Kunsthaag als Decoratie

Wist u dat…de Kunsthaag zeer geschikt is als decoratiemateriaal? Niet alleen voor buiten, maar eveneens binnen te gebruiken. De Kunsthaag Klimop op rol is uitermate geschikt voor deze doeleinden.

Wist u dat…U zelf eenvoudig deze Klimop Kunsthaag kunt bevestigen, bevestigd op rol aan een metalen frame, de afmeting is 1 x 3 meter en wordt met bundelbandjes of binddraad aan een spijker of schroef gehangen.

Wist u dat…Het geluiddempend werkt en meteen een frisse look geeft? Groen is rustgevend en maakt meteen heel sfeervol. Bovendien is het een voordelige en duurzame oplossing. Omdat de Kunsthaag lang meegaat.

De Kunsthaag kan in allerlei ruimtes worden opgehangen, zoals:

 • in de Badkamer

 • In de woonkamer

 • In de serre of veranda

 • In de hobbykamer

 • In de keuken

 • In de toiletruimte

 • In de Entree

Wilt u een kleiner oppervlak bedekken dan is de haag eenvoudig kleiner te knippen met een schaar of stanleymes. Zo kunt u creatief te werk gaan en meerdere stukje gebruiken om te decoreren.

Groen is momenteel wel de trend, en steeds meer in opkomst. Met een beetje meer groen in huis krijg je al vrij snel een frisse sfeer.

Onderhoudsarm

Bovendien is het onderhoudsarm, je handen worden niet vies en je hoeft ook geen water te geven of sjouwen met tuinafval. En geen tuinman hoeft hier aan te pas te komen. Kortom, je houdt tijd en geld over om te genieten van je groene omgeving. Want bovendien is het uiteindelijk een duurzame oplossing.

Decoreer met een Kunsthaag de wand binnenshuis, dit zal zeker indruk maken op de omgeving en groen is zeer sfeervol en zal voor veel gezelligheid zorgen.

KunsthaagEU levert de kunsthaag uit voorraad binnen 2 werkdagen. De webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen.

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag

Verticale Jungle Wandmat Kunststof 1×1 meter

De Verticale Jungle Wandmat

KunsthaagEU voor uw Verticale tuin Jungle Wand. Met deze Verticale Jungle mat in kunststof uitvoering haalt u werkelijk een prachtig design in huis voor aan de wand.

Steeds vaker is een groene muur te zien in openbare gelegenheden zoals bijvoorbeeld in het ziekenhuis, op kantoor, bibilotheek, in de horeca, in winkels. Het doet het erg goed als decoratie.

Dit straalt meteen een prachtige sfeer uit, het staat heel erg gezellig en is sfeerverhogend. 

Je eigen Jungle Botanische muur

Deze Kunststof mat heeft een afmeting van 1 x 1 meter en is helemaal bedekt met kunst tropische planten. De achterkant is een kunststof frame waardoor deze zeer eenvoudig is op te hangen aan de muur, bijvoorbeeld met spijkers,schroeven en vervolgens te koppelen met een ty rap.

Een voordelige en duurzame oplossing om je eigen Jungle muur te maken, op deze manier creer je je eigen botanische omgeving. Er is ook geen dure tuinman meer nodig om alles te onderhouden. Geen water geven, niet knippen en is UV bestendig.

Waarom een Jungle Kunststof Wand?

 • Werkt rustgevend
 • Sfeerverhogend
 • Geluiddempend
 • Eenvoudig te bevestigen met een ty rap
 • Voordelige oplossing
 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Geen dure tuinman nodig
 • UV bestendig
 • Ideaal in Horeca, Winkels, Expositie, Beurs, In huis
 • Zowel geschikt voor binnen en buiten
 • Makkelijk op maat te maken
 • Decoratief

Met deze Verticale tuin in Jungle uitvoering maak je echt indruk en creër je echt een gezellige sfeer.

Wil je na bovenstaand verhaal je eigen Jungle wand maken? In onze webshop zijn ze 24/7 te bekijken en te bestellen.

 

https://kunsthaag.eu/Verticale-tuin-Jungle-wandmat-1×1-mtr

Kunsthaag Kopen als decoratie

Kunsthaag als Decoratie

Denk er eens aan om een Kunsthaag te kopen als decoratiemateriaal voor uw showroom, etalage, expositie. Zeer eenvoudig maar geeft een prachtig resultaat en een gezellige sfeer. De Kunsthaag is eenvoudig vast te zetten met een paar tyraps of binddraad.

De kunsthaag op rol heeft een afmeting van 1×3 meter en is dus handelbaar om deze makkelijk vast te maken. Tevens onderhoudsarm, behoeft geen water en hoeft niet geknipt te worden. En blijft het hele jaar door groen. Er hoeft dus geen dure tuinman aan te pas te komen, op deze manier blijven de kosten bespaard.

Gezellige sfeer en meer Privacy

In de tuin eveneens zeer handig om meer privacy te creëren en een saai tuinhek of witte muur weer mooi groen te maken. Op het balkon aan de muur of op het balkonhek. Tegenwoordig is het steeds meer in de horeca, op vliegvelden of in ziekenhuizen te zien. Groene muren.. en dit maakt wel sfeer.

Binnenshuis zal het eveneens zeer mooi staan aan de muur als wandbekleding, bijvoorbeeld in de badkamer, hobbykamer of in de woonkamer. Je kan er ook wat kunstplanten in steken om meer kleur te maken.

Voordelen van de Kunsthaag

 • Onderhoudsarm

 • Eenvoudig te bevestigen

 • Hele jaar door groen

 • UV bestendig

 • Gifvrij

 • Decoratie in etalage, showroom, expositie

 • Ideaal op de camping

 • Ideaal in huis

 • Makkelijk te reinigen

Dus geen saaie schutting of muur meer en vrijwel onderhoudsarm. Met een vochtig doekje of tuinslang zijn ze eenvoudig te reinigen, je hebt dus ook geen last van ongedierte meer.

Op onze website staan verschillende voorbeelden, Bezoek onze webshop om de voorbeelden te bekijken en laat u inspireren.

 

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag

De vele mogelijkheden met een Kunsthaag

Vele mogelijkheden met een Kunsthaag

Een Kunsthaag is op veel manieren te gebruiken. In eerste instantie wordt de haag in de tuin geplaatst tegen een betonnen muur of tuinhek.

Als je absoluut geen onderhoud meer wilt doen in de tuin, denk aan water geven, tuinafval opruimen, snoeien en je wilt beslist geen vieze vingers, dan is een Kunsthaag een uitkomst.

Kortom:

 • Wil je binnenshuis meer kleur? Bijvoorbeeld aan de muur, in de badkamer, garage, werkkamer of toiletruimte?
 • Geen vieze vingers meer
 • Hbt je een saaie witte muur?
 • Heb je een schutting die wel wat opgefrist mag worden?
 • Heb je een balkon, klein of groot?
 • Vind je de receptie, restaurant, showroom of vergaderzaal te saai?

Lees dan even verder want….

Ze zijn UV bstending, Non-Toxic (Gifvrij) en Vlamdovend, En Geen last van ongedierte… dus binnenshuis geschikt en bovendien vrij eenvoudig te bevestigen aan een schroef met binddraad, vastnieten of tyraps.

Geen vieze vingers

Je hoeft niet meer te snoeien, water te geven, niet meer sjouwen met tuinafval en geen vieze vingers meer. Een kunsthaag is een verfraaing voor het interieur, en het is tegenwoordig regelmatig op de televisie te zien bij de klusprogramma’s.

Leuk in de garage, in de werkkamer, in de woonkamer, de toiletruimte, de badkamer… creeer een soort groene en gezellige omgeving. De kunsthaag is makkelijk kleiner te maken en ook groter. Maak het kleurrijker door er kunstbloemen in te steken. Met een beetje fantasie en creativiteit kan er beslist wat moois van worden gemaakt.

Is het een beetje stoffig geworden dan kan de haag gewoon even afgestoft of afgespoeld worden, de bladeren zullen altijd weer terugvallen in de oorspronkelijke vorm.

KunsthaagEU biedt diverse Kunsthagen, zowel op rol als tegels.

Bezoek onze webshop en laat u verrassen. 24 / 7 te bestellen en te bezichtigen. Of kom gewoon even langs in onze showroom in Haarlem om ze in het echt te bekijken.

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag

Horeca glaswerk, niet te missen in uw onderneming!

Horeca glaswerk

Als u een eigen horecazaak heeft dan heeft u natuurlijk veel nodig om officieel van start te gaan. U moet zorgen dat uw zaak ingericht is en dat u alle benodigdheden hebt zoals bijvoorbeeld horeca glaswerk. U heeft verschillende glazen nodig voor wijn, bier, sterke drank en frisdrank. Horeca glaswerk is erg belangrijk om te hebben omdat u zonder niet van start kan gaan. Er gaat dus regelmatig iets kapot zonder dat het de bedoeling is. Uw werknemers laten per ongeluk een dienblad vallen, of tijdens de afwas gaat het fout. Hier kan niemand wat aan doen maar u moet er wel voor zorgen dat u genoeg glaswerk op voorraad hebt zodat u nooit zonder komt te zitten. Voor de gasten is het heel fijn om een bepaald soort drankje in het juist glaswerk te krijgen. Dit staat professioneel en het laat zien dat u verstand heeft van het glaswerk. U wilt natuurlijk het liefst alles halen bij één groothandel waar u terecht kunt voor al het glaswerk. Online zijn er vele websites te vinden waar u horeca glaswerk kunt gaan bestellen. Ook wanneer u een keer en evenement organiseert kunt u wegwerp plastic bestellen zodat u het risico op gebroken glazen voorkomt. Door het online te bestellen wordt het geleverd bij uw horecazaak. Ook moet u goed nadenken over wat voor soort bier u gaat verkopen, er zijn verschillende glazen voor verschillende soorten bier. Heineken heeft bijvoorbeeld een eigen glas waar Heineken in wordt geschonken. Als u bijvoorbeeld twee soorten bier gaat verkopen dan is het mooi om voor die twee bieren een speciaal glas te hebben. Zo weet de gast ook dat hij of zij het goede biertje krijgt.

Verschillende soorten glaswerk

Ook in frisdrank zit verschil in het glaswerk. Gaat u voor een neutraal glas? Of gaat u een speciaal glas bestellen voor Ice tea en Cola? Daar moet u goed over nadenken voordat u gaat bestellen. Ook moet u rekening houden met hoe vaak het wordt besteld. Vaak wordt Cola vaker besteld dan water bijvoorbeeld. Dan moet u er wel voor zorgen dat u genoeg glazen heeft voor Cola. Vaak kunt u aan de webshop zelf ook advies vragen. Zij kunnen u een voorstel doen wat het best bij u, uw doelgroep en uw onderneming past.

https://www.horecagoedkoop.nl/benodigdheden/horeca-glaswerk

Sleutelhangers met een plaatsnaam

Steden hebben een identiteit. Het is een soort jasje met een bepaalde uitstraling of een weergave van hun kwaliteiten. Mensen kunnen zich daarmee identificeren of zich hiertegen afzetten. Een goed voorbeeld hiervan is de rivaliteit tussen Amsterdam en Rotterdam. Deze steden hebben een heel verschillende identiteit en dat is historisch zo gegroeid.

Rotterdammers wentelen zich graag in de underdogpositie. Die underdogpositie is in lijn met de historie van de stad, zoals die zich heeft ontwikkeld na de tweede wereldoorlog. Als je aan Rotterdam denkt, denk je meteen aan bouwen, bouwputten, arbeiders, haven en harde werkers. Rotterdammers koketteren hier ook graag mee aan de hand van grapjes als: in Rotterdam koop je je overhemden al met opgestroopte mouwen.

Het harde werken wiep zijn vruchten af. De grootste haven ter wereld ontstond hier, architectonische hoogstandjes werden uit de grond gestampt, de eerste metro van het land reed hier en ga zo maar door. Rotterdam is een echt doe-stad in tegenstelling tot Amsterdam. Je ziet het zelfs terug bij het voetbal: Ajax speelt eigenlijk mooier voetbal, meer trucjes en meer poeha. Rotterdam staat voor werkvoetbal, recht toe, recht aan.

Doordat Amsterdam zich niet eenzijdig heeft ontwikkeld en altijd veel aandacht heeft besteedt aan haar middenklasse heb je hier te maken met een heel ander soort stad. Het is een stad met smoel, zelfbewustzijn, een grote bek en allure. In Amsterdam praat je wel met je buren maar je hebt geen contact; Amsterdammers houden van anonimiteit. In Rotterdam leer je echt de mensen kennen omdat de mensen meer op elkaar zijn aangewezen.

Hoe zit het met jouw identiteit? Hoe belangrijk is de plek waar jij bent opgegroeid voor jou? Veel mensen hechten hier een grote waarde aan. Ze hebben plaatsen waar ze mee verbonden zijn en willen daar graag voor uitkomen. Dit kan een plaats zijn waar je bent geboren, waar je geliefde woont of waar je ooit een mooie vakantie hebt gehad. Mensen willen daar ook graag aan herinnerd worden bijvoorbeeld door een sleutelhanger met plaatsnaam. Dat kan nu. Er zijn fantastische sleutelhangers op de markt met een plaatsnaam. Rotterdam bijvoorbeeld, maar er zijn ook plaatsnaam sleutelhangers met (bijna) elke ander plaats in Nederland. Kijk snel op de site van deze geweldige webshop, dan weet jij waar Petrus de sleutel had.

http://www.handigespullen.com/sleutelhangers/

De droom van elk gezin

Een droom voor bijna elk gezin is wel een zwembad. Kinderen houden enorm van zwemmen, maar ook de oudere generatie kan ook enorm genieten van een zwembad.

Wanneer u nadenkt over deze optie of nog helemaal niet overtuigd bent, leest u gerust door. We zullen u in dit artikelen alle voordelen en opties bespreken. Ten eerste lijkt een zwembad voor veel mensen een onnodige investering. Veel mensen zien het als ‘leuk voor de kinderen’ en meer niet. Een zwembad bied u meer mogelijkheden dan u denkt. Zo is bijvoorbeeld zwemmen enorm goed voor uw gezondheid. Uw gewrichten kunnen zich makkelijk en soepel bewegen in het water. Dit zorgt ervoor dat u fitter wordt en uw gewrichten soepeler worden. Natuurlijk is een zwembad ook erg fijn als ontspannen. Genieten van een duik na het werk of genieten van de kinderen die heerlijk samen kunnen zwemmen. Een zwembad biedt u ontspanning en houdt u fit en gezond.

U moet rekening houden bij een zwembad dat het wel onderhoudt nodig heeft. Met een goed en degelijk onderhoudt verlengt u de levensduur van het zwembad en houdt u het water zuiver en schoon. Een voordeel van onderhoudt aan een zwembad is dat u het zelf kunt doen. Er kunnen namelijk verschillende installaties worden ingebouwd in uw zwembad. Toch wel één van de belangrijkste is een lamellen afdekking. Met deze zwembadafdekking lamellen kunt u uw zwembad afsluiten na gebruik. Door deze mogelijkheid houdt u uw zwembad schoon en op temperatuur.

Naast deze lamellen afdekking zijn er meerdere mogelijkheden om uw zwembad schoon te houden. Zo kunt u een zuiveringsinstallatie installeren, deze installatie zuivert het water van alle viezigheid die er tijdens het gebruik in het water is gekomen. Het is aan te raden om bijvoorbeeld een lamellen afdekking op uw zwembad te bevestigen, dit is enorm belangrijk voor het onderhoudt van uw zwembad.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/

Kinderlampen zijn vrolijke lampen

Lampen zijn sfeermakers van elke ruimte, kinderkamers moeten goed verlicht zijn, want kinderen zullen hier veel tijd doorbrengen. Spelen met vriendjes, boekjes lezen, of gewoon even tot zichzelf komen. Voordat er kinderlampen aangeschaft worden, zijn er wel een aantal belangrijke aandachtspunten waarop gelet moet worden, want niet elke lamp is geschikt voor in de kinderkamer.

Kinderlampen voor de oudere kinderen

Een leeslamp mag niet ontbreken. Bekijk op kamerlampen.nl alle lampen voor de kinderkamer, lezen stimuleert de ontwikkeling van kinderen, en als kinderen gestimuleerd worden met een sfeervolle vrolijke kinderlamp naast de voorleesstoel, zullen ze gegarandeerd aan het lezen gaan. Ook een lampje naast het bed dat de kinderen ’s nachts zelf aan kunnen zetten als ze naar het toilet moeten mag niet ontbreken. Door hier een klein lampje voor te gebruiken wordt er net genoeg licht geproduceerd om de weg naar de toilet te vinden, maar niet teveel zodat de kinderen niet meer in slaap kunnen komen door het felle licht. Vervolgens kan je als afwerking kiezen voor sfeerverlichting in allerlei vormen: lampionnen, vliegtuigen, auto’s, sterren, of dieren. Sfeerverlichting is aan te passen aan de stijl van de kamer en het kind.

Kinderlampen voor in de babykamer

Ook voor de allerkleinste baby’s is goede verlichting aanbevolen in de kamer. ’S nachts wordt er nog weleens een nachtvoeding aangeboden, of een schone luier. Hiervoor kan het beste een lamp met een dimmer gebruikt worden, zodat het licht ’s nachts zeer licht aangezet kan worden, en het dag- nachtritme van de baby niet verstoord wordt, maar de ouders wel de juiste zorg kunnen bieden.

Welke stijl kies je

De mogelijkheden wat betreft lampen voor een kinderkamer zijn enorm, je kan gaan voor felle kleuren die op elkaar afgestemd worden, dit geeft een vrolijk geheel in de kinderkamer en kan zowel voor jongens als meisjes gebruikt worden. Voor meiden kan er gekozen worden voor een sfeervolle, en stijlvolle kamer met glitters, en swarovski. Elk meisje droomt ervan om een prinses te zijn, en zo zullen ze zich voelen met bijpassende lampen. Naast glitters en swarovski zijn plafondlampen met plaatjes van dieren erop erg geliefd bij meiden, daarnaast kan je de kamer verder aankleden door het gebruik van wandlampen, een bureaulamp, en staande lampen. De jongens zullen eerder voor stoere verlichting kiezen. Legergroen, rood, en blauw zijn kleuren waar je zo mee kan starten. Kies voor een kinderlamp in de vorm van een auto, of vliegtuigen en je kleine stoere jongen zou zich helemaal op zijn gemak voelen. Voor jongens zijn teveel details niet nodig, maar als er gezorgd wordt voor een goed verlichte kamer dan ben je al snel klaar.

Welke veiligheidseisen moeten gehandhaafd worden

Zowel de plafondlamp, de wandlamp, als de staande lamp moeten allemaal voldoen aan hoge veiligheidseisen. En ze dienen betrouwbaar te zijn in de bediening. Op de kinderkamer moet voorkomen worden dat kinderen in de verleiding komen om te gaan trekken aan stekkers, of dat ze zelf proberen om de stekker in het stopcontact te doen, hiervoor is een beveiliging in de stopcontacten aanbevolen. Deze beveiliging in de vorm van een kunststof klepje wat in de contact doos bevestigd wordt, voorkomt dat kinderen zelfstandig stekkers, en andere voorwerpen erin kunnen steken. Beveiliging van stopcontacten is tot ongeveer zeven jaar nodig. Deze beveiliging klepjes zijn verkrijgbaar in doe het zelf zaken. Ook de bediening van de armaturen moeten veilig zijn, en zowel door de kinderen, vanaf een bepaalde leeftijd, als voor de ouders veilig te bedienen zijn. Naast de veiligheid moet ook rekening gehouden worden met de warmte die lampen kunnen produceren, en zelfs tot brandwonden kunnen leiden bij huidcontact en intensief gebruik. Er zijn speciale kinderlampen die niet gloeiend heet worden. Kabels moeten zorgvuldig weggewerkt worden, zodat kinderen er niet over kunnen struikelen. Bij voorkeur wordt gekozen om de kinder lampen vast te maken aan de muur, en niet te kiezen voor losstaande bureaulampen.

http://www.directlampen.nl/

Muurstickers in eindeloos veel ontwerpen

Muurstickers behoren zonder twijfel tot de meest populaire woontrends van dit moment. Dit is ook niet heel gek, want muurstickers maken van een kale muur een sfeervolle wand. Het mooie van muurstickers is wel dat deze in elke interieurstijl en in iedere ruimte in huis toe te passen zijn., van de baby- en kinderkamer tot de keuken, de woonkamer en de toiletruimte. Stickerparadijs heeft een enorm aanbod aan muurstickers voor kleine kinderen, tieners en volwassenen.

Muurstickers in diverse categorieën

Stickerparadijs heeft zoveel verschillende muurstickers, dat deze handig ingedeeld zijn in diverse categorieën. Zo kun je gemakkelijker navigeren naar de muurstickers van jouw keuze. Ontdek de vele muurstickers in de categorieën auto’s, barok, babykamer, beroemdheden, dieren, groeimeters, Halloween, huwelijk, kinderkamer, kerst, muziek, namen, sinterklaas, sport, teksten, tienerkamer en diversen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van muurstickers biedt Stickerparadijs alle muurstickers in een enkel stuk aan. Dit wil zeggen dat wij de muurstickers uit een enkel stuk snijden en zo de kwaliteit aanzienlijk hoger houden. Daarnaast is het natuurlijk aanzienlijk makkelijker en mooier om een muursticker in een enkel stuk aan te brengen dan in twee of meer delen.

Kies zelf de kleur en het formaat van de muurstickers

Heb je een keuze kunnen maken uit de vele muurstickers uit ons assortiment? Dan ben je eigenlijk nog niet klaar met het maken van keuzes. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij een muursticker kan bestellen die echt volledig aan al je wensen en eisen voldoet. Om dit te bereiken bieden wij je de mogelijkheid nog enkele zaken zelf aan te passen aan de muurstickers. Zo kun je meerdere formaten bestellen, zodat je het formaat makkelijk kunt aanpassen aan de afmetingen van de muur, en heb je de mogelijkheid om de afgebeelde muursticker een andere kleur te geven. Ideaal om een muursticker echt passend aan de ruimte te maken. Voor tekststickers kun je zelfs het lettertype aanpassen.

Ook voor bijzondere namen in muurstickers

Helaas is het vaak zo dat producten met naam enkel worden aangeboden op basis van een lijst meest voorkomende namen in Nederland en België. We leven in een tijd waarin we onze kinderen vaak bijzondere, internationale namen geven. Dit betekent dat er heel veel kinderen zijn die geen producten met hun eigen naam kunnen vinden. Dit vinden wij erg jammer, en daarom hebben wij hier iets aan gedaan. Veel van onze muurstickers zijn aan te vullen met een naam. Deze naam kan op de website zelf worden ingevuld. Zo kunnen er muurstickers worden gemaakt met de meest bijzondere, weinig voorkomende namen.

Ontdek het zelf bij Stickerparadijs

Wil jij wat extra sfeer geven aan de woonkamer, de baby- of kinderkamer, de keuken of bijvoorbeeld de hal? Muurstickers zijn hier zeer geschikt voor. Ontdek het brede assortiment van Stickerparadijs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers