Een gietvloer in huis

Van Hollandse Bodem is de specialist van midden-Nederland als het gaat om het laten leggen van een gietvloer in je huis (What’s in a name!) Als je op zoek bent naar een gietvloer voor je keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of kinderkamer ben je van harte welkom in de ruime showroom van 200m2 in Gorinchem (Zuid-Holland aan de A27 en A15 in het midden van Nederland). De showroom vind je in Het Open Huis aan de Newtonweg, het designcentrum van Gorinchem en omstreken.

De mensen van Van Hollandse Bodem zijn echte specialisten. Het gieten van een design vloer in een woning vergt ook vakkennis en is wat anders dan even een vloertje gieten in een bijvoorbeeld een werkplaats of garage.

De prijzen die Van Hollandse Bodem hanteert worden bepaald door meerdere factoren. Allereerst het type materiaal dat gebruikt wordt. De gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn van de hoogste kwaliteit en scheuren of verkleuren niet.

Een andere factor die bepalend is voor de prijs van een gietvloer is de ondergrond. Sommige ondergronden zijn zeer geschikt voor het leggen van een gietvloer, voor andere ondergronden is het noodzakelijke deze te behandelen voor de gietvloer gelegd kan worden.

De derde factor, die de prijs van een gietvloer bepaalt is uiteraard arbeid afhankelijk van de toepassing. Een gietvloer voor in je garage vergt wat minder lagen qua afwerking dan bijvoorbeeld een gietvloer voor de woonkamer. Een kwalitatieve gietvloer voor een woonkamer bestaat al snel uit 4 lagen waardoor de mensen van Van Hollandse Bodem dus ook 4x terug moeten komen.

De gietvloeren voelen zonder vloerverwarming al uiterst comfortabel aan. Uiteraard is een combinatie met vloerverwarming ook mogelijk en kunnen de gietvloeren op vrijwel iedere ondergrond gelegd worden.

https://gietvloer-wand.nl/

Roldeurkasten, ideaal op de werkvloer

Roldeurkasten kopen; tweedehands of nieuw?

Veel kantoormeubilair, zoals ook roldeurkasten, wordt vaak maar een korte periode gebruikt. Redenen hiervoor kunnen zijn een fusie, een faillisement of vervanging. Vaak voldoet dit tweedehands meubilair nog prima, omdat er meestal toch alleen maar computers of andere apparaten op hebben gestaan. Dit geld ook voor kasten, die op kantoor puur dienst doen als opslagruimte. Wanneer de kasten worden weggedaan, zijn ze nog vaak zo goed als nieuw, maar is de prijs al flink gezakt. Er dan zijn dan ook diverse bedrijven online te vinden die gebruikte roldeurkasten, bureaus, bureaustoelen en andere kantoormeubels aanbieden tegen een scherpe prijs.

Bespaar geld, koop gebruikte kasten

Dus waarom zou u een fortuin uitgeven aan een geheel nieuwe kantoorinrichting als u ook kan kiezen voor dezelfde kwaliteit tegen een veel lagere prijs? Daarmee geven we eigenlijk het antwoord op de vraag die bovenaan dit artikel staat. Het is veel slimmer om tweedehands te kopen, helemaal in het geval van kantoormeubelen. En u bent een slimme ondernemer, toch? Bestel dus nog vandaag een gebruikte set kantoormeubelen online en laat het gemakkelijk bij uw bedrijf afleveren, zo hoeft u niet te slepen.

https://www.goedkoopinrichten.nl/roldeurkasten/

Ons kantoorpand in Sittard

Mijn ervaringen met het huren van een kantoorpand in Sittard zijn goed bevallen. Ik ben heel lang op zoek geweest naar een goede plek om een kantoorpand te huren en uiteindelijk kwam ik uit in Sittard een oudere stad met een rustige maar rustgevende sfeer. Het is de beste beslissing die ik kon maken.

 

 

Ons kantoor in Sittard

Ons kantoor ruimte in Sittard is mooier dan ik kon wensen en de huur is goed te doen. De stad is ook mooier dan ik van te voren had gedacht. Elke dag ondek ik nieuwe plekjes van sittard en de sfeer die hier hangt is heel goed.

Ik heb al in meerdere plekken van het land een kantoorpand gehuurd maar diegene die ik nu in Sittard heb is mijn verreweg het meeste bevallen. Ik kom er met de auto heen en ik heb nooit last van files.

 

Prachtige locatie

Sittard is goed te bereiken en het ligt dicht bij andere steden. Over de indeling van het kantoorpand ben ik lang mee bezig geweest maar uiteindelijk heb ik een onwijs mooi resultaat waar ik trots op ben. Ik raad iedereen aan die een kantoorpand zoekt in Sittard te komen kijken. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee.

http://www.kantoorruimte-sittard.trade/

Goede werkomgeving

Een goede werkomgeving zorgt ervoor dat medewerkers productiever kunnen werken voor jou bedrijf. Hierbij zijn verschillende aspecten van belang, maar de belangrijkste twee zijn toch wel de werkomgeving en de werkplek. De werkomgeving wordt door een groot deel bepaald door de temperatuur in een ruimte. Deze speelt in het gehele bedrijfspand een belangrijke rol. Wanneer werknemers het te koud vinden op kantoor zullen zij klagen en minder werk produceren dan wanneer het warm is. Uit onderzoek is gebleken dat een temperatuur van 22 graden Celsius de ideale werktemperatuur is voor de meeste werknemers. Rond de 22 graden zal dus de productiviteit van de werknemers optimaal zijn. Echter zijn er meerdere onderzoeken gehouden en komt uit sommige onderzoeken een ideale temperatuur van 25 graden Celsius, echter is dit voor de meeste onder ons iets te warm. Hoe hoger de temperatuur in de ruimte is, des te kleiner de kans is dat wij fouten maken tijdens onze werkzaamheden. Bij het voorkomen van fouten, worden ook de klachten terug gedrongen en dus ontstaat er een fijnere werksfeer. De temperatuur beïnvloed onze werkomgeving dus voor een groot deel, maar daarnaast is ook de werkplek belangrijk voor de productiviteit van de werknemers. Hierbij kan een werkgever zorgen voor een verstelbaar bureau, zodat alle werknemers een goede houding kunnen aannemen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wanneer medewerkers een goede zithouding aannemen, wordt hiermee de kans op lichamelijke klachten terug gedrongen. Het voorkomen van dergelijke klachten is goed, want dan kunnen deze niet escaleren tot extra verzuim. Een goede kantoorinrichting in combinatie met de juiste temperatuur kunnen al een wereld van verschil maken voor de productiviteit van uw personeel. Let hierbij echter wel op dat de temperatuur niet boven de 25 graden Celsius komt. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit met 2% omlaag zal gaan. Een goede centrale verwarming kan daarom hulp bieden bij het regelen van de juiste temperatuur.

https://www.bnrkantoor.nl/