Cuddle Buddy Relaxkussen

VL wonen

Cuddle Buddy relaxkussen

Allzorg biedt als thuiszorgwinkel allerlei speciale producten aan die ondersteuning bieden aan hen die dat nodig hebben. Deze producten zorgen dat u minder afhankelijk bent van uw omgeving en vergroten de levenskwaliteit. Allzorg levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. We zullen ons hier richten op een specifiek product dat Allzorg verkoopt: het relaxkussen. Daarbij zullen we een aantal specificaties van relaxkussens opnoemen. Tenslotte wordt verteld waar u terecht kunt voor meer informatie over Allzorg, over het relaxkussen en over andere producten van Allzorg.

Het relaxkussen

Het relaxkussen dat Allzorg verkoopt is van het merk Cuddle Buddy. Met een relaxkussen kunt u comfortabel en in een goede houding zitten. Relaxkussens helpen u dus om te ontspannen, zowel thuis of onderweg. Specificaties van de relaxkussens die Allzorg verkoopt zijn:  

–          De relaxkussens zijn medium size: 40 bij 20 centimeter.

–          Een relaxkussen weegt slechts 315 gram, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn.

–          Relaxkussens kunnen tot 30° gewassen worden.

–          Een relaxkussen bestaat voor 83% uit nylon en voor 17% uit spandex.

–          De vulling van relaxkussens bestaat uit polystyreen micro korrels.

Relaxkussens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren: van groen tot rood en van beige tot paars. Hierdoor kunt u een relaxkussen uitzoeken in een kleur die u mooi vindt. Voor meer informatie over de relaxkussens van Allzorg kunt u terecht op onze website.

Kijk op de website

Op de website vindt u nog veel meer informatie, bijvoorbeeld over Allzorg en over andere producten. Hebt u een vraag over de relaxkussens of over iets ander gerelateerd aan Allzorg? Neem van contact met ons op. Op onze website vindt u ons e-mailadres, ons telefoonnummer en een contactformulier dat u kunt invullen. U kunt ons ook vinden op sociale media en bijvoorbeeld contact opnemen via Twitter of Facebook.

http://www.allzorg.nl/slapen/relax-kussens

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten