Trendy loungesets vind je bij Suns Tuinmeubelen

De trend dit jaar wat betreft loungesets zijn die uitgevoerd in aluminium. Dit materiaal zorgt voor een frisse, moderne uitstraling. Bovendien is aluminium sterk materiaal maar toch relatief licht. Ander voordeel is dat aluminium amper onderhoud behoeft. Ook is aluminium prima bestand tegen neerslag en het is ook al eenvoudig schoon te maken. Uiteraard blijven de sets van ander materiaal ook veelgevraagd, zoals er anno 2018 vrijwel geen tuin meer is waarin geen kleine of grote loungeset staat te pronken.

Andere trends in de wereld van de tuinmeubelen? Modieus is bijvoorbeeld de tuinstoel van rotan; voorzien van een aluminium frame en (uiteraard duurzaam) kunststof vlechtwerkdraad. Ook rotan is bestendig tegen de weerselementen en rotan tuinstoelen laat je dag en nacht buiten staan zonder dat dit direct vervelende consequenties heeft. Ook relax fauteuils van rotan doen het, net als de hang-ei stoel en de ei stoel op frame, bijzonder goed dit jaar.

Daarnaast blijken ook de plateau loungesets erg hip deze zomer en is er de wellicht verrassende rentree van de tuinbankjes. Middels tuinbankjes krijgt de tuin meteen een veel gezelliger uitstraling en bovendien zijn de bankjes praktisch als je tuin ineens vol met visite staat. Ook tuinbankjes – voor een, twee of drie personen, zijn in diverse kleuren en van verschillende materialen beschikbaar.

De trend die een industriële tuin heet heeft zich doorgezet na het succes van vorig jaar en de hangende retro heater kan best wel eens een van de meest verkochte producten voor de tuin gaan worden dit zomerseizoen. Oh ja, accessoires op de tafel en een groot buitenkleed op de grond, gewoon doen deze zomer. Deze accessoires gelden anno 2018 namelijk als stijlvol en trendy.

Botox behandeling

Steeds meer mensen gebruiken botox. Dit komt doordat het steeds minder een taboe wordt om een cosmetische ingreep te nemen. Dit komt vooral doordat we zien dat veel beroemde mensen dit ook doen en ze hier open over zijn. Daarnaast wordt een botox behandeling ook veel vaker gedaan door mensen in je naaste omgeving. Maar wat houdt een botox behandeling nou precies in? Voor je besluit om dit te laten doen, is het verstandig om precies te weten wat het inhoudt.

Het woord botox is afgekort van botuline toxine. Het is een stofje dat voorkomt uit de Clostridium Botuline bacterie. Op het moment dat botox wordt ingespoten, zorgt het ervoor dat de spieren op die plek verslappen. De botox werkt namelijk als een soort eiwit die de zenuwen verlamt en hiermee ervoor zorgt dat de spieren verslappen. De spieren trekken normaal gesproken de huid samen waardoor er rimpels ontstaan, door de botox wordt er voor gezorgd dat de huid niet zo samentrekt en de rimpels minder zichtbaar zijn. Botox wordt erg verdund met water omdat de stof erg giftig kan zijn. Na het inspuiten van de botox zullen de rimpels in het gezicht niet meer zichtbaar zijn maar doordat het een tijdelijke spierverslapper is, zal je na een tijdje je gezicht opnieuw moeten inspuiten met botox. Toch kiezen veel vrouwen hier graag voor, omdat het de makkelijkste optie is. De andere optie is namelijk dat je onder het mes moet. Operaties zijn niet iets wat de meeste mensen graag laten doen en daarom is botox een erg fijne en makkelijke uitkomst met goed resultaat. Een andere optie voor wanneer je niet onder het mes wilt zijn gezicht fillers. Voor alle ingrepen is het belangrijk dat deze worden ingevoerd door bekwame artsen die goed weten wat zij aan het doen zin. Doordat de botox erg giftig is moeten de artsen hier erg zorgvuldig mee om kunnen gaan.

http://faceland.nl

Kwaliteit over kwaniteit

Een borstvergroting in Nederland wordt erg vaak uitgevoerd en staat zelfs op nummer een wanneer het gaat om meest uitgevoerde plastische ingrepen in Nederland. Ook in andere landen is dit vaak de meest voorkomende ingreep die uitgevoerd wordt door plastische chirurgen. De borstvergroting is dan ook een erg geïnnoveerde ingreep en er is veel mogelijk op dat gebied. Zo kunnen de borstvergrotingen of borstcorrectie precies zo uitgevoerd worden zoals jij wilt dat je borsten eruit gaan zien. het kan in allerlei vormen en maten en past daardoor uitstekend bij het lichaam. Wel is het van te voren moeilijk om te bepalen bij welke kliniek jij deze ingreep wilt laten doen. Zo is het belangrijk dat je goed research doet naar de klinieken en adviezen krijgt waar jij je zelf ook goed in kunt vinden. Het is moeilijk om voor jou de beste borstvergroting kliniek te vinden maar vaak is het belangrijk dat je gaat voor kwaliteit in plaats van voor de goedkoopste prijs. Je lichaam is erg belangrijk en je kan er van uit gaan dat wanneer een kliniek erg goedkoop is, de kans groot is dat er minder ervaren of gekwalificeerde chirurgen aan het werk zijn. Ook worden er vaak materialen van mindere kwaliteit gebruikt. Implantaten hebben nou eenmaal een bepaalde prijs en wanneer dit goedkoper wordt aangeboden, is de kans dan ook groot dat dit niet helemaal klopt. Goede research naar de kliniek is dus erg belangrijk wanneer de prijs goedkoop is. Toch is het aan te raden om voor een kliniek te gaan die gewoon een goede prijs heeft waarvan je wel kan verwachten dat er goede kwaliteit geleverd kan worden.

Daarnaast is het belangrijk dat je er bij stilstaat dat een borstvergroting een zware ingreep is. Je hebt zeker een aantal weken rust nodig waarbij je nog niet aan het werk kan. Het is belangrijk dat je genoeg rust neemt waardoor je littekens kunnen herstellen. Te snel weer aan de slag gaan kan zorgen voor bloedingen en een langere genezingstijd. Goed rust nemen is dus erg belangrijk.

http://faceland.nl

Een dazenvanger inzetten bij een dazenplaag. Een H-trap of een dazenval met een zwart emmer?

Een dazenvanger inzetten bij een dazenplaag. Een H-trap of een dazenval met een zwart emmer?

 

De dazenvanger, Een heel nieuw product op de markt als het om paardenvliegen ( dazen) vangen gaat. Je hoeft ze niet meer weg te houden met zware gifstoffen en pesticiden. Nu pak je het heel anders aan en dat is met de dazenvanger. Een dazenvanger wordt veelal gebruikt voor paarden of ander vee. Omdat vooral in hun omgeving veel dazen rondvliegen. Maar toch word een dazenval ook vaak in de tuin of op het terras geplaatst. Want ook daar, vooral met het warme weer kunnen de dazen echt heel erg irritant zijn en mensen bijten.

 

De dazenval is een eenvoudige en veilige oplossing voor het lokaal bestrijden van bijtende dazen ( zonder bijvangtsen)

Een dazenvanger is de oplossing voor de grote dazenplaag tot de kleine zwerfende daas in uw tuin. Er zijn zo’n 38 dazensoorten in de benelux en een klein gedeelte zorgt voor grote hinder!

 

Werking dazenval 

Maar hoe gaat zo’n dazenvanger nou eigenlijk in zijn werk?

Aan een dazenval zit een grote zwarte bal. Een daas heeft bloed nodig om eitjes te leggen. De daas ziet de bal aan voor een prooi omdat de bal warm is en beweegt. Dazen gebruiken namelijk hun ogen met infrarode waarneming en alles wat beweegt en warm is zien ze als een prooi. ( mensen, paarden, koeien staan meestal op het menu)

De bal van de dazenval wordt heet & beweegt en word daarom gezien als prooi om te bijten.

Als een daas rond vliegt door de lucht zal hij de dazenvanger direct opmerken en er naar toe vliegen, De daas za landen op de zwarte bal en na enkele seconde zal hij opmerken dat er helemaal geen bloed te bijten is. Vervolgens zal hij teleurgesteld omhoog vliegen. Dazen kunnen alleen maar weg ( omhoog ) vliegen. Zo komt de daas in de funnel terecht. Dat is een trechter die boven de zwarte bal zit. De funnel kun je een beetje vergelijken met een lampenkap. De funnel leid de daas omhoog en vervolgens vliegt hij recht het opvangbakje in. Het opvangbakje zit bovenaan de dazenval bevestigd. Middenin het opvangbakje zit een gat. Het is de bedoeling dat de daas in dat gat vliegt. Wanneer ze in het opvangbakje zijn gevlogen is er geen weg meer terug. ( dit heet de H-trap) 

De daas is gevangen en zo kun je de dazenplaag op een snelle manier aanpakken. Het aantal dazen bij u en uw vee zal aanzienlijk minder worden na het opzetten van een dazenval aangezien ze lokaal hun eitjes leggen.

 

Verschillende soorten dazenvallen op een rijtje

 • H-trap dazenval ( Kerbl, Loer, Alcochem, Busse)
 • Lijmvallen ( Sticky Trap, Loer)
 • Sticky Trap budget dazenval ( gemaakt met speciale dazenlijm & een zwarte emmer)

 

Er zijn verschillende merken dazenvallen ( soorten) op de markt welke je kunt kopen. Maar ze hebben ieder de zelfde werking en het zelfde resultaat. Zo heb je de H-trap dazenvanger en de Kerbl dazenvanger. Ze werken beide super en pakken de dazenplaag in een mum van tijd aan. Je hebt ook nog vele andere dazenvangers maar dit zijn de meest gebruikten. Hiernaast heb je ook nog een dazenval die je zelf kunt maken. Hier heb je maar een paar dingen voor nodig. Het begint bij de zwarte emmer. Hierin zit een gat met een koortje eraan waarmee je hem kunt ophangen. Deze dazenval werkt iets anders als de gewone dazenval. Deze heeft namelijk geen opvangbakje. Bij de zelfgemaakte is het nodig om de val in te smeren met lijm. Niet met zomaar lijm maar met echte dazenlijm. Dazenlijm is een speciale lijm voor het maken van dazenvallen. Deze lijm word gemaakt bij Sticky Trap, is eco verantwoord ( niet giftig) en veilig voor overige dieren.

Na het opzetten van deze val zie je al na enkele uren een aanzienlijk resultaat. Wanneer de val helemaal vol zit kun je gewoon weer een nieuwe laag lijm aanbrengen.

  

Op welke plekken plaats je een dazenval ( het plaatsen van de dazenval)

Veel mensen denken dat een dazenval alleen is ontwikkelt voor in het weiland bij de paarden of ander vee. Maar een dazenval kan ook veel voordeel bieden voor in de tuin of nabij het zwembad. Voor een daas is een zoogdier zijn grootste prooi maar mocht hij een mens tegenkomen dan slaat hij deze natuurlijk niet over. Wees daarom de dazen voor en zet een dazenval in je directe omgeving. Ook tijdens een buitenfeestje of een barbecue kun je de dazen te slim af zijn met de dazenvanger. Met het mooie weer wil je natuurlijk gewoon buiten zitten zonder dat je last hebt van die vervelende beesten. Er zijn namelijk ook dazenvangers ontwikkelt voor kleinere gebieden. Deze zijn ideaal voor in de tuin. Maar toch worden de meeste dazenvangers opgezet in het weiland bij de paard.

 

Video over het maken van de Budget dazenval met een zwarte emmer en dazenvallenlijm 

Hoeveel dazenvangers moet je zetten voor een aanzienlijk resultaat.

Hoeveel dazenvallen je moet zetten ligt er maar net aan hoe groot jouw weiland of gebied is. Het wordt aangeraden om op iedere hectare 1 dazenvanger te plaatsen.  Soms kan je beter 2-3 plaatsen op een hectare en daarmee is de Sticky Trap dazenval ( zwarte emmer) een ware uitkomst.  Zo kun je het aantal dazen fors terugdringen. Als een gebied door groenstokken of houten palen verdeeld is in meerdere percelen, kun je het beste een aantal dazenvangers meer plaatsen. Anders is de kans groot dat de paarden alsnog veel last krijgen van de dazen. Er bestaat nog een andere mogelijkheid maar deze wordt niet aangeraden. Je kunt namelijk de dazenvanger ook met het vee mee verplaatsen maar vaak is bewezen dat dit niet echt werkt.

 

 

https://dazenvanger.nl/dazenval.html

Laurier Prunus als echte haag of Kunsthaag

Laurier Prunus

Wist u dat?? de Laurierkers, de Prunus Laurocerasus een groenblijvende plant is uit de rozenfamilie?

Deze komt van nature voor in Zuidoost-Europa en Klein Azie. Met de toegenomen welvaart van de late middeleeuwen ontstonden echte buitenhuizen met een mooie tuin en zo werd de Laurier beroemd.

De boom kan een hoogte van 14 meter bereiken. De Laurier komt als struik voor. De normale hoogte is 6 tot 8 meter.

Ijzersterke struik

De Laurier struik is al sinds de 16e eeuw in cultuur,  geldt als ijzersterk en neemt genoegen met vrijwel elke grondsoort, standplaats en bodemvaag, zowel in de schaduw als in de zon. Belangrijk is een vochthoudende bodem.

De vogels zijn gek op de zwarte bessen, die  worden graag gegeten door vogels. Het nedeel is dat de plant last heeft van de taxuskever. Voor in tuinen en parken is in deze eeuwen een groot aantal cultivars ontwikkeld.

De Laurier Prunus is erg populair voor het gebruik als haagplant, als men geen coniferenhaag wilt. De Laurier soorten zijn winterhard en de meeste soorten die worden verkocht zijn snelle groeiers. Voor kleine tuinen is een kleinblijvende en langzaam groeiende Laurier soort het meest geschikt.

Kunsthaag Laurier Prunus

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte Laurier struik, denk er dan eens aan om een Kunsthaag Laurier Prunus aan te schaffen.

Deze is zeer gemakkelijk en snel te plaatsen en ze blijven het hele jaar mooi groen.

Ze worden geleverd op een rol met een afmeting van 1 x 3 meter. Met een bundelband of binddraad kunt u ze makkelijk bevestigen aan het tuinhek, fietsenhok, op het balkon of in de serre.

De Kunsthaag Prunus is niet van echt te onderscheiden, geheel onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken, de bladeren zijn zelfherstellend.

Interesse in een Kunsthaag? Bezoek onze webshop en laat u verrassen.

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag/Kunsthaag-Laurier-Prunus-op-rol-1×3-mtr

De vraag naar kunstgras groeit

Natuurlijk heeft u geen zin om, met een toch al overvolle agenda, zich ook nog eens druk te maken over het gazon, daarom is misschien kunstgras wel een perfecte oplossing voor uw probleem. Het voordeel van kunstgras is dat het van een zeer hoge kwaliteit is en bijna niet van natuurlijk gras is te onderscheiden, het is makkelijk schoon te houden en u hoeft maar heel weinig tijd te besteden aan het onderhoud en de verzorging ervan. Bent u wel in de gelegenheid om tijd te besteden aan uw gazon dat is er misschien wel een ander probleem zoals een bosrijke omgeving en weinig zon waardoor er veel mos voorkomt en u verder weg lijkt te zijn van een mooie grasmat, ook dan kan kunstgras een oplossing voor u zijn. Hoewel wij als hoveniers van natuurlijk groen houden zijn wij enorm trots op ons prachtige product kunstgras dat bijna niet van echt te onderscheiden is en waar wij bijzonder graag mee werken en waar wij door onze jaren lange ervaring in zijn gespecialiseerd om dit netjes en vakbekwaam voor u aan te leggen. Ons kunstgras is gemaakt voor iedereen die graag wil genieten van een mooi groen, oderhoudsvrij en milieuvriendelijk gazon.

Is kunstgras ook iets voor u?

Omdat de vraag naar een mooi groen en onderhoudsvrij gazon de laatste jaren flink is toegenomen, zijn wij erg blij met ons kunstgras dat van een dusdanige kwaliteit is dat het bijna niet van natuurgras te onderscheiden is. Doordat de tuin tegenwoordig een verlengstuk van onze woning is willen we daar zoveel mogelijk van genieten en niet continue bezig zijn met de onderhoud van ons gazon. De tuin is er voor om van te genieten in onze kostbare vrije tijd samen met ons gezin, daarom leggen wij bij veel mensen tegenwoordig ons kwalitatief hoge kunstgras. Ons mooie kunstgras bestaat uit drie maal drie tinten groen, zodat het een mooie zomerse uitstraling heeft, daarnaast staan de vezels ook goed dicht op elkaar waardoor het een nog natuurlijker uitstraling heeft en waarop uw kinderen of kleinkinderen zonder problemen heerlijk op kunnen spelen omdat het erg zacht is. Het mooie kunstgras is ook bijzonder geschikt om te leggen op plaatsen waar het lastig is om gras te maaien, zoals onder en rond een trampoline of een zwembad. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren door de mogelijkheden die er voor u kunnen zijn voor uw nieuwe gazon voor de toekomst.

http://www.roca-kunstgras.nl/

Tuindecoratie kopen? Verschillende kleuren, stijlen, modellen tuinartikelen.

Tuindecoratie kopen?

Koop tuindecoratie online via onze gebruikvriendelijke webshop. Wij hebben een breed scala aan tuindecoratie producten die wij voor u kunnen leveren. Zo kunt u kiezen uit verschillende tuindecrotatie producten, bestaande uit deurmatten, deurbelen, deurstoppers, voetenvegers, vlaggen & accessoires, tuinspiegels, hanging baskets, buitenkloppen, openhaard accessoires, vliegengordijnen, my balconia en nog veel meer. Maak uw tuin nu gezellig met onze tuindecoratie artikelen, waar u vervolgens heerlijk en ontspannen van kunt genieten. Iets nodig voor uw tuin? Wij hebben het allemaal, direct uit voorraad leverbaar.

Passende tuindecoratie voor uw tuin

Wij hebben veel verschillende modellen en aritkelen waarmee u uw tuin kunt opfleuren. Veel van onze artikelen zijn uniek, zeldzaam, apart en vaak in verschillende modellen en stijlen. Ook bieden wij verschillende kleuren decoratie van enkele producten, bekijk daarvoor onze uitgebreide assoriment tuindecoratie. Tuindecoractie kopen? Bezoek onze website voor meer.

 

Meer informatie over tuindecoratie?

Heeft u vragen over tuindecoraties of weet nu precies welke artikel u nodig heeft voor uw tuin? Bezoek onze webshop en klik op tuindecoratie in het topmenu. Vevolgens krijgt u verschillende tuinartikelen te zien waar u op kunt klikken. Plaats een gewenste artikel in uw winkelmand. Indien u toch meer informatie wilt omtrent welke tuindecoratie u nodig heeft? Bezoek dan onze contactpagina en neem vrijblijvend cotnact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Meer tuinartikelen?

Tuinartikelen kopen? Bent u naast tuindecoratie op zoek naar andere tuinartikelen? Wij bieden naast tuindecoratie natuurlijk meer, onder ander weermeters, tuinmeubels, tuinkussens, barbeque producten, potterie, plantensteunen, olielampen, windlichten, vuurkorveen en terraskachels. Als het om tuinartikelen gaat, dan kunt u bij ons terecht. Want wij hebben alle soorten en stijlen tuinartikelen en tuindecoratie. Wilt u graag meer bestellen als zakelijke klant? Dat is natuurlij mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend en gratis contact met ons op en wij zullen u helpen met al uw vragen. Tuindecoratie kopen? Doe het via onze tuintrends webshop.

https://www.kemerinktuintrends.nl/tuininrichting/tuindecoratie.html

Tuin ontwerpen op maat door een tuinontwerper? Tuinen-hendrix.be!

De juiste en beste tuinarchitect nodig voor interessante voorwaarden bij de uitvoering en afwerking van specifieke tuinaanleg of zwemvijvers gevestigd lokaal bij u  in de regio? Plant u  u uw terras, parking, tuinpad of oprit te laten aanleggen of her aan te leggen? De klinkerleggers die zich aanmelden bij www.tuinen-hendrix.be zijn experts in het tuinen enz. Hun gedrevenheid en zin voor perfectie bij het leggen van diverse soorten klinkers of kasseien straalt werkelijk af in het geleverde werk.

 

Tuinen-Hendrix is actief in de provincies Limburg, Antwerpen, vlaams-Brabant. Wij behandelen uw aanvraag binnen 48u  en komen tot bij u om het ontwerp door te nemen.. Ontdek wat wij u te bieden hebben voor een tuin aanleggen en tuinontwerp.

https://www.tuinen-hendrix.be/tuinontwerp/

Een groene muur met een Kunsthaag

Maak uw muur weer groen met een Kunsthaag

Een Kunsthaag is zeer geschikt op een witte muur, een hekwerk, showroom, of bijvoorbeeld een balkon. Met een Kunsthaag maakt u het weer lekker vrolijk en groen. De haag blijft het hele jaar groen.

Geen onderhoud!!!

Met een kunsthaag is er geen onderhoud meer nodig en u hoeft niet meer te snoeien, water te geven. En dus niet meer sjouwen met tuinafval. En zo is dit weer tijdbesparend.

De kunsthaag is geschikt voor bijvoorbeeld:

 • Een Etalage;
 • Showroom;
 • Openbare ruimtes;
 • de Horeca;
 • Balkon;
 • Witte muur;
 • Op een hekwerk

Ze zijn tevens zeer geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Ze zijn Brandvertragend, UV bestendig en Non-Toxic.

De Kunsthaag is opgebouwd rond een gevlochten kunststof scherm en zijn onderhoudsvrij.

Ze zijn gemakkelijk schoon te maken door ze af te spoelen of af te stoffen. Dit kan geen kwaad voor de bladeren, ze zijn namelijk zelfherstellend. 

Een ander groot voordeel van de Kunsthaag: Geen last van ongedierte!

Bij ons heeft u de keuze uit een Laurier Prunus, Taxus, Klimop en Klimop in tegelvorm met een afmeting van 1 x 3 meter.

Bij een witte of lichte achtergrond raden wij wel aan om een achtergrond scherm te gebruiken in een groene kleur om het nog dekkender te laten lijken.

Kortom, wilt u het hele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin dan is het plaatsen van een kunsthaag zeker het overwegen waard. Niet meer snoeien, water geven en met snoeiafval sjouwen.

 

Vele voordelen van een Kunsthaag 

 

 • Niet meer sjouwen met snoeiafval; 
 • Hele jaar door een mooie groene muur; 
 • Makkelijk koppelbaar; 
 • Geen ongedierte;
 • Makkelijk te reinigen;
 • Brandvertragend, UV bestendig en Non-Toxic;
 • Verkrijgbaar in de afmeting 1 x 3 meter;
 • Kunsthaag Laurier Prunus, Taxus, Klmop;
 • Leverbaar 1 tot 2 werkdagen
 • Geleverd op rol.

De Kunsthagen zijn 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen in onze webshop van KunsthaagEU

 

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag/Kunsthaag-Laurier-Prunus-op-rol-1×3-mtr

Tuinverlichting met lichtsensoren

Wil je graag dat je voordeur, inrit of (een deel van je) tuin permanent verlicht is zodra de schemer invalt, dan is een buitenlamp met lichtsensor de ideale oplossing. De sensor op zo’n lamp reageert op lichtsterkte. Zodra het donker wordt schakelt deze lamp dus automatisch aan en weer uit zodra het weer licht wordt. Het kan zijn dat je kiest voor zo’n lamp om ongenode personen te weren, maar ook omdat je het prettig vindt dat de omgeving rondom je huis deels wordt verlicht. Buitenverlichting met lichtsensoren zijn te koop met verschillende soorten lampen; de LED-lamp, de gloeilamp of de halogeenlamp.

Tuinverlichting met bewegingsmelder

Een andere manier om iets automatisch te verlichten is het gebruik van een buitenlamp met bewegingssensor. De sensor activeert de lamp zodra hij beweging of warmte detecteert. Afhankelijk van de instelling blijft de lamp tussen de 1 en 20 minuten branden en schakelt daarna automatisch weer uit. Naast het feit dat ongewenste personen deze verlichting niet op prijs stellen, is zo’n lamp ook erg praktisch op te hangen in de schuur of de garage, waarbij het licht aangaat zodra je de ruimte betreedt. Het is een uitermate energiezuinige manier om bepaalde plekken of ruimten te verlichten waar je incidenteel komt. 

Soorten buitenverlichting met sensoren

Batterijlicht heeft een ruim assortiment buitenlampen met bewegingssensor of daglichtsensor welke op batterijen of zonlicht werken. Omdat er geen stroom nodig is, is zo’n buitenlamp zo geplaatst. Dat kan zijn bij uw voordeur of inrit, maar ook onder patio’s of naast schuur- of garagedeuren. Ook bijvoorbeeld huisnummerverlichting is er te koop, voorzien van daglichtsensor. Van allerlei soorten spots tot hoge lantaarns, uitgevoerd met sensoren: u vindt er een ruim aanbod aan buitenverlichting waarbij stroom niet nodig is. Of uw voorkeur nou uitgaat naar klassiek, modern of design. Bekijk ook de collectie bijzondere tafellampen bij batterijlicht.nl.