Mijn ervaringen met beddengoed online kopen voor peuter Carel

Goede dag, Pauline hier, ik had weer even wat tijd vrij van werk om een blogje te schrijven. Ik ga je vandaag even een update sturen over de nieuwe leuke beddengoed die ik op de kop heb getikt voor mijn peuter zoon Carel.

Wat je moet weten over Carel. Hij houdt absoluut niet van dieren. Dus een dieren thema dekbedovertrek zit er zeker niet in. Dan vallen er al veel af want veel kinder beddengoed kent als thema bijvoorbeeld honden of leeuwen. Daar moet jonge Carel niets van hebben. Voetbal vind ie ook niets dus dat viel ook af. Geen Feyenoord dekbedovertrek voor hem zoals vader gehoopt had.

Dus ik ging zoeken op het wereldwijde web naar leuke originele dekbedovertrekken. Hier trof ik aan wat ik zocht: écht hippe, leuke jongensbeddengoed. Er is veel te vinden, niet alleen dekbedovertrekken maar ook lakentjes, dekentjes en bed bumpers. Ik werd er eerlijk gezegd een beetje overweldigd door. Wat een leuke items. Sowieso heb ik gelijk een OYOY bobo dekentje gescoord. Die stond wel langer op mijn verlanglijstje.

Goed, maar waar we eigenlijk voor kwamen zijn de dekbedovertrekken. Hoe zit het op dit gebied? Enorm veel gave dekbedovertrekken speciaal voor jongens. Ik kon mijn geluk niet op. Uiteindelijk viel de keus op een Konges Slojd muslin dustoat dekbedovertrek. Zo gezegd zo gedaan de volgende dag had ik al de goederen in huis. En oh wat voelt die dekbedovertrek van Konges Slojd lekker zacht aan. Ik zou er bijna zelf onder gaan slapen zo heerlijk vind ik het. Goed hij kostte wat zo rond de 120 Euro, maar mijns inziens de investering dubbel en dwars waard, wat een top materiaal van een top merk, ik zou voortaan gewoon alles uit Denemarken willen bestellen, want die Denen die maken altijd leuke, fraaie, stijlvolle en bovenal ook nog eens duurzame producten. En daar kunnen veel andere merken uit andere landen een voorbeeld aan nemen vind ik.

Enfin, dat is mijn opinie die ik met jullie wilde delen. Ik hoop dat jullie wat leuks gaan vinden, maar vandaag met dat internet kan je zoveel geniale kinderkamer interieur en decoratie vinden dat moet goed gaan komen.

Laat de bedwantsen je niet leegzuigen

Bedwantsen of ‘Bed Bugs’ in het Engels waren in Europa bijna uitgestorven maar zijn de laatste jaren terug aan een opmars bezig. Dit is vooral te wijten aan enerzijds de toenemende resistentie van de insecten tegen de gangbare bestrijdingsmiddelen en anderzijds door het toenemende internationale reisverkeer. Ze liften vaak mee in de kleren of de baggage van toeristen, en al waren ze het laatste decennium eerder een vaak geziene gast in jeugdherbergen en goedkopere hotels zijn ze tegenwoordig ook al te vinden in menig meersterrenhotel.

BEDWANTSEN VOORKOMEN IS MAKKELIJKER DAN BEDWANTSEN BESTRIJDEN!

  • Let bij het inchecken in het hotel op tekenen van bedwantsen zoals uitwerpselen in de vorm van kleine zwarte puntjes op het linnengoed, maar ook op plinten of rondom schilderijen en stopcontacten.
  • Uit voorzorg kan je ook best bij thuiskomst je koffer in de kelder of in de badkamer plaatsen, hier vinden de beestje minder snel een plaats om zich te nestelen. Was je kleren zo snel mogelijk op een hoge temperatuur en plaats je koffer (in de winter) eventueel een nachtje buiten. 
  • Ben je fan van de spullen uit de kringloopwinkel, en zeker bij tweedehands kleding, neem dan vergelijkbare voorzorge

Bedwantsen danken hun naam aan het feit dat ze meestal ‘s nachts op zoek gaan naar voedsel. Ze voeden zich met bloed van mensen en nestelen dan ook graag in en rond het bed om zo dicht bij hun voedselbron te zijn. Kleine, jeukende rode plekjes op armen en benen zijn meestal een goede indicator dat de bedwantsen je liggen hebben gehad. Slapen met het licht aan of het gebruik van middelen tegen insecten zoals Deet brengen helaas geen soelaas.

Je wil niet in een ongezonde situatie leven, indien je hulp nodig hebt met ongediertebestrijding twijfel dan niet om contact te nemen via onderstaande formulier.

http://www.limashygienics.be/nl/blog/vermijd-bedwantsen-tijdens-het-reizen

Is hitte de meest effectieve bedwantsen behandeling?

Bedwantsen zijn kleine vervelende insecten die je steeds vaker in Europa tegenkomt, dit is vooral te wijten aan het feit dat ze overvloedig aanwezig zijn in (buitenlandse) hotels. Op deze manier nemen we ze vaak zelf mee naar huis, enkele eitjes of beestjes op wat kleren of in een koffer worden zeer snel een plaag.

We gaven je al goede raad over hoe je dit gevaar kan minimaliseren door op te letten als je op hotel bent maar ook als je terugkomt van je reis kan je thuis voorzorgsmaatregelen nemen. Je koffer in de badkamer of kelder (tegelvloer) zetten in plaats van op meubels of tapijt in je slaapkamer. Maar ook door al je kleren zo snel mogelijk warm te wassen of drogen. Enkele uren boven de 50 ° Celsius zijn dodelijk voor de bedwantsen en hun eitjes.

Maar als je ondanks alles toch nog met een plaag zit schakel je best een professional in ongediertebestrijding in. Bedwantsen bestrijden eens ze nestelen is erg moeilijk, de miniscule eitjes kunnen in elke spleet of wand achterblijven en je bent weer bij af.

Limas Hygienics heeft een zeer effectieve bedwantsen behandeling op basis van hitte. Speciale apparatuur zorgt ervoor dat uw woning of de betrokken ruimtes volledig en tijdens enkele uren tot tussen de 50 en 60 graden Celsius verhit worden. Je kan je inbeelden dat je van de ruimtes even een kleine sauna maakt, als je daar ervaring mee hebt weet je hoe het onmogelijk is om te ontsnappen aan de hitte die zich elk in echt hoekje en spleetje van de ruimte zal dringen. Enkele uren van deze bedwantsen behandeling zijn dodelijk voor het insect en de eventuele eitjes, en je bent zeker dat er niets is blijven liggen.

Deze manier van bedwantsen bestrijden met hitte is daarbij ook een heel duurzame manier van werken. Er komt geen gif aan te pas en de ruimte is bijna onmiddellijk (ze moet natuurlijk wat afkoelen) terug bruikbaar. Buiten de gebruikte elektriciteit om het verwarmingsapparaat aan te drijven is er dus bijna geen impact op het milieu. De duurtijd van de interventie hangt ook af van de ruimte, er moet een bepaalde tijd een minimumtemperatuur zijn, bij een hogere temperatuur kan de (+60 °C) kan het op een tweetal uren, bij onze standaard temperatuur (+50 °C) neemt het ongeveer een 4 tal uur in beslag om zeker te zijn.

Hebt u vragen over bedwantsen bestrijden met hitte? Neem dan vrijblijvend contact op met Limas Hygienics.

http://www.limashygienics.be/nl/blog/bedwantsen-behandeling

Zelf een muggenvanger maken

Wij gaan hieronder stap voor stap uitleggen hoe je snel en makkelijk een eigen muggenvanger kunt maken. Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om allerlei middeltjes te halen waarbij de muggen worden verdreven, maar vaak zijn deze spullen erg duur en werken ze vaak ook nog niet eens. Wij gaan je daarom uitleggen hoe je snel en simpel zelf je eigen muggenvanger kunt maken!

Stap 1: Zorg ervoor dat je de juiste spullen in huis hebt. Voor het maken van je eigen muggenvanger zijn een paar simpele huishoudelijke dingetjes nodig. Ten eerste heb je een lege frisdrankfles nodig, waar de muggen uiteindelijk in gevangen gaan worden. Om de fles kapot te knippen heb je een goede en scherpe schaar nodig. Ook heb je een stukje touw nodig om de muggenvanger op te hangen, een stuk tape en een scheutje limonadesiroop. Als je al deze spullen hebt verzameld, kun je verder naar stap 2. Hier gaan we je verder uitleggen hoe je je eigen muggenvanger kunt maken. Wil je nou meer weten over het bestrijden van ongedierte of ben je misschien wel op zoek naar meer dan alleen een muggenvanger? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Zelf een muggenvanger maken deel 2

Hier gaan we verder in op het zelf maken van een muggenvanger. In deel 1 hebben we alle benodigdheden beschreven die je nodig hebt om een eigen muggenvanger te maken. Nu gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je de muggenvanger zelf kunt realiseren!

Stap 1: Knip de frisdrank fles doormidden, precies op het punt waar de hals afloopt naar de dop toe. Doe dit zo voorzichtig mogelijk, zodat de muggenvanger strak geen ruimtes heeft waaruit de insecten nog kunnen ontsnappen.

Stap 2: Doe een klein beetje limonadesiroop in de onderkant van de fles. Doe vervolgens het afgeknipte deel andersom in de halve frisdrankfles. De dop zit nu in de onderkant van de halve frisdrankfles.

Stap 3: Maak in het bovenste gedeelte twee gaatjes en doe hier een stukje touw door. Op deze manier kun je de muggenvanger eenvoudig ophangen in huis, of in de tuin als je hem gebruikt als insectenvanger.

Stap 4: Maak de twee stukken voor de zekerheid even aan elkaar vast met plakband, zodat deze niet per ongeluk losgaat. Et voilá! Je hebt nu je eigen muggenvanger gemaakt! En daarvoor hoef je dus niet eens de deur uit! Kijk voor meer tips over ongedierte op onze websites.

http://ongediertemiddelen.nl/insect-control-muggenvanger

Maak een eind aan slapeloosheid met deze 10 wetenschappelijk bewezen tips

Maak een eind aan slapeloosheid met deze 10 wetenschappelijk bewezen tips

Veel mensen hebben last van slapeloosheid. Soms maar tijdelijk, maar er zijn mensen die structureel moeilijk in slaap komen of vaak wakker worden. Dat is heel vervelend en kan bovendien uiteindelijk tot gezondheidsklachten leiden als chronische vermoeidheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen. Daarom in dit artikel 10 goede tips om snel onder  uw donzen dekbed in slaap te komen en te genieten van een goede nachtrust.

1. Lees een boek voordat u gaat slapen Een bekend en beproefd middel om in slaap te vallen is lezen voor het slapen gaan. En dan is een boek lezen het beste, dus niet lezen vanaf uw tablet of e-reader. Doordat u uw gedachten op iets heel anders concentreert dan uw dagelijkse beslommeringen helpt lezen om sneller in slaap te komen. Het hoeft geen hoogdravende literatuur te zijn of een saaie zakelijke notitie. Het is zelfs beter om iets luchtigs als een roman te lezen waarbij u niet al te diep hoeft na te denken over de inhoud. Meestal is het lezen van enkele bladzijden al voldoende om vlot in te slapen.

2. Houd een vaste bedtijd aan Als u toch al moeite heeft met inslapen of regelmatig ’s nachts wakker wordt, is het verstandig om iedere avond op min of meer hetzelfde tijdstip naar bed te gaan. Door een vaste bedtijd aan te houden dwingt u uzelf om tot rust te komen en niet nog even iets te gaan doen voordat u gaat slapen. Als u ongemerkt steeds later naar bed gaat verstoort u uw dag/nacht ritme en wordt het probleem van slapeloosheid nog groter. Ook bij kinderen werkt deze regel heel goed. Als ze weten dat het op en vast tijdstip bedtijd is, zullen ze makkelijker inslapen dan wanneer dit iedere avond verschilt. De hersenen stellen zich na verloop van tijd automatisch in op een vaste bedtijd en passen de aanmaak van serotonine en melatonine hier op aan. Deze stoffen helpen u om goed in slaap te vallen.

3. Pas uw eetgewoonten aan U zult nu misschien denken: Daar gaan we weer, wéér een reden om gezond te gaan eten, en werkt dat nou echt? Maar het is wetenschappelijk bewezen dat u beter slaapt wanneer u meer groenten, fruit en peulvruchten eet. Niet alleen slaapt u beter en langer, een gezond dieet zorgt er ook voor dat u makkelijker inslaapt. Groente en fruit bevatten namelijk gezonde doseringen kalium en magnesium, en dit zijn mineralen die u helpen om beter en langer te slapen. En dit wist u vast nog niet, maar in kalkoenvlees zit de stof tryptofaan, en ook die helpt u om beter in slaap te komen in plaats van dat u alleen maar slaperig bent maar toch niet in slaap valt. Dus pas uw eetgewoonten aan en u zult een stuk beter slapen onder uw donzen dekbed of 4-seizoenen dekbed.

4. Zorg voor een aangename temperatuur in de slaapkamer Een tip die op zich ook bij velen bekend zal zijn, maar ook daadwerkelijk wetenschappelijk bewezen: zorg dat de temperatuur in e slaapkamer niet te hoog is. Dat betekent overigens zeer nadrukkelijk niet dat een slaapkamer koud moet zijn. In een te koude slaapkamer zult u veel minder gemakkelijk in slaap komen onder uw donzen dekbed omdat uw lichaam dan extra energie nodig heeft om op temperatuur te blijven. De lichaamstemperatuur daalt licht als u in slaap valt. Vergelijk het met hoe u zich voelt als u uit een warm bad komt. Tijdens het bad is uw lichaamstemperatuur gestegen, en zodra u uit bad stapt voelt u zich heerlijk loom. Zet daarom een raam open in de slaapkamer gedurende de nacht of gebruik een ventilator om de temperatuur aangenaam te houden tijdens de zomermaanden. Het dragen van comfortabel en luchtdoorlatend bamboe ondergoed kan zeker ook daarbij helpen.

5. Yoga oefeningen helpen om sneller in te slapen Wilt u een wat meer onorthodoxe methode om in slaap te komen, dan is yoga misschien een goede suggestie. Onderzoek heeft aangetoond dat yoga oefeningen doen voordat u naar bed gaat ervoor zorgt dat u in recordtijd in slaap valt. Yoga is een uitstekende manier om uw lichaam te ontspannen en dit heeft als bijkomend effect dat u veel gemakkelijker inslaapt na het doen van uw dagelijkse oefeningen. De yoga oefeningen kunnen er ook voor zorgen dat u minder last hebt van pijn en andere lichamelijke ongemakken die u wellicht uit de slaap houden. En ondanks dat er veel positieve dingen aan yoga worden toegeschreven die wellicht niet helemaal waar zijn, is het wetenschappelijk bewezen dat yoga oefeningen wel degelijk kunnen helpen om ervoor te zorgen dat u sneller in slaap valt en heerlijk wegdroomt op uw donzen hoofdkussen.

6. Meditatie Bij meditatie denkt u misschien aan monniken in een klooster, maar het is echt niet zo oubollig als u misschien denkt. Onderzoek heeft aangetoond dat mediteren wel degelijk kan helpen om uw lichaam en geest tot rust te laten komen. En op die manier helpt het dus ook als u slaapproblemen heeft. Een dagelijks meditatiemoment voordat u naar bed gaat zal er zeker toe bijdragen dat u sneller inslaapt en een betere nachtrust heeft. Bij meditatie ligt de nadruk op de ademhaling. Tijdens het mediteren moet u rustig en regelmatig ademhalen en dit zorgt er automatisch voor dat u zich ontspant. Een goede yoga oefening is de zogenaamde ujjayi of oceaan ademhaling, waarbij u zeer diep ademhaalt en daardoor binnen enkele minuten in slaap valt.

7. Drink een glas warme melk Eveneens een beproefd middel dat al vele generaties bekend is: Heeft u slaapproblemen, drink dan een glas warme melk voor het naar bed gaan. De gedachte die wetenschappers hierbij hebben is dat het drinken van warme melk onbewust associaties oproept met het krijgen van borstvoeding als baby. Hoewel het wetenschappelijk niet is bewezen dat er in melk stoffen zitten die de slaap bevorderen, is het meer een psychologisch effect om sneller in slaap te komen onder uw  donzen dekbed. Het is in ieder geval bewezen dat het drinken van een glas warme melk beter helpt om te slapen dan het zogenaamde “slaapmutsje” dat velen nuttigen voor het slapen gaan. De alcohol zal er misschien voor zorgen dat u beter slaapt, maar de kans dat u zich de volgende morgen een stuk minder uitgeslapen voelt is zeer groot.

8. Vermijd cafeïne gedurende de avond Een van de meest effectieve manieren om beter te slapen wanneer u zich onder uw all season dekbed te rusten legt, is het drinken van koffie met cafeïne te vermijden, zeker in de uren voordat u naar bed gaat. Studies hebben zelfs aangetoond dat het aan te raden is om ’s middags na 15.00 uur geen cafeïnehoudende dranken meer te nuttigen. Dus als u snel wilt inslapen en ook daadwerkelijk genieten van een goede nachtrust, skip dan het kopje koffie op de late avond en vervang het door en drankje zonder cafeïne, maar ook zeker zonder alcohol.

9. Verban de smartphone en tablet uit de slaapkamer Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone en in veel huishoudens heeft ook de tablet zijn intrede gedaan. En deze apparaten lenen zich bij uitstek om mee te nemen naar de slaapkamer. Nog even de social media checken voor het slapen gaan, nog even een spelletje doen, veel mensen laten zich ertoe verleiden terwijl ze al onder hun ganzendons dekbed liggen. En juist dat is funest voor een goede nachtrust. Veel smartphones en tablets geven namelijk een blauw licht af, en dit licht zorgt ervoor dat uw lichaam niet ontspant en niet de zo gewenste slaaphormonen gaat aanmaken. Diverse studies hebben dit aangetoond. Nu spelen de fabrikanten hier wel op in, door de nieuwste toestellen uit te rusten met speciale “nachtverlichting” voor het beeldscherm, waarvoor dit blauwe licht niet wordt gebruikt. Maar dan nog is het beter om uw hersenen rust te gunnen en niet vlak voor het slapengaan nog van alles op de smartphone te doen. Voor een goede nachtrust wordt aangeraden om minimaal een uur voor het slapengaan de smartphone en tablet met rust te laten.

10. Koop verduisterende gordijnen Een belangrijke factor om goed te kunnen slapen is dat het goed donker wordt in de slaapkamer. Hoe meer licht in een slaapkamer, hoe minder goed u in slaap zult vallen. We leven steeds meer in een 24-uurs economie. Dag en nacht gaat het leve n door, en dat kan ervoor zorgen dat u minder gemakkelijk inslaapt of dat uw slaap wordt onderbroken. Dit kan komen door straatverlichting, de lampen van auto’s die  ’s nachts door de straat rijden, of de verlichting van winkels en kantoren. Als u verduisterende gordijnen heeft, zult u merken dat u een stuk beter slaapt onder uw donzen dekbed en de volgende morgen uitgerust wakker wordt.

https://www.betternights.nl/

Het juiste matras voor jouw slaappatroon

Slapen is fijn, althans, dat vind de meerderheid van de mensen. Daarom is er ook niets leukers dan een nieuw matras van www.just-dream.nl uitkiezen, want als het goed is ga je hierdoor nog meer genieten van een goede nachtrust. Als het goed is, want het is wel belangrijk om een aantal dingen mee te nemen tijdens het kiezen van een matras. Als je dit niet doet riskeer je immers dat je een matras koopt die helemaal niet zo lekker ligt en eigenlijk helemaal niet bij jouw wensen en jouw slaappatroon past. Maar waar moet je dan zoal op letten?

Allereerst zijn er veel verschillende soorten matrassen die allemaal hun eigen karakteristieken hebben. Sommigen zijn gemaakt van natuurlijke stoffen, anderen niet. Sommigen zijn hard en luchtig, anderen zijn zacht en warmte vasthoudend. De specialist kan je helpen bij de juiste keuze, maar voor je gaat is het handig om jouw voorkeuren omtrent het matras al op een rijtje te hebben: houd je van hard of zacht, van warm of koud en hoe slaap je sowieso?

Ook lichamelijke klachten spelen een belangrijke rol. Een zacht matras zak je lekker in weg, maar ondersteunt niet alle plekken van het lichaam even goed, waardoor pijn kan verergeren. Harde matrassen liggen daarnaast minder prettig maar ondersteunen beter. Aan de hand van jouw voorkeur is het ook mogelijk een zacht matras te kiezen die op bepaalde hoogtes beter ondersteunt zodat je het beste van beide werelden hebt.

Of je van kou of warm houdt is ook belangrijk voor de matraskeuze, net als jouw gewicht en het feit of je stilligt of veel draait. Als je steviger bent is een steviger matras nodig en als je veel draait is het bijvoorbeeld verstandig geen traagschuim te gebruiken, hier zak je immers een beetje in weg. Kijk voor meer advies en een uitgebreid aanbod eens bij just-dream!

http://www.just-dream.nl/

luxe bedden

We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om een goede nachtrust te hebben. Wanneer u slecht slaapt zult u de volgende dag bijvoorbeeld nauwelijks energie hebben om uw dagelijkse taken tot een goed einde te brengen. Bovendien zorgt een gebrek aan slaap er ook nog eens voor dat we ons niet goed in ons vel voelen en dat straalt uit op ons humeur. Omwille van deze reden is het dan ook altijd van belang om er voor te kiezen om gebruik te maken van echt kwalitatieve bedden in combinatie met een goede matras. Daarnaast is het ook nog eens zo dat luxe bedden een absolute meerwaarde vormen voor de uitstraling van uw slaapkamer. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren en wilt u graag steeds kunnen genieten van een subliem slaapcomfort? In dat geval is er voor kiezen om luxe bedden aan te schaffen ongetwijfeld een aanrader!

 

Het unieke slaapcomfort van luxe bedden

Veel mensen staan er vaak niet voldoende bij stil en zien alleen maar het hoge prijskaartje dat is verbonden aan de bedden van de grote merken, maar ze bieden wel degelijk een structurele meerwaarde. Dankzij de hogere kostprijs is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van echt kwalitatieve materialen die vervolgens een uitstekende ondersteuning van het lichaam bieden. Dit is bijvoorbeeld vooral voor mensen met rugklachten absoluut noodzakelijk. Zij kunnen doorgaans helemaal geen genoegen nemen met een gewoon bed met een standaard matras omdat ze op die manier iedere dag opnieuw te maken krijgen met erge pijnen. Kiezen voor luxe bedden kan er wat dat betreft dan ook voor zorgen dat verschillende medische kwaaltjes als sneeuw voor de zon komen te verdwijnen.

 Luxe bedden van verschillende merken

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat er onderling tussen de verschillende merken bedden een groot verschil kan bestaan en dat niet alleen op vlak van uitstraling, maar tevens ook op vlak van kwaliteit. Wanneer u er voor kiest om een luxe bed in huis te halen kunt u daarvoor kijken in de richting van merken zoals Auping, Ergosleep, Kuperus, Schramm, Hästens, Avek en Vispring. Deze merken hebben door de jaren hun kwaliteit meermaals bewezen waardoor u steeds (letterlijk) op beide oren kunt slapen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u voor uzelf een optimaal slaapcomfort wenst te garanderen en dat door gebruik te maken van een bed die er ook nog eens fantastisch uitziet is kiezen voor één van de vele luxe bedden op de markt ongetwijfeld een aanrader.

https://www.tendenz-wonen.nl/

Een luxe bed is geen overbodige luxe

Waar let u op als u een bed koopt? Waarschijnlijk gaan er bij het kopen van een bed heel veel vragen door u heen. Thuis heeft u waarschijnlijk al besloten waar voor soort bed het moet worden. Een hoogslaper, een kinderbedje, een boxspring of toch een stapelbed. Eenmaal in de winkel gaat u opzoek naar de juiste variant. U oog valt op een bed met de juiste kleur en net het design dat past bij uw interieur. Daarnaast kan de prijs van het bed ook van belang zijn. Het liefst geeft u niet te veel uit aan een bed, waar u toch alleen maar op slaapt. Toch is een bed een belangrijke aankoop en is het van belang dat u hier goed over nadenkt. We slapen tenslotte maar liefst een derde van ons leven, dat is zeker niet mis.

Waarom een luxe bed.

Zoals al eerder genoemd slapen we maar liefst een derde van ons leven. Elke avond gaan we naar bed. De een slaapt in een luxe bed, terwijl de ander op een oud matrasje ligt. Maar wat betekent de nachtrust nou eigenlijk voor u? Door het slapen in een luxe bed bent u de volgende ochtend in staat om naar uw werk te gaan en daar goed te presteren. Door een luxe bed, dat voldoet aan uw behoeftes, voelt u zich gelukkiger, fitter en vrolijker. Een goed oftewel luxe bed is van levensbelang. Wanneer we echter klachten hebben, klachten als vermoeidheid, depressie of slechte concentratie wijten wij dit nauwelijks aan een slecht bed. Best gek eigenlijk, een luxe bed speelt een belangrijke rol in ons leven, maar toch zien we een slechte bed nauwelijks als de oorzaak voor onze gezondheidsklachten. Met een luxe bed, die afgestemd is op ons lichaam, kunnen gezondheidsklachten voorkomen worden.

Een luxe bed siert uw interieur.

Naast dat een luxe bed beter is voor uw gezondheid, waardoor u zich fitter, vrolijker en gelukkiger voelt is een luxe bed ook een verlengstuk van uw interieur. Een luxe bed straalt klasse uit. Met een luxe bed krijgt een slaapkamer meteen dat hotel gevoel. Wakker worden in een luxe bed zorgt ervoor dat u wakker wordt in een prettige omgeving. Een luxe bed is aan te passen aan uw stijl, waardoor u kunt slapen in een omgeving waar u zich prettig bij voelt. Alle luxe bedden zijn in diverse kleuren en materialen te verkrijgen.

http://www.homanslapen.nl/

Een goede nachtrust is essentieel

Slapen is één van de belangrijkste activiteiten die gedurende een mensenleven uitgevoerd worden. Een gemiddeld persoon brengt immers één derde van zijn of haar leven al slapend door. De manier waarop geslapen wordt is bovendien bepalend voor de manier waarop gepresteerd wordt tijdens wakende periodes.

Daarom is het belangrijk dat u zich te slapen kunt leggen in een degelijk bed dat u de juiste ondersteuning en daarmee ook de beste nachtrust biedt. Wanneer u op zoek gaat naar een bed dat aan al uw behoeften voldoet, kunt u de standaard woonwarenhuizen aandoen om een goedkope oplossing te vinden. Het is echter sterk aan te raden dat u investeert in uw nachtrust en bij de aankoop van een nieuw bed een gespecialiseerde beddenzaak consulteert.

Wanneer een nieuw bed aanschaffen?

Eerst en vooral is het belangrijk te weten of u behoefte heeft aan een nieuw bed. Dit is heel simpel te achterhalen : luister naar uw lichaam. Wordt u uitgeslapen wakker? Heeft u weleens rugpijn bij het ontwaken? Lukt het u maar niet om vast te slapen? Wanneer u merkt dat uw slaap verstoord is of dat u lichamelijke klachten heeft bij ontwaken, wilt dit meestal zeggen dat het bed waarin u slaapt aan vernieuwing toe is.

Een nieuw bed aanschaffen bij een beddenzaak of woonwarenhuis?

Wanneer u beslist dat de tijd rijp is om een nieuw bed aan te schaffen kunt u best een gespecialiseerde beddenzaak binnenwandelen. Hier werken ervaren verkopers die zeer goed in staat zijn uw behoeften in te schatten. Bovendien nemen zij de tijd om een gesprek met u aan te gaan, zodat zij een zeer goed beeld krijgen van hetgeen u zoekt. Dit zult u in doorsnee woonwarenhuizen zelden of nooit tegenkomen.

Doordat de verkoper de tijd neemt om uw behoeften in te schatten, kan hij of zij u de beste producten voor uw persoonlijke noden aanraden. Hierdoor zal u een bed aanschaffen dat weliswaar duurder zal zijn dan in het doorsnee woonwarenhuis, maar het zal wel een bed zijn dat duurzaam is. Bovendien zal het gemiddelde bed uit een beddenzaak langer meegaan dan een bed uit een woonwarenhuis. Wanneer u daar nog eens bijneemt dat het bed uit een gespecialiseerde winkel op uw persoonlijke behoeften is aangepast, waardoor uw nachtrust sterk zal verbeteren, is de keuze voor een beddenzaak snel gemaakt. Uw nachtrust zal u zeker dankbaar zijn voor de investering!

http://www.homanslapen.nl/

Lekker slapen in Assen.

 

Lekker slapen in Assen.

 

Bedden, bedden overal bedden. Wanner u opzoek bent naar een nieuw bed, zult u door de bomen het bos niet meer zien. Hoogslapers, boxsprings, tweepersoons bedden en kinderbedden. Stapelbedden, logeerbedden, slaapbanken, grote bedden, kleine bedden. Houten bedden, stalen bedden. Op het gebied van slapen is er zoveel te verkrijgen. Maar welk bed is nou het juiste bed? En waar vindt u dat juiste bed? En als u dat het geschikte bed heeft gevonden. Is die er dan te verkrijgen in de juiste kleur? En kunt u het bed dan aanpassen aan het interieur?

 

U kunt het uw perfecte bed overal gaan zoeken. In Groningen, in de randstad en zelfs in het buitenland. Maar gewoon bij u in de buurt, In Assen, kunnen ze u ook adviseren over een geschikt bed. Bedden Assen heeft een ruim assortiment aan bedden. Daarnaast kan ons bedrijf in Assen helpen aan het bed met de juiste kleur en van het beste materiaal. Onze zaak gelegen in het Drentse Assen kan namelijk het bed voor u bestellen in uw kleur en uw gekozen materiaal.

 

Bij bedden Assen staat de klant centraal. In onze zaak staat de Drentse gastvrijheid voorop. De klant is koning. Samen gaan wij opzoek naar het perfecte bed. Bij ons in Assen zorgen wij ervoor u met een bed de winkel uitgaat, waarop u heerlijk kan dromen.

 

Mocht het bed toch niet bevallen dan kan u gewoon terug komen. Doordat onze zaak gewoon dichtbij in Assen is, kan u makkelijk even langsgaan. Samen lossen we het probleem op en gaan we opzoek naar een ander bed.

 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de verkoop van bedden. Al jarenlang verkopen zij bedden. Diverse klanten vonden hun weg naar onze zaak in Assen. Sommige zochten een bed die hun klachten aan de rug of nek kon verminderen, ander stapten over naar een tweepersoonsbed en weer een ander waren opzoek naar een bedje voor hun kind. Het uitzoeken van een bed is een beslissing waar u goed over na moet denken. Onze beddenspeciaalzaak in Assen begrijpt dit. Daarom zit ons bedrijf gewoon dicht bij u in de buurt. In onze winkel kunt u in een vertrouwde sfeer nadenken over het juiste bed. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen over de nachtrust met alle liefde.

 

http://www.homanslapen.nl/