Energiezuinige elektrische boilers met label A en B

De nieuwste energiezuinige eco elektrische boilers uit voorraad geleverd bij elektrischeboiler.nl

Momenteel is er een nieuwe trend gaande in de elektrische boiler branche. ook de boilers moeten steeds zuiniger worden. Waar vroeger de elektrische boiler juist de energie slurper was hebben de boiler fabrikanten hun best gedaan deze steeds efficienter te bouwen met meer confort en gebruiksgemak.

De allernieuwste eco elektrische boilers hebben een energie label A en B. Dit is mede mogelijk gemaakt door de slimme controllers die men toepast en het allernieuwste PUR wat de perfecte isolatie blijkt te zijn. Zo zijn de meeste slimme controllers voorzien van een zelflerende funktie de gedurende een periode uw verbuik meet en met die data bepaald wanneer de boiler wel of niet moet gaan verwarmen. U zult begrijpen dat er een aanzienlijke besparing mogelijk is op uw energie rekening. 

Ook het gebruik van de nieuwste PUR schuimen voorziet in de behoefte om het water langer warm te houden en zodoende veel te besparen op de stroomkosten. Bovendien hoeft de mantel minder dik uitgevoerd te worden zodat met slnkere en moier vormgegeven elektrische boilers op de markt ziet verschijnen.

Ook het toepassen van 2 ketels in de boiler is een mooi voorbeeld van nadenken. De beide vaten hoeven niet gelijktijdig opgewarmd te worden zodat men als het ware een voor en naverwarmingsvat krijgt. Ook hier weer een perfecte oplossing om nog meer te besparen.

De energiezuinige elektrische boilers waren vorheen alleen rond en wit. Momenteel hebben we design boilers die plat zijn en bijvoorbeeld in grijs worden gemaakt. De afmetingen zijn zo gemaakt dat ze vaak nog in een keukenkast weggewerkt kunnen worden maar vaal is dat niet nodig, zo mooi zijn ze vormgegeven.

Wilt u meer weten over de energiezuinige ECO boilers, neem dan eens een kijkje op de website van ElektrischeBoiler.NL. Hier vind u veel informatie. Staat er niet bij wat u wilt weten? Neem dan contact met ze op via mail of telefoon.

http://elektrischeboiler.nl/