Geen last meer van insecten deze zomer met een vliegengordijn voor je deur

Hoge kwaliteit tegen de beste prijzen: daar reken je op als je een vliegengordijn voor je deur bij Torresol bestelt. In de webshop of bij een van 250 verkooppunten in heel Nederland heb je voldoende mogelijkheden om deze zomer insecten effectief buiten de deur te houden. Naast een vliegengordijn voor jouw deur, schaf je indien gewenst ook een hoogwaardige raamhor aan. Zo geniet je het hele seizoen van frisse lucht in huis, zonder last te hebben van muggen, vliegen en wespen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning!

Binnen twee werkdagen ontvang je jouw vliegengordijn al thuis

Torresol produceert al sinds 1990 hoogwaardige vliegengordijnen. Dit doet het bedrijf op Nederlandse bodem, waardoor het de kwaliteit van zijn producten kan garanderen. Daarnaast ervaar je met dit vliegengordijn voor je deur ultiem gemak. Zo is het magneetgordijn eenvoudig in elkaar te zetten – je hebt daarbij geen schroeven nodig. Ook biedt het bedrijf kant-en-klare vliegengordijn aan, die al geregen zijn en dus direct opgehangen kunnen worden. Alle vliegenweringsproducten worden bovendien al binnen twee werkdagen bij jou thuisbezorgd. Zo geniet je snel van een insectenvrij huis.

Laat je adviseren over de verschillende materialen voor jouw deur

Naast een magneetgordijn of kant-en-klaar geregen vliegengordijn, heb je ook de keuze uit andere materialen voor jouw deur. Ga bijvoorbeeld voor een aluminiumketting, kunststofdraad of lamellen. Ben je niet zeker welk materiaal het meest geschikt is voor jouw toepassing? Neem dan contact op met de klantenservice van Torresol. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De medewerkers geven je dan graag persoonlijk advies. Het is ook mogelijk om een van de 250 verkooppunten te bezoeken, waar je direct een beeld krijgt van het gewicht van het gordijn of de dikte van het materiaal. Kortom: er zijn voldoende mogelijkheden om een weloverwogen keuze te maken!

https://www.torresol.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten