Sneller leren autorijden

Leren autorijden is best moeilijk. Officieel mag je vanaf je 17e beginnen met lessen, maar als je voor je 18e je rijbewijs haalt, moet er een ervaren chauffeur naast je zitten. Je mag niet allen in een auto rijden. Na je 18e mag dit wel. Vaak duurt het wel een aantal lessen voordat je af mag rijden. Sommige mensen hebben er meer nodig dan anderen en dat is helemaal niet erg. Het ligt er maar net aan of het je ligt en hoe snel je dingen oppakt. Afrijden doe je bij het cbr en dit doe je met een examinator. Vaak mag je kiezen of je rijinstructeur ook in de auto mee mag. In dit artikel lees je een aantal tips over hoe je makkelijker kan leren rijden.  

Er zijn een aantal tips en trucs als het om autorijden gaat. Ook zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Het is goed om de tijd te nemen tijdens het kijken in je spiegels. Doe het ook niet te overdreven. Als je goed in je spiegels kijkt, en zorgt dat je ook echt waarneemt, dan ziet je examinator dat ook wel. Hiernaast moet je ook goed letten op je plek op de weg en de snelheid die je maakt. Ga vlot met het verkeer mee en rijd niet te langzaam.  

Als het rijden nou echt best wel lastig blijft, ga dan eens op zoek naar wat gadgets die je erbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan het aanschaffen van een achteruitrijcamera set. Deze camera helpt je om te zien wat er achter je gebeurt. Veel nieuwere auto’s hebben dit al ingebouwd, maar je kan ze dus ook los kopen.  door een waeco camera aan te schaffen kan je goed oefenen met inparkeren en achteruit rijden. Je mag deze helaas niet gebruiken tijdens je examen. 

http://www.vanzwitserland.nl

Design verlichting van Power-Light

Bij het kopen van een nieuwe woning wordt er vaak veel aandacht geschonken aan zaken zoals een keuken, de badkamer of de meubels. En dit zijn natuurlijk ook heel belangrijke zaken voor de aankleding van een huis. Maar vaak wordt de verlichting in de woning vergeten of wordt er te weinig aandacht aan geschonken. Toch is verlichting van groot belang om een mooi totaal plaatje te krijgen. Een prettige sfeer in huis wordt voor een groot deel beïnvloed door de verlichting die in een huis hangt of staat. Daarom is het tijd dat er meer aandacht aan wordt geschonken. Want verlichting uitzoeken is geen saai klusje, maar juist een heel leuke klus, zeker in de webshop van Power-light. Zeker omdat we design verlichting in ons assortiment hebben. In deze blog volgen de redenen waarom design verlichting zo’n goede toevoeging zal zijn aan bijvoorbeeld uw woning, kantoor of winkel. 

Veel keuze 

Ook in verlichting is er ontzettend veel keuze, zo kun je ook bij design verlichting alle kanten op. Wij van powerlight.nl hebben meer dan 40 merken in ons assortiment. Zo is er altijd wel iets te vinden wat past binnen uw interieur. En zo kan die ene leuke lamp uit de webshop een mooi statement item worden in de woonkamer. Ook kunt u verschillende merken met elkaar mixen en matchen. Zo creëert u een speels effect in uw woning. Gaat u liever voor dezelfde verlichting in uw gehele woning, dan kunt u kiezen voor lampen van hetzelfde merk. Er is altijd wel een merk dat aansluit bij uw smaak. Wij zijn onder andere dealer van de merken; Artemide, Flos, Tonone, Muuto, Foscarini, Normann Copenhagen, Louis Poulsen en daarnaast nog vele andere merken. 

Advies retailverlichting 

Ook kunt u bij ons terecht voor advies voor de verlichting in uw huis. Met onze kennis kunnen wij u helpen om een sfeervol verlicht huis te realiseren. Maar niet alleen voor uw woning kunt u bij ons aankloppen, ook voor bijvoorbeeld uw winkel of kantoor kunt u bij ons een uitgebreid lichtplan krijgen. Want ook bij deze ondernemingen is goede verlichting van belang. Zeker voor een kledingwinkel is goed licht essentieel. En ook hiervoor zijn allerlei design lampen te verkrijgen. En zo kunt u iets uitkiezen wat mooi aansluit bij de rest van het interieur. Op deze manier kan het letterlijk de positieve punten belichten in een ruimte. De juiste retailverlichting beïnvloed de groei van de onderneming ten goede. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, en wij hopen u te kunnen helpen aan een goed lichtplan.

https://power-light.nl/

kiezen voor outplacement

Het verliezen van een baan is iets wat iedereen kan overkomen. Dit is een klap die moeilijk te verwerken is. Het begint allemaal bij het accepteren van het feit dat jij nu even zonder baan zit. Het is voor ons dan ook zeer belangrijk dat jij als werknemer er boven op komt. Dat is de missie en visie van Carrièrepoort. Het feit dat dit gebeurd is niet leuk en dat weten wij ook wel. Je kan je wel aanmelden voor outplacement zodat jij hier boven op kan komen het is wel lastig dat dit gebeurd maar het is zeker niet een situatie waar jij niet beter van kan worden. Daarvoor is het traject bedoelt, om jou er toch weer boven op te helpen. Het accepteren van het verliezen van jouw baan is natuurlijk essentieel voor het herstellen van jouw loopbaan. Je moet namelijk weer de arbeidsmarkt op als jij weer snel een baan wilt hebben. Het kan dus zo zijn dat jij een aantal maanden geen werk hebt. als jij ervoor kiest om niet stil te zitten tijdens deze periode zal jij dus binnen de kortste keren weer een baan hebben,

Je begint met een intake gesprek waar jij kennis maakt met het bedrijf en met outplacement. Er wordt uitgelegd wat wij van jou verwachten. Daarnaast zal de coach in alle details het hele traject voor jou uitstippelen. Je zult dan dus ook zien dat er veel mogelijkheden zijn voor mensen die in jouw situatie zijn beland. Het is niet eenvoudig om aan dit traject te beginnen. Je moet het natuurlijk zelf ook willen. Wij willen dat iedereen die met ons bedrijf in aanraking komt uiteindelijk weer een baan heeft. Je kan je bij ons aanmelden om jezelf weer in het goede daglicht te zetten van potentiele werknemers. Twijfel niet te lang en sluit je bij ons aan.

https://carrierepoort.nl

Bouwkundige keuring incl. NHG

Bouwkundige keuring incl. NHG

Bouwkundige keuring woning Inclusief NHG

Info

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke gekeurd worden, zijn onderaan de pagina benoemd. 

Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de ‘Nationale Hypotheek Garantie (NHG)’ en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

Het rapport 

U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring via de mail. In dit rapport staan alle gebreken met herstelkosten, voor de korte en lange termijn.
Klik hier voor een voorbeeldrapport. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring uitgevoerd en het rapport opgeleverd binnen 3 werkdagenZie hier voor de extra kosten.  

Aanvragen

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat het afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

De genoemde tarieven zijn all-in incl. BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijdekosten etc.)!

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

http://www.keuringshuis.nl

Droomhuis

Droomhuis

 

Wat is er nu fijner dan terug komen van je werk in een huis waarin u zich thuis voelt? Het huis waarin je leeft is van onschatbare waarde. Het is namelijk de plek waar u even aan niets hoeft te denken en even lekker tot rust kan komen. Veel mensen wonen in een huis wat naar hun mening nog niet helemaal af is. Het is nog niet het huis waar zij van dromen. Desondanks kunt u door het goed te decoreren het streven van een droomhuis bijna evenaren. Licht speelt daarbij een grote rol. Sommige mensen houden van veel licht in het huis, sommige juist weer niet. Smaken verschillen. Wat wel zeker is dat voor beide types iets te regelen is. Bijvoorbeeld met een architect in Haarlem.

 

Een goede woonwinkel levert gordijnen op maat. Wat voor gordijnen u ook wilt, Een goede woonwinkel heeft het en kan het op maat leveren. Daarbij wordt advies gegeven wat voor gordijn het beste zou staan, en wat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

 

De wensen en behoeften van de klant worden bij Een goede woonwinkel centraal gesteld en daar wordt dan ook goed advies op gegeven. Dat is nodig want een huis is toch iets waar je voor langere tijd in leeft. Daarom moet eigenlijk alles binnen het huis perfect zijn naar uw mening. 

 

Gordijnen kant en klaar

 

Ook houdt een goede woonwinkel rekening met de akoestiek binnen uw huis. Een huis wat met weinig stof is bekleed klinkt al snel erg hol en leeg. Textiel zorgt er voor dat de meeste geluiden worden opgevangen en het huis een stuk minder hol klinkt.

 

Overigens levert een goede woonwinkel niet alleen textiel maar alle soorten stof. Deze zijn zeer goed te gebruiken voor vouwgordijnen etc.

 

Ook kunt u er voor kiezen om kant en klare gordijnen te bestellen. Deze zijn in vaste formaten te bestellen en daarbij krijgt u er ook nog eens een gratis kussen van de zelfde stof bij.

 

Gordijnen kan en klaar zijn er in allerlei soorten en maten. We onderscheiden ze daarom in 2 types. Rolgordijnen en hanggordijnen.

 

Rolgordijnen worden vaak gebruikt voor kleinere ramen. Bijvoorbeeld die op uw slaapkamer.

 

Hanggordijnen worden over het algemeen gebruikt voor grote ramen. Bijvoorbeeld in de huiskamer. Toch is er nog veel afwisseling tussen die 2 mogelijk.

 

Een goede woonwinkel kijkt samen met u wat het beste is en laat u uiteindelijk de keuze maken.

 

Nieuwsgierig geworden? kijk dan op de website van 4 yourliving

http://www.hetontwerphuis.eu/

Staalkabelstunter

Als je op zoek bent naar staaldraad of het toebehoren hiervan zoals bijvoorbeeld draadklemmen of staaldraad gereedschap dan vind je bij de Staalkabelstunter alles wat je nodig hebt onder één dak. Alle soorten en maten kabels zijn verkrijgbaar voor zowel particulieren als bedrijven en ook kan de Staalkabelstunter je van dienst zijn als je advies of informatie wilt over hijs- of hefgereedschap.

Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende soorten draad op de markt en online vind je veel informatie over verzinkt staaldraad voor als je op zoek bent naar staaldraad wat tegen hitte en vochtige ruimtes moet kunnen, RVS-staaldraad voor als het draad corrosie bestendig moet zijn, geplastificeerd staaldraad voor als je het bijvoorbeeld buiten wilt toepassen, ijzerdraad voor als je aan modelbouw doet, terraskabels voor als je niet iedere avond je tafels en stoelen naar binnen wilt brengen als je een terras hebt als horecaondernemer en waslijnen die niet mogen gaan roesten voor het behoud van je wasgoed.

Al het staaldraad kun je gemakkelijk online bestellen bij de Staalkabelstunter en aangezien alles uit voorraad leverbaar is heb je het zo spoedig mogelijk in huis. Neem eens een kijkje bij de vele productomschrijvingen want je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij de Staalkabelstunter.

Sloten, bevestigingsmaterialen, verschillende soorten en diktes kabels, lieren voor op je boot, benodigdheden voor modelbouw maar ook materialen voor professionele bedrijven die zich bezighouden met het aanleggen van kabels. Als er niets tussenzit wat je zoekt of als je op zoek bent naar kabels met een afwijkende maat dan is het mogelijk dat de Staalkabelstunter maatwerk aflevert.

Geef van tevoren duidelijk je wensen aan én natuurlijk de juiste maten en de medewerkers van de Staalkabelstunter zullen er dan zorg voor dragen dat jouw bestelling op maat wordt gemaakt en natuurlijk netjes bij je wordt bezorgd.

 

 

http://www.staalkabelstunter.com/rvs/

Kwalitatieve radiatoren van Exclusieve Radiatoren

Hoge kwaliteit radiatoren zijn natuurlijk de beste radiators die je kan aanschaffen, maar toch niet altijd mooie radiators. Hier komt de komende jaren een enorm aantal veranderingen in, aangezien niet slechts de bruikbaarheid vandaag de dag belangrijk is, maar eveneens het uiterlijk van een radiator. Designradiatoren zijn tenslotte een werkelijke rage die de laatste jaren ook in Nederland zijn intreden maakt. Meer mensen gaan over tot het verkrijgen van trendy radiatoren. Behalve het feit dat dit soort radiators warmte geven, zijn ze tevens ook nog ontzettend fraai om te aanschouwen. Veel mensen vinden het dan ook leuk om een radiator uit te zoeken dat ook bij het interieur past.

Waarom wordt er vaak gekozen voor een verwarming van Exclusieve Radiatoren

Exclusieve Radiatoren verkoopt niet alleen de betere verwarmingen, maar tevens ook de indrukwekkendste radiators. Dat komt onder andere vanwege de aankomende trend van de mooiste radiators die steeds meer mensen in huizen hebben gemonteerd. Via de webshop van Exclusieve Radiatoren kun je veel verschillende radiatoren bekijken. De webwinkel biedt mooie en voordelige radiators aan, dat voor elk budget haalbaar is om het interieur van de woning te verbeteren door een bijzonder ontworpen radiator.

Ongeacht dat deze onderneming slechts radiatoren aanbiedt van een soort kwaliteit, is er tevens een aanzienlijk percentage van de productkeuze die ze aanbieden ook betaalbaar voor de gewone consument. De online onderneming biedt voor iedere radiator die zij presenteren in de online onderneming een productgarantie van tenminste 5 jaar. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat de aankoop tegenvalt.

Bijzondere en de betere verwarmingen vormen de toekomst

Wil jij tevens voorbereidingen treffen betreffende de toekomst? Ontdek dan eenvoudig via de webshop van Exclusieve Radiatoren de meest kwalitatieve en mooie verwarmingen die voordelig zijn en ook nog van de juiste kwaliteit. Als je vanaf deze online winkel bestelt ben je verzekerd van een goede service en goede radiatoren.

http://exclusieveradiatoren.nl/

Een humidor in het huis van elke levensgenieter

Besluiten om een Liebher humidor ZKes 453 te gaan kopen is voor elke sigarenliefhebber met ambitie een belangrijk moment. Het is het moment waarop we ervoor kiezen om thuis sigaren te gaan bewaren en te laten rijpen. Natuurlijk alles om het doel te ondersteunen: het genieten en ervaren van de vele smaken tijdens het roken van onze favoriete sigaar op het moment dat wij willen. Maar niet te vergeten, we laten aan de buitenwereld zien waar we ons mee bezig houden. En om eerlijk te zijn, het mag er gerust chique uitzien. Ik vind dat persoonlijk passen bij de wereld van de sigaar. De humidor of sigaren-klimaatkast welke wij aficionado’s besluiten te gaan kopen, is bedoeld om jarenlang te gaan gebruiken.  Toen ik een humidor ging kopen, heb ik mij eerst verdiept in het aanbod. Ik maakte een onderscheid in merk, type en grootte. Het aanbod is oneindig, al had ik al snel duidelijk waarnaar ik op zoek was. Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik voor mijn nieuwe aankoop al een kleine humidor in bezit had. Deze werd echter te klein, ik wilde ook graag enkele kistjes binnen de humidor bewaren.

Mijn bedoeling is om jullie het verschil tussen een humidor en sigaren-klimaatkast uit te leggen. Voordat ik de Liebherr ZKes453 kocht, had ik geen idee dat er verschillende soorten humidors te koop zijn. Ik ging er vanuit dat een humidor en sigaren-klimaatkast beiden als doel hebben onze kostbare sigaren te bewaren op een luchtvochtigheid tussen 68 en 75%. Het verschil is dat de sigaren-klimaatkast elektronisch zowel de temperatuur als luchtvochtigheid controleert en reguleert. Toch wel erg gemakkelijk! Want een constante temperatuur en luchtvochtigheid zorgt ervoor dat sigaren beter rijpen. Jullie zullen begrijpen dat mijn vrienden graag een sigaar komen roken. Het liefst een mooie, dikke Cohiba Behike, gelukkig nemen ze af en toe ook genoegen met minder.

Wisten jullie dat sigaren vroeger voordat ze verscheept werden eerst 6 maanden in een wachtkamer moesten liggen. Tegenwoordig wordt deze belangrijke stap steeds vaker en vaker overgeslagen. Als ik nu bij een sigarenwinkel kom bekijk ik eerst welke aged sigaren in de humidor leggen. Natuurlijk kom ik alleen bij de sigarenwinkels welke de originele kistjes gebruiken waar de data op staan. Mocht ik hier niet in kunnen slagen, leg ik de nieuwere sigaren eerst 6 maanden in mijn Liebherr ZKes 453. Ik houd een schriftje bij waarin ik de evolutie van de smaken van een type sigaar noteer gedurende het rijpingsproces. Echt een aanrader. Jullie zullen zelf merken dat de sigaren een zachter en gebalanceerder aroma produceren. Let wel op, smaken zijn persoonlijk. Geniet!

 

http://www.humidorkoning.nl