Wesen elektrische boilers slechts 26 cm diep

Wesen elektrische boilers slechts 26 diep met RVS ketel

De elektrische boilers Inox Flat van het merk Wesen zijn slechts 26 cm diep en daardoor te monteren in de meeste keukenkastjes. Het Spaanse fabrikaat heeft zijn oorsprong in Madrid en verkoopt al meer dan 20 jaar elektrische boilers.

Met de Wesen Inox Flat heeft u een mooie design boiler in huis. De boiler heeft twee verwarmingselementen die geplaatst zijn in twee boilervaten. Het grote voordeel hiervan is, is dat de verschillende vaten niet gelijktijdig hoeven op te warmen. Men krijgt als het ware een voorverwarmings vat en een naverwarmingsvat. Zo is het mogelijk het water snel op te warmen en wat belangrijker is, veel energie te besparen. Wil men toch het water sneller opwarmen dat bestaat de mogelijkheid de Power knop in te drukken waarna beide verwarmingselementen aan gaan en het water nog sneller opwarmd.

De Wesen Inox Flat heeft een Inox (RVS) binnenketel. Deze is nagenoeg onderhoudtsvrij. Het wisselen van anodes is niet meer nodig en een lange levensduur is gegarandeerd door de positieve eigenschappen van RVS.

Ook de bediening is heel vriendelijk omdat er in de boiler een zeer gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel is gemonteerd. Met slechts enkele knopen is alleen eenvoudig in te stellen. De ingestelde temperatuur is continue af te lezen op de display. De fabrikant heeft ervoor gekozen een eco funktie in te “bakken” in de controller. Hij draait dus altijd in de eco funktie wat goed is voor je energierekening.

De maximale werkdruk is 8 bar en er wordt een inlaatcombinatie met montagebeugel en montageschroeven bijgeleverd samen met een duidelijke engelstalige handleiding.

De Wesen Inox Flat is ook horizontaal te monteren!

De Wesen elektrische boiler is te bestellen bij Elektrischeboiler.EU en is leverbaar in 30,50,80,100,150 en 200 liter. Naast de Wesen nox Flat is er een Wesen Inox Silver. Deze is niet horizontaal te monteren maar zeker net zo mooi om te zien als de platte versie.

Kijk gerust eens op de website.

 

http://elektrischeboiler.eu/ariston-velis