Originele manier van reclame

Interactieve video

Wil jij voorlopen op je concurrenten? Iets nieuws op je website hebben? Een goed reclamemiddel? Denk dan eens over een interactieve video! Met een interactive video kom je heel ver aangezien nog maar weinig bedrijven dit gebruiken. Een interactieve video, de naam zegt het al, is een interactieve video. Je hebt dus interactie met degene die je filmpje kijkt. Dit filmpje kan over van alles gaan. Het interactieve gedeelte zit ‘m in de keuzes die je voor legt aan de kijker. Zij bepalen het einde en klikken welk einde er moet komen. Het lijkt dus best lastig om een goed filmpje in elkaar te knutselen, maar dat is het niet. Er zijn speciale programma’s ontwikkeld om dit gemakkelijker te maken voor ieder bedrijf. Hierdoor hoef je dus geen speciale kennis te hebben. Een interactieve video wordt veel vaker bekeken dan een normale video. Daarnaast hou je de kijker langer vast. Iemand verliest zijn concentratievermogen na drie seconden namelijk al, als je de kijker blijft uitdagen zal je zien dat de filmpjes geheel worden bekeken.

Editor inschakelen

Wanneer je je graag bezig wilt houden met interactieve video maar je zelf geen ervaring hebt in het editen van filmpjes, dan is het handig om gebruik te maken van een programma dat bedrijven aanbieden om het makkelijker te maken. Het uploaden van je eigen content is makkelijk op zo’n programma. Alle video’s die je gemaakt hebt, of afbeeldingen en geluidsfragmenten, worden opgeslagen in de cloud. Je kan hierdoor dus vanuit elke plek gaan werken. Daarna kan je met de editor van het bedrijf je filmpje creëren. Je kan bijvoorbeeld buttons toevoegen, afbeeldingen gebruiken of specifieke delen van je video aanklikbaar maken. Nadat je filmpje af is kan je deze eenvoudig op je eigen website plaatsen door middel van een code. Daarnaast kan je het filmpje overal op social media delen! Wanneer je filmpje online staat kan je ook het gedrag van je doelgroep bekijken. Je kan dus goed in de gaten houden hoe vaak je filmpje wordt bekeken!

https://www.ivorystudio.net/blog/de-beste-service-door-interactieve-video/

Waar een trouwfilm laten maken?

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat een trouwfilm kan maken. Ik en mijn vriendin gaan over een paar maanden trouwen en deze dag is er één die we nooit meer willen vergeten. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een onderneming die deze unieke dag voor mij kan filmen zodat ik het nooit hoef te vergeten. Ik ben nu opzoek naar een bedrijf met mooie apparatuur om full-HD films te kunnen maken van mijn bruiloft. Lees in deze blog voor welke trouwfilm maker ik gekozen heb en waar de keuze op hen gevallen is!

Trouwfilm maker zoeken

Ik ben dus gaan zoeken naar een trouwfilm maker. Ik wil graag dat deze onvergetelijke dag gefilmd wordt en dat ik het zodoende nooit meer zal vergeten. Natuurlijk hoeft niet alles gefilmd te worden maar de hoogte punten zeker. Ik ben dus opzoek gegaan naar zo’n bedrijf die voor mij een film van mijn bruiloft kan maken. En na wat zoekwerk had ik toch gevonden waar ik naar zocht. Ik kwam namelijk uit bij ArtVideo. Dit is een bedrijf die je bruiloft filmt en daar een trouwfilm van zo’n 12 á 15 minuten maakt. Dat is wat we zochten.

ArtVideo benaderen

Ik ben dus gaan kijken op de website van ArtVideo. Dit zag er allemaal mooi en netjes uit. En alles was duidelijk uitgelegd. Ze maken een film door middel van het gebruik van drones en andere professionele hulpmiddelen. Ik heb ze benaderd om allereerst uit te sluiten dat ze de dag van on ze trouwerij toevallig al ergens anders moeten filmen. Dat was gelukkig niet het geval en daarom hebben wij ArtVideo direct geboekt om een trouwfilm te laten maken. Zoek jij ook een bedrijf om op je trouwerij te filmen, zodat je de mooiste dag van je leven nooit hoeft te vergeten? Kijk dan zeker eens op de website van ArtVideo!