Raamfolie

Raamfolie op je raam

Raamfolie kan verschillende doelen hebben, het is in ieder geval een zeer handige uitvinding. Deze folies hebben een neutrale kleur en kunnen voor verschillende dingen zorgen. De raamfolie kan bedoeld zijn om zon en warmte te weren, voor de privacy, voor de veiligheid of voor een “one way vision”. Dan is er ook nog kleurenfolie, deze raamfolie heeft uiteraard kleur en past het licht dat binnnenkomt aan met hun kleur. Zon en warmtewerende folie spreekt voor zich. Privacyfolie is simpel gezegd ook voor de privacy, deze folie is wazig, zo kunnen mensen niet naar binnen gluren, maar komt er toch licht binnen. Veiligheidsfolie is bedoeld om ramen te beschermen tegen breken etcetera. Bij one way vision folie kan je vanaf de binnenkant wel naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. Zeer handig!

Raamfolie met reclame

Bovengenoemde raamfolies hebben verschillende doelen, maar het belangrijkste doel van bedrijven is toch wel reclame maken! Dat kan ook met raamfolie. De raamfolie kan eenzelfde doel hebben, zoals privacy of zonwerend. Tegelijkertijd is er reclame te zien aan de buitenkant, voorbijgangers zien precies wat ze passeren. Op deze manier gebruik je je raamfolie zeer efficiënt , je pakt namelijk meerdere doelen in een keer!

https://tinttotaal.nl/ons-aanbod/raamfolie/

Uw ramen laten tinten? Dat is een klusje dat snel geklaard is!

Uw ramen laten tinten

U kunt om verschillende redenen uw ramen van de auto laten tinten. Ten eerste is een beetje privacy natuurlijk altijd wel op zijn plaats en kan het daarom zijn dat u het fijn vindt dat de ramen een beetje geblindeerd zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat u het gewoon heel erg mooi vindt, het straalt namelijk wel een bepaalde rust uit dus ik vind dit persoonlijk ook zeker mooi. Tot slot kan het zijn dat u het fijn vindt in verband met de zon. De zon kan nog wel eens fel schijnen en het is dan inderdaad vervelend dat u steeds in de brandende zon zit. U kunt er dus voor kiezen om uw ramen te laten tinten, dit laat u doen bij een bedrijf en dit is sneller klaar dan u denkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

U zoekt eerst op internet een goed bedrijf die deze service aan u kan bieden. Vervolgens kunt u eenvoudig een afspraak maken en kunt u op de website of met een verkoper kijken naar de verdere informatie. Voor u het weet zijn uw ramen mooi getint en heeft u nergens meer last van.

https://tinttotaal.nl/ons-aanbod/raamfolie/ruiten-tinten/

Overweegt u linnen gordijnen? Dit is wat u moet weten

Linnen gordijnen brengen sfeer aan in een ruimte. De natuurlijke uitstraling van linnen is een ware toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Van stijlvolle, luxueuze kleuren als antraciet of zwart, tot rustige, frisse kleuren als wit of peper & zout. Ook zijn ze geheel op maat te bestellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan zeker deze blog.

Linnen gordijnen op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die uitstekend aansluiten op uw raam én perfect passen bij uw interieur. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook gratis gevoerd. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. Ook heeft het voeren van gordijnen een isolerende werking. De warmte wordt in de zomer buiten gehouden, en in de winter gaan ze juist de kou en tocht van buiten tegen. Met gevoerde linnen gordijnen wordt tevens de doorkijk voorkomen, ook wanneer u ‘s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is verkrijgbaar in meerdere kleuren én meerdere diktes. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende linnen gordijnen of geheel verduisterende gordijnen. Deze laatste zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. De verduisterende gordijnen blokkeren het daglicht van buiten. Zo kunt u ‘s ochtends lekker lang blijven liggen.

Linnen: een stijlvol natuurproduct

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product in Nederland steeds minder verbouwd. Een groot deel wordt nu in andere delen van Europa verbouwd. Ook wordt linnen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Wanneer u linnen gordijnen laat voeren worden ze een stuk voller. Dit benadrukt het stoere karakter van de gordijnen. Kortom, met linnen gordijnen brengt u absoluut sfeer aan in uw interieur.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/

Raamfolie stickers: handig en goedkoop

Raamfolie stickers: ideaal voor bedrijven en winkels

Raamfolie is wellicht de meest voorkomende buitenreclame die er is. Geen raar idee natuurlijk, want het is relatief gemakkelijk aan te brengen en een voordelige manier van exposure. Maar raamfolie is folie dat als veel meer dan alleen een vorm van decoratie. Door het plaatsen van raamfolie is niet alleen een mooie manier van reclame, het bied je ook oplossingen waar je wellicht in 1e instantie niet aan zou denken. Wat te denken van privacy. Want op momenten dat je graag behoefte hebt aan privacy kan raamfolie ervoor zorgen dat er minder licht binnenkomt. Zo hebben kledingwinkels bijna altijd raamstickers, niet alleen voor reclame doeleinden, maar ook om de privacy te waarborgen van hun klanten.

Welke soorten raamfolie stickers zijn er?

Raamfolie stickers komen in verschillende soorten. De meest bekende type stickers zijn:

  • Transparant
  • Wit
  • Clearview
  • Zandstraal
  • One Way Vision

Transparante stickers: het woord zegt het al, deze stickers zijn doorzichtig en daarom uitstekend voor gebruik om subtiel ramen te bestickeren, zonder dat het licht wordt geblokkeerd. Wordt vaak toegepast in winkels, horeca en kantoren.

Witte stickers: stickers met een witte onderlaag. Wordt gebruikt om reclame uitingen goed en duidelijk zichtbaar te maken, bijvoorbeeld een logo, een object wat uit meerdere soorten kleuren bestaat, of een een raam wat altijd in de zon staat.

Clearview stickers: clearview stickers zijn een exclusievere variant van de standaard transparante stickers doordat ze de kleur van glas nagenoeg 1 op 1 benaderen. Dit geeft het effect dat de reclame uiting als het ware onderdeel vormt van het glas. Dit is een erg mooie en chique uitstraling. Met name geschikt om te plaatsen op welkomst- en/of tussendeuren in een ruimte.

Zandstraal stickers: gezand straalde stickers hebben de kenmerk dat ze, naast een zandkleurige kleur, een strakke matte structuur hebben. Deze stickers zijn met name geschikt voor binnentoepassingen.

One Way Vision stickers: stickers die licht aan één zijde blokkeren zijn zogenaamde one way vision stickers. Met deze stickers kun je 1 kant op licht doorlaten. Zo kun je van binnen wel naar buiten kijken, maar andersom niet. Deze stickers zijn erg handig om de privacy te bewaken voor jezelf of je clienten.

Hoe plaats ik raamstickers en waar moet ik op letten?

Het eerste wat noodzakelijk is, is een schoon oppervlak. Zorg ervoor dat het glaswerk of raam waar de sticker op komt goed schoon en verwijderd is van vetten. Eenmaal schoon kan de sticker geplaatst worden. Kleine luchtbellen kun je wegwerken met een recht voorwerp, zoals een rakel.

Krommedijk signing: Specialist in buitenreclame en bestickering sinds 1991

Professioneel en deskundig lichtreclame of singing laten uitvoeren? Dan staat het team van Krommedijk Reclame & Signing voor jou klaar. Sinds 1991 bezig bezig om detailhandel, horeca en MKB te voorzien van hoogwaardig buitenreclame, gevel belettering winkel reclame, en alle andere vormen van outdoor en indoor signing!

https://krommedijklichtreclame.nl/

Elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie:

De vraag naar elektrische raamdecoratie wordt steeds groter. De mens wil steeds meer ontzorgt worden en wil steeds meer gemak. Door de opkomst van de smartphone wil men steeds meer apparaten in huis elektrische bedienen, zo ook de elektrische raamdecoratie. Er zijn vele soorten raamdecoratie dat elektrisch bediend kan worden zoals gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen. De voordelen van elektrische raamdecoratie is dat men van afstand de gordijnen kan openen. Ook is het handig wanneer het hele grote ramen betreft die met de hand niet te bedienen zijn. Maar denk ook aan minder valide mensen en ouderen die niet voldoende kracht in de handen meer hebben. Met 1 druk op de knop kunt u alle raamdecoratie tegelijk bedienen.

Somfy is een belangrijke leverancier van motoren die worden toegepast. Zo maken zijn verschillende type motoren die ingebouwd worden in de systemen. Denk aan 230V en batterij systemen. Er zijn diverse manieren om de motoren te bedienen, dit kan met een afstandsbediening of smartphone of aansluiting op een domotica systeem. Somfy maakt ook zelf een elektrische gordijnrail, de Somfy Glydea rail. Dit is momenteel de meest gebruiksvriendelijke rail die in de handel is. Deze kan elektrische bediend worden maar ook met de hand en is uiterst stil in gebruik.

BlindDesign is een leverancier van verschillende soorten raamdecoratie en heeft al vele opdrachten uitgevoerd. Zo maken zij elektrische vouwgordijnen uit eigen atelier. Door de jarenlange ervaring in elektrische raamdecoratie hebben zij een enorme kennis opgebouwd van deze producten en bieden zij voor iedere situatie wel een passend product. Het aanbod varieert van elektrische gordijnen tot elektrische duo rolgordijnen, uiteraard worden alle producten op maat gemaakt. Met een eigen inmeetservice en een montage dienst kunnen zij iedere gewenste opdracht voor u uitvoeren. Kijk eens op de website om inspiratie op te doen en maak een afspraak op locatie om uw wensen te bespreken.

https://blinddesign.nl

Hoge kwaliteit hor, tegen een scherpe prijs

De zomer staat weer voor de deur. Heb je dan ook altijd zo veel last van vliegen en muggen in huis? Dat is verleden tijd als je nu een hor plaatst voor je raam. Deze hor houdt op een diervriendelijke manier alle ongewenste insecten buiten. Zo kun je met een gerust hart lekker genieten van de frisse wind die via deuren en ramen naar binnen komt. 

De voordelen van een hor

Horren zijn van hoge kwaliteit en bijzonder duurzaam. Hierdoor hebben ze een lange levensduur. Het frame is gemaakt van stevig aluminium en daardoor bijna onverwoestbaar. Bovendien  worden alle horren op maat gemaakt.

Creon werkt met professionele systemen die je geheel kunt laten aansluiten op jouw wensen. Je bestelt de horren exact op maat zodat ze perfect aansluiten. Bovendien heb je de keuze uit een groot assortiment aan kleuren.

Verschillende horren

Er zijn veel horren verkrijgbaar zoals een inzethor. Deze is voor bijna ieder raam te gebruiken. Dus ook een perfecte oplossing voor draai-kiepramen. De hor kan gewoon blijven zitten, ook als het raam dicht is. De klemhor is eenvoudig te monteren zonder boren en schroeven. De klemhor wordt altijd van binnenuit geplaatst. Deze hor is aan de binnenzijde voorzien van een borstel, zodat deze goed afsluit. De rolhor is gemaakt van extra dik aluminium. Hierdoor is deze rol heel stevig. Zowel de interne als externe onderdelen zijn bestand tegen intensief gebruik. Hierdoor is deze hor erg kindvriendelijk. De hordeur is een plissé hordeur. Dat is meer dan een gewone hordeur. Dit design heeft een rijke uitstraling. Een bijzonder mooie afwerking van uw huis. 

Een hor zelf monteren

Een hor is verder heel eenvoudig zelf te monteren. Door het handige klemsysteem kun je ze eenvoudig klemmen. Het klemsysteem is niet permanent dus ook weer makkelijk te verwijderen in de wintermaanden.

Je krijgt dus topkwaliteit voor een lage prijs.

Wil je ook kunnen genieten van de frisse lucht in huis en zonder last van ongedierte? Bestel dan ook gemakkelijk online een hor voor raam of deur van Creon. Succes verzekerd en de ongedierte vrije zomer kan beginnen.

https://www.creon-kozijnen.nl/horren.html

Plissé gordijnen, net even anders

Ben je voor je nieuwe huis, appartement of bestaande woning op zoek naar raamdecoratie dat net iets meer biedt dan standaard vitrage of gordijnen? Wil je iets dat makkelijk te bedienen is, er chic en modern uitziet en je extra regelmogelijkheden geeft om te spelen met lichtinval in je woning? Dan zou een plisse gordijn wel eens een uitkomst kunnen zijn. Zeker nu je ze gemakkelijk online kunt bestellen, in diverse kleuren en geheel op maat voor je gemaakt.

 

Plissé gordijnen – de eigenschappen

Je zou ze kunnen verwarren met rolgordijnen, maar er zijn duidelijke verschillen. De stof van een plisse gordijn zit immers niet opgerold, maar opgevouwen in horizontale en geplooide banden. Vaak is de stof aan de buitenkant net even anders dan aan de binnenkant. Aan de buitenkant is de stof vaak licht van kleur en zonwerend, aan de binnenkant verduisterend en donker. Je kunt kiezen voor transparante, semi-transparante of juist verduisterende plissé gordijnen.

Plisse gordijnen zijn voorzien van een onderlijst en bovenlijst. In veel gevallen hang je de gordijnen op aan de bovenlijst en als je de lichtinval wilt reguleren, trek je via het bedieningstouw de onderlijst naar beneden, zodat de geplooide stof zich uitvouwt. Dit Top-Down systeem wordt het meest toegepast. Kies je echter voor een Top Down- Bottom Up systeem, dan kun je zowel de onderlijst als de bovenlijst bewegen. Je kunt dan bijvoorbeeld je plisse gordijn halverwege je raam hangen. Hier zou je voor kunnen kiezen als je wel voldoende lichtinval wilt hebben, maar geen inkijk. Plaats je gordijnen halverwege je raam op ooghoogte en je privacy komt niet in het geding.

 

Plissé gordijnen online uitzoeken

Creon Raamdecoratie is een online leverancier van plissé gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. De prijzen van Creon zijn volledig transparant. Welke optie je ook kiest, je ziet meteen wat het je gaat kosten. Creon biedt je maatwerk in verschillende kleuren; je hoeft alleen de exacte maten door te geven, die ze duidelijk op hun website per product aangeven. Je plisse gordijn wordt in Nederland vervaardigd en snel geleverd. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar toch nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan is het goed om te weten dat ze niet alleen produceren en leveren, maar je ook graag goede adviezen willen geven. En ben je niet zeker of een kleur wel past binnen je interieur? je vraagt eenvoudig een kleurenstaal aan, die verrekend wordt met je uiteindelijke bestelling.

https://www.creon-raamdecoratie.nl/plisse-gordijn.html