuur uit de reeks. Op of naast elkaar, het effect is altijd net en gestroomlijnd.

 

Snellere reinigingsactie van de AEG vaatwasser voor als u weinig tijd hebt 

De TimeSaver-functie stelt u in staat om al uw vaat in de helft van de tijd af te wassen. Deze functie verhoogt het vermogen en de waterdruk voor een snellere reiniging.

Standaard aan de buitenkant, extra ruim binnenin 

De grote capaciteit van deze afwasautomaat geeft u meer ruimte aan de binnenkant. Genoeg ruimte voor het reinigen van maximaal 13 couverts. Hoewel de buitenkant standaard afmetingen heeft, betekent de extra laadruimte dat u er veel meer in kunt doen.

Intelligente autoregeling voor topprestatie 

Met het automatisch programma kiest de vaatwasser automatisch de beste combinatie van energie, water en tijd om uw servies goed af te wassen.

Installatie: volledig geïntegreerd

Geluidsniveau: 45 dB(A)

Afwasprogramma’s: Auto 45-70°C|extra Silent|Eco 55°C|Pro 70°C|Quick 50°C

Startuitstel tot 19 uur 

U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 19 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld.

Schone borden in grote stilte: slechts 43dB 

Dankzij het Extra Silent-programma maakt deze afwasautomaat uw serviesgoed bijna geluidloos schoon, op een niveau van 43 dB.

Krachtige reiniging van de meest vuile vaat 

Het Pro70-programma zorgt voor efficiënte en krachtige reiniging van zelfs de meest vuile ladingen, dankzij de waterstraal van 70°C.

Vooruit plannen dankzij de uitgestelde startfunctie. 

Met deze uitgestelde startfunctie kunt u 19 uur vooruit plannen. Zo heeft u schoon serviesgoed wanneer u dat wilt zonder dat u de afwasautomaat meteen aan moet zetten.

 

Ga nu naar www.keukenwinkel.nl! U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl. 

 

http://www.keukenwinkel.nl

Family Supply – Luiers, Pampers en Flesvoeding

Family Supply

 

Baby’s groeien razendsnel, en het kan heel wat tijd kosten om precies bij te houden wat ze in welke fase nu eigenlijk nodig hebben. Wanneer is het tijd voor welke voeding, en zijn ze nu alweer uit de luiers gegroeid waar je net een jaarvoorraad van in huis had gehaald? En hoe zit het met overige benodigdheden, zoals kleertjes en verzorgingsmiddelen? Om je bij deze kwesties een handje te helpen, zijn de maandboxen van Family Supply een hele uitkomst. Daarmee hou je een stuk makkelijker bij welke producten voor jou kleine geschikt zijn!

 

Luiers

Luiers kunnen een lastige kwestie vormen. Om te beginnen zijn er natuurlijk de maten: voor je het weet is je baby alweer uit zijn of haar luiers gegroeid en moet je een groter pak zien te kopen. Maar ook de soort kan de nodige hoofdbrekens opleveren. Ga je voor uitwasbare luiers of voor wegwerpluiers? Hoe weet je zeker dat je geen luiers met schadelijke stoffen koopt? Family Supply gebruikt voor de maandboxen meestal Pampers, een merk waar de meeste mensen erg over te spreken zijn. Er zijn echter ook andere opties, zoals ze op hun pagina over luiers uitgebreid uitleggen!

 

Flesvoeding

Een ander gebied waar van alles mogelijk is, is voeding. Borstvoeding wordt vaak aangeraden, maar soms gaat dat simpelweg niet – en dan is flesvoeding ook een prima optie. Maar voor welke voeding ga je dan? Wil je koeien- of geitenmelk? Ga je voor biologische melk, of heb je erfelijke allergieën en kies je voor een hypoallergene variant? Bij Family Supply zijn alle mogelijke varianten verkrijgbaar. Lees je hier zelf in en maak de keuze waar jij je het prettigst bij voelt.

 

De maandboxen van Family Supply

Geen zin om iedere keer handmatig nieuwe producten te moeten bestellen? Dan zijn de maandboxen van Family Supply ideaal. Vul simpelweg de geboortedatum van je kindje in, en je krijgt direct een uitgebreide suggestie voor de inhoud van je maandbox. Waar je wilt kun je zelf nog wijzigingen aanbrengen. Vanaf dat moment krijg je automatisch een berichtje als het tijd is voor grotere maten, andere voeding of verdere wijzigingen. Bovendien krijg je maandelijks een goedgevulde box thuisgestuurd. Wel zo makkelijk!

https://www.familysupply.nl/

Richt je woonkamer warm en minimalistisch in!

Hou jij van strakke, eenvoudige omgevingen en kun je niet goed tegen rommel en chaos? Dan zal een minimalistische inrichting waarschijnlijk dé perfecte manier zijn om de woonkamer van jouw dromen te creëren. Zoals de naam al zegt, ga je bij deze sfeer voor een minimale opvulling van de ruimte. Je gebruikt nauwelijks accessoires en onnodige frutseltjes, maar kiest in plaats daarvan voor enkele functionele en mooie meubelstukken om als blikvangers te functioneren. Denk bijvoorbeeld aan een lichte, strakke bank of een stevige, industriele eettafel. Hieronder leggen we je precies uit hoe je een geslaagd minimalistisch interieur creëert.

 

Voordelen van een minimalistisch interieur

Minimalistische interieurs zijn niet alleen zo populair omdat veel mensen het rustgevend vinden om hun woonkamer strak en leeg te houden. Het heeft ook allerlei praktische voordelen! Eén daarvan is dat je woonkamer vaak een stuk groter lijkt als je het met de inrichting niet overdrijft. Wanneer je maar een paar meubels hebt staan, blijft er immers veel meer lege ruimte over. Bovendien is een minimalistisch interieur veel makkelijker schoon te maken. Een strakke eiken tafel afnemen gaat immers een stuk sneller dan hele planken vol prullaria afstoffen.

 

Kleuren in een minimalistisch interieur

Het eerste waar je bij een minimalistische inrichting naar moet kijken, is het kleurenschema waar je voor kiest. De hoofdkleuren zijn in de regel neutraal: zachte tinten als lichtgrijs, taupe en natuurlijk wit doen het altijd goed. Materialen als glas en metaal passen daar uitstekend in. Je brengt dit tot uiting door voor moderne meubels te kiezen, zoals een mooie industriele tafel met metalen onderstel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Newcaste tafel, de Dublin of de Brighton industriële tafel. Wil je toch iets meer warmte in de kamer, dan zijn de kleuren daar ook behulpzaam bij. Kies bijvoorbeeld voor iets warmere grijs- en bruintinten.

 

Maak strenge keuzes

Niet alleen de kleuren definiëren een minimalistisch interieur. Ook vooral het lage aantal accessoires is van belang. Begin met de essentiële meubels: een bank, een bijzettafel, een eiken boomstamtafel, een kast en bijbehorende designstoelen. Kies zorgvuldig, zodat deze meubels zelf al als blikvangers en sfeerzetters kunnen fungeren. Industriele tafels zijn hier erg geschikt voor, met hun strakke, maar creatieve ontwerp. Pas wanneer je de basics hebt staan, kun je kleinere elementen toe gaan voegen. Hou dan echter nog steeds de wanden en vloer zo leeg mogelijk, en zorg dat zichtbare cd’s, boeken, dvd’s en andere kleinigheden buiten zicht liggen.

 

Een warme en rustige sfeer

Ben je bang dat je minimalistische kamer koud en onpersoonlijk aan gaat voelen? Ga er dan niet meteen allerlei accessoires bij zetten! Speel liever wat met de kleuren, of combineer de minimalistische stijl met een meer landelijke uitstraling door warmere, houten meubels neer te zetten. Een eiken tafel doet het dan bijvoorbeeld goed: het hout zorgt voor een knusse sfeer, maar het stevige en robuuste ontwerp doorbreekt de minimalistische sfeer niet. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie open haard in de kamer in te laten bouwen. Met een knapperend haardvuur of sfeervolle design verlichting voelt de ruimte direct vriendelijk en vertrouwd aan!

 

Een minimalistisch eetkeuken

Ook keukens kunnen natuurlijk minimalistisch ingericht worden, door een modern kleurenschema en stijlvolle apparaten en accessoires te gebruiken. Maar je kunt de verschillende ruimtes ook combineren en voor één grote woonkeuken gaan! In zo’n ruimte functioneert een grote eettafel vaak als multifunctionele blikvanger: je kunt er werken, eten en lange gesprekken met vrienden en familie voeren! In een rustgevende, strak ingerichte ruimte zul je je heerlijk kunnen ontspannen.

 

Foto: Stripesandwalls.nl

 

https://www.tafels99.nl

Diverse motieven voor je canvas schilderij

Bij canvaswinkel.nl koop je de meest prachtige schilderijen op canvas doeken. Je favoriete schilderij op een luxe doek betekent een meerwaarde voor om het even welke muur in je woning of op je kantoor. Waarom? Ontdek de vele voordelen van een canvas schilderij hieronder.

{externalimage}}

 

Bij canvaswinkel.nl vind je een heleboel verschillende motieven terug waartussen je kan kiezen. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van dieren? Dan hebben we een ruim assortiment van canvassen met dierenprints. Eerder voorstander van een stedelijk landschap? Geen probleem. Of een macro schilderij? Eentje met prachtige details? Werkelijk alles is mogelijk.

Naast deze veelvoorkomende topics, behoren ook abstracte canvas schilderijen tot onze mogelijkheden. Deze hebben als grootste voordeel dat ze in om het even welk interieur passen. Iedere kijker interpreteert immers zelf wat hij/zij ziet en het zorgt meteen voor heel wat openingsgesprekken.

De grote diversiteit aan foto’s maakt dat er voor ieder wat wils is. Ben je dus op zoek naar een canvas schilderij voor in je inkomhal, voor je woonkamer of voor je ontvangstruimte? Dan ben je bij canvaswinkel.nl aan het juiste adres!

 

De pluspunten van onze canvas schilderijen

Ben je op zoek naar werelds mooiste canvas schilderij? Dan is canvaswinkel.nl de partner die je zoekt. Wij bieden je immers hoogkwalitatieve canvas schilderijen, die sfeer en authenticiteit uitstralen. Bovendien genieten ze stuk voor stuk van de volgende voordelen:

  • Makkelijke ophanging, dankzij solide frame
  • Vrij van glinsteringen
  • Scherpe contrastweergave
  • Sprekend kleurenpalet
  • Gemakkelijk verwisselbaar doek

 

Een canvas schilderij bestellen bij canvaswinkel.nl

Een kunstreproductie, een eenluik of tweeluik canvas schilderij, een abstract of net heel herkenbaar doek? Bij ons is er ruimte voor iedere wens. Ontdek vandaag nog al onze mogelijkheden en bestel jouw canvas schilderij snel via onze online canvas editor. Heb je nog vragen of ondervind je problemen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderij/

Arabische hanglampen

Oosterse lampen vinden hun oorsprong voornamelijk uit India, Maleisië, Egypte… Het gamma van Oosterse lampen is heel uitgebreid je vindt er diverse soorten en maten in terug. Een populaire soort zijn namelijk de Arabische lampen.

 

Arabische lampen zijn vooral bekend omdat ze met de hand gemaakt worden door getrainde arbeiders. Hierdoor is elke Arabische lamp uniek omdat deze niet machinaal gemaakt werd. Je vindt veel unieke Arabische patronen terug in zo een lamp. Er wordt ook vaak gewerkt met mozaïek zodat de lampen nog mooier en sierlijker worden.

Je kan kiezen uit zoveel verschillende soorten denk maar aan Arabische vloerlampen, tafellampen, leeslampjes, decoratielampen, wandlampen… Toch kiezen de meeste mensen wereldwijd voor een hanglamp.

Wist je trouwens dat in Nederland een Arabische hanglamp het meest verkocht wordt? Dit komt omdat het nog een redelijk nieuw product is op de Nederlandse markt. Toch zijn de lampen op korte termijn enorm populair geworden in Nederland, en dit komt door het feit dat iedere lamp uniek (persoonlijk) is maar ook omdat ze allemaal een mooi lichteffect afgeven door hun speciale patronen.

Als je een Arabische hanglamp gaat kopen dan ga je kunnen kiezen uit een versie met een stoffen of touwen omhelzing. Sommige hebben zelfs extra versiering zoals bijvoorbeeld slierten of gouden elementen, die net dat extraatje kunnen geven aan je lamp en interieur. De kleuren variëren van zilver naar bronskleur en van zwart naar wit, de ronde vormen passen goed bij de Arabische look.

Je kan een Arabische hanglamp combineren met een modern interieur. Dit komt omdat een modern interieur voornamelijk bestaat een strakke meubels en moderne kleuren. Wanneer er dan een mooie Arabische hanglamp toegevoegd wordt aan dit interieur dan zal de unieke lamp feller opvallen en toch verfrissing geven in het strakke kader. Het spreekt ook voor zich zelf dat een Arabische hanglamp ook perfect past bij een Oosterse stijl. De warme kleuren en de gezellige sfeer sluiten mooi aan bij de dromerige relaxte sfeer van het oosten.

https://lichtentips.wordpress.com/2015/05/04/de-sfeermaker-in-huis-oosterse-lampen/