VL Wonen
Image default
Keuken

Industriele tafelpoten van staal

Industriele tafelpoten  van staal

Heeft u zelf een tafelblad en bent u opzoek naar een geschikte industriele tafelpoot voor hieronder? Kijk dan snel op tafelpoten.shop. Hier staan vele modellen industriele stalen tafelpoten die waarschijnlijk perfect passen onder uw tafelblad. Van standaard industriele X tafelpoten tot complexe industriele midden poten zoals de twist, harp etc.

Verschillende modellen industriele tafelpoten van staal

Door de grote keuze is het vaak niet makkelijk om de juiste industriele tafelpoot te vinden voor onder uw tafelblad. Deze keuze kan afhangen van de grootte van het tafelblad, het aantal stoelen of bijvoorbeeld wanneer u een bankje wilt plaatsen. Al deze factoren hebben invloed op het industriele onderstel. Bij tafelpoten.shop hebben wij jaren ervaring met industriële tafelpoten gemaakt van staal en kunnen wij u hier perfect in adviseren. Zo kunnen industriele stalen X tafelpoten en stalen matrix poten goed gebruikt worden in combinatie met bankjes. Maar zijn de industriele kruis tafelpoten minder geschikt om aan de kopse kant van de tafel te zitten. Dit probleem is er niet bij de industriele matrix tafelpoot aangezien deze een midden plaatsing heeft waardoor ook eenvoudig aan de kopse kant van de tafel gezeten kan worden.

Het is daarom van belang dat u goed kijkt naar de hoeveelheid stoelen en de plaatsing ervan om zo de ideale industriele tafelpoten van staal te vinden voor onder uw tafel.

Stoere industriele stalen tafelpoten en stalen tafelonderstellen

Al onze industriële stalen tafelpoten verkopen wij in twee kleuren; zwarte gepoedercoate stalen tafelpoten voor een echt industriële look, maar ook wit gepoedercoate stalen onderstellen. Beide onderstellen worden gecoat door professionele poedercoaters in een hoogwaardige industriële poedercoating die gegarandeerd jaren mooi blijft. Voor een optimale hechting wordt het staal aangestraald, na het stralen zijn de industriële stalen tafelpoten schoon en optimaal voorbereid voor het aanbrengen van de poeder coating.

Stalen industriele onderstellen gemaakt door vakmann

De industriële tafelpoten worden vervaardigd uit stalen profielen, bij levering van de stalen profielen worden deze goed nagekeken of dat deze geschikt zijn voor onze industriële tafelpoten; beschadigen, gedeukte of gekraste profielen worden afgekeurd aangezien dit later zichtbaar is in het eindresultaat.

Na de keuring worden de industriele stalen profielen op maat gezaagd, de bovenplaten worden op industriële lasersnijders gesneden en wordt alles vervoerd naar de lasafdeling. Bij de lasafdeling staan ervaren lassers die de mooiste industriële lasnaden kunnen maken. Door middel van mooi laswerk en een professioneel aangebrachte poedercoating kunnen wij kwalitatief hoogstaande stalen industriële tafelpoten garanderen.

https://www.tafelpoten.shop/

Gerelateerde artikelen

Zilver bestek schoonmaken op een manier dat het er extra chique uitziet

Speel zelf voor loodgieter met de sifron

Koken met een kernthermometer voor vlees