De vele voordelen van aluminium ramen

Ben je op zoek naar ramen voor je thuis? Dan ben je bij Raamwinkel aan het goede adres. Ben je niet zeker van het te kiezen materiaal? Dan zijn aluminium ramen zeker het overwegen waard. Kom hun vele voordelen hieronder te weten en laat je overtuigen van de meerwaarde van aluminium!

 

Aluminium ramen hebben vele voordelen in huis, voordelen die je in je eigen huis kan verwerken. Allereerst zijn ze duurzaam en uiterst solide: aluminium is een recycleerbaar product – en dus goed voor het milieu – waarbij het al haar karakteristieken behoudt. Ten tweede zijn aluminium ramen ook uiterst onderhoudsvriendelijk, een zacht detergent en wat water volstaan om ze in een mum van tijd schoon te maken.

Verder zijn ze eenvoudig te integreren in de stijl van je woning, aangezien je kan kiezen tussen maar liefst 400 kleuren! Onze raamprofielen worden namelijk industrieel gepoederlakt en in een Ral-kleur afgeleverd, namelijk de kleur van je keuze. En last but nog least genieten aluminium ramen ook nog eens van een lange levensduur, die kan oplopen tot maar liefst dertig jaar. Onze vijftien jaar garantie is met andere woorden meer dan gegrond!

 

Aluminium ramen van Aliplast

Aliplast is een topmerk van eigen land. Vroeger had aluminium een niet al te best imago, waarbij vaak werd beweerd dat het slecht is op gebied van isolatie door warmteverlies. Ook werd aluminium beschouwd als te koud, te kil en allesbehalve mooi. Dit plaatje behoort vandaag echter definitief tot de verleden tijd.

 

Aluminium ramen van Aliplast werden ondertussen ontelbare keren gebruikt door topdesigners in de moderne architectuur, dankzij hun uitstraling. Ze kunnen immers gebruikt worden in diverse bouwstijlen en zijn strak, veelzijdig in stijl en bovendien ook nog eens gemakkelijk te personaliseren.

 

Aluminium ramen van Aliplast bij Raamwinkel

Aluminium ramen zijn reeds geruime tijd zeer gegeerd door talloze architecten en ontwerpers. Wil je ook een moderne, design look bij je thuis? Dan is aluminium de perfecte keuze. Bij Raamwinkel kan je terecht voor aluminium ramen in vele uitvoeringen. Ga alvast voor een voorsmaakje op onze webshop, waar je geheel vrijblijvend een prijsofferte op maat kan opvragen. 

Je kan onze ramen in aluminium ook komen bewonderen in onze toonzaal, waar onze medewerkers je graag ontvangen in het gezelschap van een kopje koffie. Je ons tot slot ook steeds contacteren via het telefoonnummer +32 53 85 73 59 of via het e-mailadres info@raamwinkel.be. Raamwinkel probeert je vragen zo snel mogelijk te behandelen!

http://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-ramen

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten