Wat doet een administratiekantoor?

Een administratiekantoor in de omgeving van Lichtenvoorde voert administratieve werkzaamheden voor jou uit wanneer je dit niet zelf kunt of wanneer het teveel tijd in beslag neemt. Ook wanneer je een klein bedrijfje hebt en je er geen mensen voor in dienst wil nemen is een administratiekantoor Lichtenvoorde een ideale uitkomst voor jou. Wanneer je als ondernemer zelf de administratie van je bedrijf bij moet houden gaat dit niet altijd even geleidelijk en kan het soms voorkomen dat er kleine of grote achterstanden ontstaan. Een administratiekantoor Lichtenvoorde kan deze voor je wegwerken zodat alles weer up-to-date is. Wanneer je samenwerkt met een administratiekantoor Lichtenvoorde zullen zij ook voor jou de belastingaangiftes doen. Daarnaast biedt een administratiekantoor Lichtenvoorde jou als ondernemer ook rapportages aan, zodat je elke maand kunt zien wat er is gebeurt binnen je onderneming. Wanneer je niet veel kaas hebt gegeten van financiële administratie is dit erg handig, de werknemers van het administratiekantoor Lichtenvoorde kunnen jou precies, aan de hand van de rapportage, uitleggen wat er is gebeurt.

Samen gaan werken met een administratiekantoor

Wanneer je als ondernemer samen gaat werken met een administratiekantoor Lichtenvoorde scheelt dit jou enorm veel tijd, werk en geld. Dit kun je natuurlijk allemaal weer in je eigen onderneming stoppen en dat is wat elke ondernemer ook graag wil. Een administratiekantoor Lichtenvoorde voert nog meer werkzaamheden uit dan hierboven al beschreven is, zo kan een administratiekantoor ook nog de jaarrekeningen opstellen, ook de winst- en verliesrekening, helpen bij het verkrijgen van diverse subsidies en natuurlijk de aangifte voor de omzetbelasting doen. Maar er is nog altijd nog meer. Wil jij graag andere financiële hulp bij de administratie, schroom dan niet om een administratiekantoor in te schakelen. Voor een ondernemer is tijd en geld altijd belangrijk en dit moet dan ook goed ingezet worden.Wat doet een makelaar?

Een makelaar in de omgeving Nijmegen is een tussenpersoon bij de koop en verkoop van een huis. Een makelaar brengt als het ware de transactie tot stand. Dit is al een eeuwenoud beroep wat terug gaat naar de middeleeuwen. Een makelaar Nijmegen kan op diverse punten gespecialiseerd zijn. Bijvoorbeeld bij de aankoop van bedrijfspanden of juist bij de bemiddeling van monumenten. Andere makelaars zijn weer goed in het taxeren van panden en woningen terwijl een ander zich bezighoudt met de verhuur van panden en woningen. Een makelaar Nijmegen die zich bezighoudt met de taxaties wordt ook wel een taxateur genoemd. Een makelaar Nijmegen vervult diverse rollen in het aankoop- en verkoopproces. Het is maar net waarvoor je de makelaar Nijmegen wilt inschakelen. Een verkoopmakelaar wordt ook wel een aankoopmakelaar genoemd, hier zitten dus geen verschillen tussen. Een makelaar Nijmegen wil uiteindelijk dat jij je huis verkoopt of een droomwoning in bezit krijgt.

Een makelaar inschakelen bij een aankoop

Een makelaar Nijmegen die gespecialiseerd is in de aankoop van woningen heeft meerdere taken. Zo vervult hij of zij de wensen van de koper. Hij of zij probeert woningen te zoeken waar de wensen van de kopers zover mogelijk naar voren komen. Daarbij zorgt hij er voor dat de potentiële woningen bezocht kunnen worden en dat er een bezichtiging plaats kan vinden. Wanneer de kopende partij de woning wil hebben zal de makelaar Nijmegen een bemiddelaar zijn voor de kopende partij en de verkopende partij. Ook begeleid de makelaar Nijmegen de notariële stand van zaken. Wanneer je andere vragen hebt over je woning of de aankoop van een woning kun je altijd bij een makelaar Nijmegen terecht. Zij zullen je in de meeste gevallen wel helpen het juiste huis voor je te zoeken of de juiste vraagprijs te vragen voor je huidige woning.

Extra geld lenen voor een laptop

Veel studenten willen extra geld lenen voor het aanschaffen van een laptop. Niet alleen studenten, maar ook andere doelgroepen willen veelal een laptop aanschaffen. Extra geld lenen voor een laptop kan grofweg op twee manieren:

  • Goederenkrediet
  • Normaal krediet

Goederenkrediet

Goederenkrediet staat ook wel bekend als postorderkrediet. Extra geld lenen kan in de vorm van een postorderkrediet. Geheel simpel kunt u een laptop bij een postorderbedrijf bestellen en deze dan in maandelijkse termijnen afbetalen. U kunt ook goederenkrediet hebben bij de grote winkels in Nederland. Op afbetaling, of betaal later, kunt u verschillende producten, zoals een laptop aanschaffen. Kortom: postorderkrediet kan een vorm van extra geld lenen zijn.

Normaal krediet

Naast een goederenkrediet kunt u natuurlijk ook extra geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. U kunt dan extra geld lenen en veelal staat de bestedingsdoel vrij. Naast een persoonlijke lening of doorlopend krediet, kunnen studenten bijvoorbeeld ook een studentenlening hebben. Ook bestaat de mogelijkheid van extra geld lenen in de vorm van een minilening. Met een minilening kunt u een paar honderd euro lenen, wat natuurlijk weer genoeg is voor het aanschaffen van een laptop.

Goedkoop lenen voor een laptop

Wanneer u een extra lening wilt afsluiten, is de beste manier dat u natuurlijk op zoek gaat naar een goedkope lening. Op het internet kunt u verschillende leningen vergelijken en offertes opvragen. Zodoende weet u waar u het goedkoopst extra geld kunt lenen.

Een extra tip is om te kijken naar eventuele belastingvoordelen. Het aanschaffen van een laptop kan wellicht aftrekbaar zijn, omdat deze noodzakelijk is voor werk of studie. Een laatste tip is dan ook dat u wellicht via uw werkgever een laptop kunt aanschaffen. Wanneer het noodzakelijk is voor uw werk, of u kunt aantonen hiermee uw productiviteit zal stijgen (, bijvoorbeeld door te werken in de trein), zal een werkgever wellicht overwegen om een laptop voor u aan te schaffen.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/04/extra-geld-lenen-zonder-gedoe/

Moeders in Groningen

Budgetteren

Een budgetcoach. Dat is voor mensen die niet met geld om kunnen gaan, toch? Ik dacht van wel. Tot ik met Monica van cijfers&centen sprak. Samen met een van haar klanten overtuigde ze me van het nut van financieel advies op dagelijkse uitgaven. Ook als je het prima redt elke maand, want wie wil er nou niet meer financiële ruimte? Tweedehands macbook Amsterdam.

“Mensen weten vaak niet goed waar hun geld naar toe gaat”

Monica gelooft in een financiële APK voor iedereen. Dus niet per se als je in de problemen komt. Gewoon omdat je jezelf financiële rust zou moeten gunnen. “Vaak blijkt dat er op vaste lasten veel bespaard kan worden door te veranderen van energieleverancier, bijvoorbeeld.

Ook zie ik vaak dat mensen niet goed weten waar hun geld naartoe gaat. Terwijl ze echt geloven dat ze dat wel weten” lacht Monica. Ze zag het ook bij Elisa, een van haar klanten. Een prima baan, geen schulden en af en toe wel eens een stukje maand over aan het eind van het salaris, maar ook een spaarrekening. Geen financiële nood aan de man, dus. Toch wilde Elisa eens een scherpe blik van een expert.

Met de billen bloot

Elisa en haar man Ruben moesten wel een kleine drempel over. “Je financiën voelen heel privé. Het is best spannend om iemand zomaar mee te laten kijken. Ook omdat je misschien wel te horen krijgt dat je het allemaal heel dom hebt geregeld, daar zit niemand echt op te wachten natuurlijk.”

Monica hoort dat vaker. Daarom benadrukt ze altijd dat ze er niet is om te oordelen. “Ik pluis alle cijfers uit en kom dan met bespaarsuggesties. Of iemand daar ook gebruik van wil maken, is niet aan mij. Ik geef inzicht in geldstromen en mogelijke besparingen, geen oordeel.

”De aarzeling van Elisa en Ruben werd in het eerste gesprek gelijk weggenomen: “Monica is open en eerlijk en geeft je gelijk het vertrouwen dat alle informatie veilig is bij haar. Als we bepaalde zaken liever voor onszelf hielden, was dat ook geen probleem. Dus we gingen met de billen bloot.”

Een besparing van honderden euro’s per jaar

In het eerste gesprek neemt Monica de inkomsten en uitgaven door. Haar klanten ontvangen daarvoor een handig overzicht dat ze vooraf kunnen invullen. Ze stelt wat vragen en bespreekt de wensen. Vervolgens verwerkt ze de gegevens in haar eigen overzicht. Hier worden uitgaven vergeleken met Nibud-standaarden en ontstaat een uitgebreid overzicht van de financiële situatie.

 Vervolgens pluist Monica de bespaarmogelijkheden uit. Elisa: “Monica stelde scherpe vragen. Zo bleek er al jaren een bedrag van €40,- per maand afgeschreven te worden door een verzekeraar, we hadden eigenlijk geen idee waar dat voor was. Uiteindelijk bleek het een overbodige post te zijn.” Stap voor stap nam Monica de uitgaven door en kwam met bezuinigingen.

Zo zocht ze een nieuwe energieleverancier uit voor het stel, passend bij hun wensen voor groene energie. Besparing: €500,- per jaar. Ook benoemde ze dat de verzekering voor het mobiele toestel van Elisa dubbelop was; in de inboedelverzekering was de telefoon ook al verzekerd. “Met wat kleine ingrepen konden Elisa en Ruben honderden euro’s per jaar besparen. Eigenlijk zonder dat ze iets hoefden in te leveren of aan te passen op hun levensstijl. Dat is gemakkelijk verdiend” legt Monica uit. Onzichtbaar lek in de uitgaven. 

Een van de belangrijkste dingen die Monica doet in haar werk: de situatie op papier vergelijken met de realiteit. Bij veel mensen lopen die twee zaken niet helemaal synchroon. “Bij Ruben en Elisa zag ik dat zij op papier honderden euro’s per maand over hadden moeten hebben. In de praktijk kwamen ze net uit en spaarden ze vrijwel niets. Dat was opmerkelijk.” Met z’n drieën gingen ze op speurtocht naar dit onzichtbare lek in de uitgaven. Monica adviseerde het stel een huishoudboekje bij te houden gedurende een maand. Zo zie je exact wat waaraan wordt uitgegeven.

Wat bleek? Ze gaven veel meer uit aan boodschappen dan dat ze dachten. Het dubbele, zelfs. “Even naar de supermarkt, even een lekkere lunch halen, wat kleinigheden voor de kinderen want kost toch maar een paar euro. Ik schrok echt van het totaalbedrag van al deze kleine uitgaven” vertelt Elisa. Monica rekende voor wat ze zouden overhouden als ze iets minder vaak en veel boodschappen zouden doen:honderden euro’s per maand. V.S. here we come!

Elisa en Ruben zagen ineens welke ruimte er over zou blijven als ze wat vaker de hand op de knip zouden houden. Dit leverde een andere levensstijl op. Een keer per week boodschappen, geen impulsaankopen meer en vaker Lidl dan de Coop. “Dat was wel even wennen. Maar na een paar maanden kan ik zeggen dat ik eigenlijk niet meer anders wil. We houden geld over, kunnen sparen en missen eigenlijk niets. Het kost wat discipline in het begin, maar het went snel.”Het stel heeft al jaren een rondreis door Amerika op hun bucket list staan. En met hun financiële situatie in hun achterhoofd hadden ze dit uitgesteld voor ergens na hun pensioen omdat ze dachten dat het eerder niet haalbaar zou zijn. Dat is nu anders. “We houden inmiddels zoveel geld over dat we er serieus rekening mee houden over twee jaar deze reis al te kunnen maken.” 

Daarnaast heeft de begeleiding van Monica voor nog iets veel belangrijkers gezorgd: financiële rust. “Niet meer hoeven nadenken over geld is echt een cadeautje. We hadden geen grote problemen, maar bij een onverwachte situatie kregen we het soms wel wat benauwd. Nu kunnen we zaken als kinderbijslag gewoon gelijk doorstorten naar de spaarrekening. We houden gewoon echt geld over.” Meer dan duizend euro besparen Elisa en Ruben nu met boodschappen en de aanpassingen in hun vaste lasten. Mooi vorm van budgetteren! Boekhouden voor iedereen makkelijk maken. 

http://www.oostrawevers.nl/boekhouder-assen/

Diep in de schulden? Geen probleem!

Diep in de schulden? Geen probleem!

 

Live now, pay later. Dat was het motto wat de Amerikanen hadden voordat ze in de economische crisis van 1930 terecht kwamen. Doordat mensen niet bang waren om geld te lenen en maximaal wilden genieten van het leven ging het finaal mis. De Amerikaanse markt stortte in elkaar door een beurskrach en binnen een jaar ging iedere cent 3 keer over de kop voordat het werd uitgegeven. Doordat de Amerikaanse crisis in elkaar stortte ontstond er een wereldcrisis aangezien de Amerikanen Duitsland hielpen de schuldbetalingen te betalen aan de geallieerden. Daar werd een oplossing voor gevonden. Door schulden meteen af te betalen en zuiniger te leven kwam de wereld weer uit de economische crisis. De zelfde effecten traden op tijdens de credit crisis die in 2008 begon en waar we nog steeds in een lichte vorm mee te maken hebben.

 

hulp bij schulden

 

De afgelopen jaren is de werkloosheid flink gestegen en hebben veel bedrijven het moeilijk gekregen. Daar heeft de maatschappij voor moeten boeten en daar bent u dus ook de dupe van geweest. Het is hoogstwaarschijnlijk moeilijker geweest om geld uit te geven en er is minder ruimte geweest voor bijzonderheden of extra’s. In het minste geval bent u zelfs in de schulden terecht gekomen.

 

Schulden zijn erg lastig te herstellen. Vaak gaat het alleen maar van kwaad tot erger. Wanneer één rekening niet meer betaalt kan worden volgen de rekeningen elkaar al snel op. Nu we bijna uit de credit crisis zijn betekent het nog niet dat we weer rijk kunnen gaan leven. De schulden blijven bestaan en worden langzaam maar zeker afgelost. 

 

Een budgetcoach helpt u de financiële situatie op orde te brengen en maakt samen met u een plan om de schulden af te lossen maar toch nog een beetje fatsoenlijk te kunnen leven. De Budgetcoaches zijn getraind op financieel gebied en hebben vaak al een achtergrond in de wereld van banken en verzekeringen en hulp bij schulden te bieden.

 

Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent. Maar houd in gedachten dat het nooit te laat is om hulp te vragen. Kijk ook een naar de mogelijkheden om zaken te repareren.

https://www.maxfix.nl/opladers/macbook.html

Had ik maar gespaard

Had ik maar gespaard…

 

Vaak hoor ik de zin; Had ik toen maar gespaard. Toen ik voldoende inkomen had, dan had ik het nu veel makkelijker. Het gaat dan om verschillende situaties. Mensen die hun baan kwijt zijn geraakt, mensen die gescheiden zijn of mensen die kinderen hebben gekregen. Nu komen ze moeilijk rond en nu zien ze pas in dat ze het eerder heel goed hadden. Mooie vakanties, verbouwingen, veel kleding of veel uitgaan zijn de meest genoemden uitgaven die ze nu in twijfel trekken. Meer info

 

Wijzeringeldzaken

 

Moet je dan alleen maar sparen en bovenstaande uitgaven niet doen? Nee, dat vind ik niet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me ook schuldig heb gemaakt aan ruim leven. We spaarden wel, maar we spaarden tot de volgende verre vakantie. Daarna was het spaargeld weer op. En ook wij kochten steeds nieuwere auto’s, verbouwden het huis etc. Je geeft uit wat je hebt en we zagen geen reden tot sparen. Dit veranderde toen we besloten voor gezinsuitbreiding te gaan en het steeds meer begon te rommelen bij onze werkgevers. Fusies, reorganisaties enzovoort. Ineens wilde ik een buffer hebben voor onverwachte situaties. Inmiddels heb ik zelf de zekerheid van een goed betaalde vaste baan opgezegd om mijn eigen bedrijf op te zetten, hebben we een prachtige zoon en een spaarrekening. Die spaarrekening is voldoende om onverwachte klappen op te vangen maar lang niet voldoende om dit langere tijd vol te houden. Toch denk ik niet had ik nu maar gespaard…. Ja, ik heb nu minder zekerheid en minder kapitaal om in te zetten om mijn eigen bedrijf op te starten. Natuurlijk hadden we wat verstandiger om kunnen gaan met de aankoop van nieuwe auto’s, maar ook daar leer je van. Als je het uit gaat rekenen had ik enkele tienduizenden euro’s op mijn spaarrekening kunnen hebben. Maar ik had de mooie reizen niet willen missen en heb nu een huis dat volledig naar mijn zin is.

 

Wil jij ook wijzer worden in geldzaken neem dan eens contact met een specialist deze kan je alles vertellen over besparen. Een specialist heeft vaak bespaartips. Mogelijkheden om meer met je geld te doen. En daarnaast doet een specialist aan budgetteren. Hoe kun je het beste je budget verdelen. Wat geef je waar aan uit en hoe voorkom je financiële problemen. Problemen waar je niet zo maar meer vanaf komt. Wijzeringeldzaken is voor iedereen van belang, ook als u denkt dat u alles financieel goed heeft geregeld!

http://www.cijfersencenten.nl

Geldzorgen

Geldzorgen is niet alleen slecht voor je portemonnee maar ook slecht voor je gezondheid.

Geldzorgen is naast slecht voor je portemonnee ook slecht voor je gezondheid. Het leidt tot stress waardoor je slechter slaapt en minder goed presteert in het dagelijks leven zoals werk en studie. Een behoorlijk aantal mensen loopt jaarlijks tegen een burn-out aan als gevolg van stress. Niet zelden veroorzaakt door geldzorgen.

Geldzorgen, wat kan ik daar aan doen?

Voel je slecht vanwege je financiële situatie. Ga dan niet bij de bakken neerzitten maar maak een nieuwe start. Verander nog vandaag. Weglopen is geen optie zorg nog dat je vandaag weer financieel gezond wordt.

Geld is een belangrijk gereedschap. Het stelt je instaat om je eigen leven in te richten op de manier zoals jij het wilt. Geld zorgt voor onafhankelijkheid die mensen een bepaalde status geeft waardoor ze aanzien krijgen in de samenleving. Dit maakt dat geld gereedschap is dat psychologisch een belangrijk aandeel heeft in de wijze waarop mensen leven.

Focus je uitgaven

Niet alle uitgaven zijn zinvol. Focus daarom je uitgaven. Mensen kopen in een opwelling allerlei spullen waardoor ze zich goed voelen. Focus je niet op het geld maar op je uitgaven. Gebruik alleen geld voor uitgaven die van belang zijn. Voor al het overige geld heb je geen bestemming nodig. Dat kan later ook nog.

Vrijheidsbuffer

Maak je vrijheidsbuffer zo groot mogelijk. Met een kleine vrijheidsbuffer ben je behoorlijk kwetsbaar. Mocht je plotseling als gevolg van een issue geld nodig zijn dan heb je een probleem. Door je vrijheidsbuffer zo groot mogelijk te maken verklein je je geldzorgen en zal je, je beter voelen. Dit zorgt voor minder stress. Uiteindelijk zal je beter presteren dit heeft vaak een positieve werking op je inkomstenstroom.

Structuur

Zorg voor structuur in je uitgaven patroon en maak inzichtelijk waar je geld naar toe gaat. Dit geeft je een goed inzicht in hoe je er financieel voor staat. Maar denk ook naar over je persoonlijk ideeën. Wat wil je bereiken in de toekomst en passen mijn financiën daarbij. Met een goede structuur en inzicht maak je dromen waar die voorheen wellicht onmogelijk leken. 

Financiële flexibiliteit

Zorg ervoor dat je zo min mogelijk vaste lasten hebt. Daardoor blijf financieel flexibel. Je kunt eigen keuzes blijven maken met geld dat nog voorhanden is. Zorg dus voor zo min mogelijk financiële last. Kijk ook regelmatig naar je abonnementen, verzekeringen en financieringen. Check voor meer info

https://www.oostra-partners.nl/administratiekantoor-assen/