C-Bèta: duurzame evenementenlocatie

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan.

werkplekken nodig?

Ons uitgangspunt is geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. Bij ons kunt u één van de meest speciale werkplekken in Nederland huren tegen een schapelijke prijs. In de ruimtes die wij verhuren speelt circulair een belangrijke rol. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Vraag onze medewerkers naar mogelijkheden.

Inspirerende werkplek in Amsterdam huren?

Wij verlengen de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die zich bezighoudt met circulair. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie.

Duurzame ruimte huren in omgeving van Amsterdam

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen voor het bouwen van onze ruimtes. Dit kunt u zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in de omgeving vanAmsterdam noemen. Uiteraard zijn wij daar trots op. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we kijken wat u wensen en eisen zijn. Hier maken wij een geschikte oplossing voor. 

https://c-beta.nl/