Lampenkap Op Maat Bestellen?

VL wonen

Lampenkappen op maat

Op zoek naar de juiste lampenkap op maat?

Heeft u thuis ook zo’n mooie vaas waar een lampenkap op zit of een mooie voet waar een kap op staat? In veel interieurs is het inderdaad het geval dat er een lampenkap is toegepast in het interieur. Maar ook lampenkappen slijten na verloop van tijd, of misschien heeft u uw interieur opgeknapt en staat de lamp met de rode lampenkap niet meer in uw nieuwe interieur.

Lampenkap online bestellen

Het is natuurlijk eeuwig zonde als de poot vaas of pul nog prachtig is om deze weg te doen alleen maar omdat de kap versleten is of uit de toon valt. Het bestellen van een lampenkap was altijd een heel gedoe. Hebben ze wel de juiste stof? Moet ik niet 4 weken wachten op een nieuwe kap? Zouden ze wel mijn model kap hebben?

Bij Lampentoppers besteld u nu heel gemakkelijk de juiste lampenkap op maat! Lampentoppers heeft een prachtige collectie stoffen en indien gewenst sturen wij u graag een gratis sample stofje zodat u zeker weet dat u de juiste kleur heeft. Hier vindt u ook vele maten en modelen of het nou gaat om een ronde kap, vierkante kap of zelfs een ovale lampenkap behoort tot de mogelijkheden.

https://www.lampentoppers.nl/lampenkappen/lampenkappen-op-maat/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten