VL Wonen
Wonen in een appartement

Opslagruimte huren Roermond

Bij een verhuizing komt veel kijken. Zeker als er geen gunstige overlap is tussen de verkoop van het oude en de oplevering van het nieuwe huis. Opslag kan dan een goede oplossing ijn voor uw tijdelijke probleem.

Veilige opslag van inboedel of archief

Uw spullen zijn u dierbaar, en daarom is een veilige inboedel opslag een absolute must! Bij Veiligoplsaan.nu staan uw spullen veilig opgeslagen en bent u er zeker van dat er niets mee gebeurt. Wanneer u de verhuizing zelf doet zorgen wij ervoor dat u het juiste formaat opslagbox krijgt. Zo betaalt u niet teveel voor de opslag van uw spullen. 

Archief opslag Roermond

Ook voor achiefopslag in Roermond zijn wij de juiste keuze. Wanneer uw dossier ruimte teveel ruimte in beslag neemt van uw dure kantoorruimte, dan kunnnen wij de voordelige opslag van uw archief verzorgen. Ideaal voor dossiers die langer bewaard moeten worden, maar niet dagelijks hoeven worden ingezien. U heeft daarbij 7 dagen per week toegang heeft tot uw eigen archiefruimte.

Voorraad opslag voor ondernemers

Heeft u opslag nodig voor uw voorraad? Bij Veiligopslaan.nu bieden wij voordelige voorraad opslag in Roermond.

Opslagruimte kan nodig zijn voor voor legale handelswaar zoals onderdelen, wijn, (dier)voeding, producten voor een webshop enz. U heeft de mogelijkheid het juiste formaat box te kiezen voor uw producten. U kunt als dat nodig is zelfs wisselen wanneer u seizoensgebonden artikelen heeft en tijdelijk moet opschalen. U kunt op elk moment van groot naar klein of andersom overstappen.

 

Gaat u verhuizen of wilt u gewoon een eenvoudige opslagbox in roermond huren? Neem dan eens een kijkje op de site van Veiligopslaan.nu. Wij hanteren ruime openingstijden: open 7 dagen per week. Doge opslagboxen op een beveiligde locatie. Al vanaf 1 maand huur mogelijk. Opslagunits van 3m3 tot 180 m3. Goede prijzen en zeer flexibel!

https://veiligopslaan.nu/

Gerelateerde artikelen

Sikkens verf voor in huis

Kies ook voor de ervaring van een betrouwbaar autobedrijf Apeldoorn

Hoe kies je de juiste keuken?

Ontvang een zeer interessante prijs bij Koopmijnbus.nl

Muurstickers voor de babykamer

Milieuvriendelijke, duurzame grasplaten van kunststof