De warme maand december

Het is bijna de maand van het jaar wat voor ieder kind de leukste van het jaar is. Afgelopen zaterdag is de sint weer in het land gekomen en dat betekent dat het bijna december is. De maand van sinterklaas, kerst, oud en nieuw en dus voor chocolade, pepernoten, marsepein, oliebollen en veel meer zoetigheid. Een luilekkerland voor kinderen kan je het ook wel noemen. Dit betekent dat ze ook weer een verlang lijstje mogen maken wat ze van Sinterklaas willen hebben. Dit kan lastig zijn want er is ook zoveel keuze tegenwoordig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor Sinterklaas zelf. Daarom krijgen jullie hierbij een paar tips voor het perfecte cadeau.

Iets voor de sport
Gegarandeerd dat je kind een sport beoefend. En het is harstikke leuk voor hun als ze van sinterklaas iets krijgen in het kader van deze sport. Een paar nieuwe scheenbeschermers voor de toekomstige robben of een nieuwe paardrijhelm voor de nieuwe Daniële Heijkoop. Zo kunnen zij op de vereniging de blits maken en dit motiveert om hun best te doen.

Buitenspeelgoed
Je kan er altijd voor kiezen om buitenspeelgoed te kopen zoals bijvoorbeeld een schommel of een wipwap. Hierdoor kunnen de kinderen heel lekker buiten spelen als het straks wat warmer wordt. Dit is wel het moment om zoiets te kopen en gegarandeerd dat dit je kind een heleboel speel plezier bezorgd. 

Een trampoline
Misschien niet een activiteit voor deze koude temperaturen, maar één van de leukste activiteiten van een heleboel kinderen is zonder twijfel trampoline springen. Het is een activiteit die zowel alleen als met een heleboel vriendjes en vriendinnetjes leuk is. Het zorgt ervoor dat kinderen lichaamsbeweging krijgen en dat ze socialiseren. Zo kun je een magic circle trampolines kopen met een bijbehorend veiligheidsnet voor trampoline

Hopelijk kun je met deze tips tot een goed besluit komen. En komt zo de warme maand tot een leuk einde.

 

https://www.trampolines.nl