Een mooi cursusaanbod van De Eerste Verdieping

Bij De eerste verdieping kun je veel interessante opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Een voorbeeld is practitioner NLP. Deze opleiding is er voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar eigen groei en ontwikkeling. Misschien herken je je in deze zaken:

· je verlangt naar meer oprechte verbinding met jezelf en je dierbaren;

· je wilt eindelijk werken aan het opheffen van die blokkades waar je al zo lang last van hebt;

· die ene droom van vroeger, je wilt er eindelijk voor gaan;

· de relatie met je partner kan beter en jullie willen er beiden mee aan de slag;

· de opvoeding van de kinderen mag best wat relaxter;

· je zou graag structureel meer energie hebben.

Maar ook als je andere punten hebt die je wilt verkennen en/of verbeteren is de opleiding practitioner NLP een uitkomst.

Opleiding systemisch werk

Deelname aan de opleiding systemisch werk houdt onder meer het volgende in. De lessen zijn verdeeld over vier blokken van elk twee dagen. Oftewel acht dagen in totaliteit. Je krijgt van de docenten een overzichtelijke manual (overigens ook als PDF!). Je hebt exclusieve toegang tot een Facebookgroep en je kunt deelnemen aan diverse intervisiegroepen. Op een lesdag is er een overheerlijke lunch en koffie en thee zijn gratis.

De opleiding vindt in een groep plaats, want ook van elkaar als deelnemers kun je natuurlijk veel leren. Mocht het handig zijn voor je, dan is het mogelijk het lesgeld in termijnen te voldoen. Verder is het interessant eens naar de fiscale mogelijkheden te kijken. Wellicht is er voor jou een mooie bijdrage te regelen. Zeker als je de opleiding in het kader van je huidige werk gaat doen, is er veel mogelijk. Zowel qua tijd als qua kosten. Ben je ZZPer dan is het volledige bedrag te benoemen als ‘scholingskosten’. De Eerste Verdieping is gevestigd aan Achterom 78 in Delft. Dit zijn het telefoonnummer en het mailadres: 015-2125125, info @ 1e-verdieping .nl.

https://www.1e-verdieping.nl

Wat is teamontwikkeling?

Het woord teamontwikkeling zegt het eigenlijk al, maar toch gaan we nog even iets duidelijker bespreken wat teamontwikkeling precies inhoud. Of het we nou hebben over bedrijven, organisaties, instellingen of sportverenigingen, overal heb je te maken met teams. Onbewust of bewust zal dus ook iedereen die dit leest weleens hebben gewerkt of gesport in teamverband en misschien heb je zelf ook wel gemerkt dat dit niet altijd even makkelijk gaat. Daarom is het begrip teamontwikkeling vandaag de dag zo belangrijk, omdat op deze manier processen kunnen worden verbeterd en dit leidt uiteindelijk ook tot betere prestaties. Misschien is het mooiste voorbeeld van teamontwikkeling misschien wel te noemen bij een voetbalelftal, omdat de meeste mensen dit namelijk ook weleens hebben gezien. Je kent het misschien wel, er wordt weer een heel erg goed voetbal elftal samengesteld met allemaal stuk voor stuk individuele klassespelers. Aan de kwaliteit van het team ligt het niet en als de teamontwikkeling goed is, dan zou je haast denken dat ze zonder problemen kampioen worden. Niets is echter minder waar, want vaak wordt er dus helemaal niet gedacht aan teamontwikkeling. Vervolgens wordt er een team kampioen die veel minder kwaliteit hebben, maar wel een veel hechter en beter team zijn. Daarom wordt er bij sportclubs, maar ook bij bedrijven, zoveel gedaan aan teambuilding. Als je van de baas weer eens met een aantal mensen op pad moet en je denkt dat dit zinloos is, dan is dit vaak puur en alleen vanwege teamontwikkeling, omdat je als team vaak veel sterker kan functioneren dan als individu. En dan kun je wel een paar hele goede individuen hebben, uiteindelijk moet je het als team doen en is het begrip teamontwikkeling erg belangrijk. Wil jij meer weten over teamontwikkeling? Kijk dan even voor meer informatie bij ons op de website.


Voor welke vakken kun je bijles in Utrecht krijgen?

Ben je van plan om de bijles in Utrecht aan te vragen en wil je weten voor welke vakken je bijles kunt krijgen? Vrijwel alle aanbieders van bijles kunnen bijles aanbieden voor alle vakken. Bijles is voornamelijk bedoeld voor middelbare scholieren, dus voor alle vakken die op de middelbare school gegeven worden kun je bijles aanvragen. Je kan bijvoorbeeld bijles in Utrecht aanvragen voor diverse talen, zoals voor Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ook kan het zijn dat je graag hulp wil hebben met de exacte vakken, zoals natuurkunde, wiskunde en scheikunde. Nog enkele andere voorbeelden van vakken die behandeld kunnen worden tijdens de bijles in Utrecht zijn biologie, geschiedenis en maatschappijleer. Het maakt dus niet uit met welk vak je moeite hebt, aangezien wij altijd een passende hulp aan kunnen bieden. Je wordt altijd gekoppeld aan een begeleider die gespecialiseerd is in een bepaald vak of in meerdere vakken. Zo wordt je optimaal geholpen door iemand die veel verstand heeft van een vak. De begeleiders zijn meeste middelbare scholieren die in een hoge klas zitten of studenten. Doordat jullie qua leeftijd dicht bij elkaar liggen zullen jullie elkaar goed begrijpen. Ook kunnen zij de lesstof op een andere manier uitleggen dan de docenten.

Wat kun je leren tijdens de bijles in Utrecht over aardrijkskunde?

Heb je moeite met aardrijkskunde? Dan kun je de bijles in Utrecht aanvragen voor dit vak. De bijles wordt altijd op jouw behoeften afgestemd waardoor alleen de onderdelen behandeld worden waar jij moeite mee hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de topografische delen van aardrijkskunde lastig vindt. In dat geval kan je aan de begeleider vragen of jullie tijdens de bijles in Utrecht aandacht aan het leren van de landen en steden kunnen besteden. Waarschijnlijk heeft de begeleider een handige methode om alles zo goed mogelijk te onthouden. Aardrijkskunde gaat natuurlijk ook over diverse natuurlijke verschijnselen, zoals over vulkanen, gesteenten en het klimaat.Waan je op vakantie

Wil je alvast in de stemming voor je vakantie komen? Dan kun Delta fm streaming makkelijk online vinden. Delta fm is een radiostation dat voornamelijk pop muziek draait en is gevestigd in Jakarta. Delta fm is een onderdeel van Mahaka media. Zij hebben onder andere ondernemingen op het gebied van kranten, tv en uitgeven van boeken. Met het radiostation Delta fm richten zij zich op een vrij breed doelgroep.

Radio online Indonesia kun je dus makkelijk via radioguide.fm beluisteren. Je vindt hier een overzicht van verschillende streams. Wil je alvast in de stemming komen voor je vakantie Indonesië dan is dit de ideale manier om te doen. Pak je koffers in met Delta fm op de achtergrond. Ook als je net terug komt uit Indonesië of een connectie met Indonesië hebt is dit de manier om mooie herinneringen weer op te halen. Ook wanneer je niet geïnteresseerd bent in radiostations uit Indonesië kun je via Radiguide.fm navigeren naar radiostations uit andere landen. Misschien heb je namelijk meer affectie met muziek uit de Caribische eilanden of wil je binnen een genre nieuwe radiostations en nieuw muziek ontdekken. Dan is Radioguide de ideale streaming website. Dus bookmark het, sla het op en ontdek nieuwe muziek. Daarnaast kun je ook nog eens zelf een radiostation toevoegen.

http://www.radioguide.fm