Bredene: the place to be voor betaalbaar wonen aan zee

Wonen aan zee is aantrekkelijk voor velen onder ons.  Heel wat Belgen hebben er hun buitenverblijf, sommigen als investering voor later, sommigen eenvoudigweg als vakantieverblijf. Om welke reden jij ook wilt investeren in vastgoed aan zee, Bredene heeft heel wat mogelijkheden om betaalbaar wonen aan zee voor jou denkbaar te maken!

 

Betaalbaar wonen aan zee is niet langer ondenkbaar

Wonen aan zee is vaak een knelpunt. De kustregio is immers duur en ontneemt je de kans om betaalbaar te wonen aan zee. Maar daar brengen wij voortaan verandering in. Bij ons kan terecht voor een betaalbaar appartement in Bredene, de kuststad waar je ongetwijfeld als eens bent geweest op vakantie.

Bredene is wordt gekenmerkt door haar vele duinen en haar geanimeerde strandleven. Zowel tijdens het zomerseizoen als daarbuiten trekt het veel bezoekers naar haar badplaats. Denk je dat betaalbaar wonen hier daarom onmogelijk is? Wel, wij stellen diverse appartementen te koop in Bredene aan aantrekkelijke prijzen!

 

Betaalbaar wonen aan zee in Bredene: niets dan voordelen

Een appartement te koop in Bredene aan zee? Je vindt er meer dan één bij Kop van Sas. En waarom zou je de aankoop niet overwegen? Onze appartementen bieden niets dan voordelen:

  • Uitzonderlijk ruime vertrekken met royaal terras
  • Parkeerfaciliteiten aanwezig dankzij ondergrondse garage
  • Ontspannen wanneer je wilt aan zee, maar ook in de parktuin
  • Omgeven door een groen kader door de Bredense duinen
  • Gelegen vlakbij de bruisende gemeente

 

Koop je bij ons een appartement in Bredene, dan ben je bovendien ook verzekerd van een tiptop afgewerkte bel-etagewoning opgetrokken uit energiezuinige en duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Ook over het interieur hoef je je geen zorgen te maken, want je kiest toch gewoonweg het interieur van je dromen?

 

Betaalbaar wonen aan zee is ook voor jou mogelijk

Ben je op zoek naar een verblijfplaats aan zee? Dan is Bredene zeker het overwegen waard. Kop Van Sas maakt voortaan betaalbaar wonen aan zee mogelijk met haar parkwoningen. Een appartement kopen in Bredene aan zee is nog nooit zo binnen handbereik geweest als vandaag!

 

Voor verdere toelichting kan je ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 59 44 10 44.  Onze medewerkers doen hun uiterste best om jou een antwoord op maat van je vraag te geven. Alvast tot binnenkort voor meer info!

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be