Dekbedovertrek met rits kopen

VL wonen

Dekbedovertrek met rits kopen

Iedereen kijkt er altijd wel een beetje tegenop, het verschonen van een bed. Het is altijd weer een gigantisch gedoe om het dekbed in het dekbedovertrek te krijgen. Zeker voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, is dit karweitje geen aangename belevenis. Toch is er nu een oplossing! Het enige wat u hoeft te doen is een dekbedovertrek met rits kopen! U zult u dekbed nooit meer zo snel en makkelijk in de dekbedovertrek krijgen als met de dekbedovertrek met rits van thuiszorgwinkel Allzorg.

Waarom een dekbedovertrek met rits kopen?

Zou u een dekbedovertrek met rits kopen, dan zijn uit de hoes schuivende dekbedden verleden tijd. Dit mooie systeem is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld rugproblemen, verminderde arm- en/of handfuncties of mensen die het opmaken van bedden überhaupt als belastende taak ervaren. U hoeft simpelweg het overtrek open te ritsen, het dekbed erin te leggen en het dekbedovertrek weer dicht te ritsen. Naast dat dit weinig inspanning kost, kost dit systeem ook nog eens weinig tijd!

Mocht het dekbedovertrek de volgende dag toch niet helemaal meer op zijn plaats liggen kunt u het gemakkelijk weer terug plaatsen met behulp van de open splitten, waardoor u uw dekbed zonder moeite weer recht in het dekbedovertrek legt. Moet u eens nadenken over alle ergernis die u zou voorkomen, als u een dekbedovertrek met rits kopen zou! Een dekbedovertrek met rits kopen, kunt u doen bij Allzorg. De thuiszorgwinkel die hulpmiddelen voor zorg en welzijn aanbiedt en zo een zelfstandiger leven voor iedereen een beetje meer mogelijk maken.

Niet alleen praktisch maar ook mooi!

En gelukkig zijn de dekbedovertrekken ook nog eens erg mooi vormgegeven. Het dekbedovertrek met rits is in vele verschillende dessins te verkrijgen. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen die voor ieder wat wils bieden. Dus kijk snel bij ons uitgebreide aanbod van prachtige dessins!

http://www.allzorg.nl/slapen/Dekbedovertrekken-met-rits

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten