VL Wonen
Image default
Badkamer

Blog over luxe badkamer

Het maken van beslissingen voor het creëren van een luxe badkamer is nog niet eens zo makkelijk. Ten eerste moet je ergens inspiratie vandaan halen, voordat je jouw ideale badkamer kunt samenstellen. Bij een showroom langs te gaan is een ideale manier om inspiratie op te doen voor je badkamer in Deventer. In deze blog lees je over een aantal interessante mogelijkheden die jou wellicht wat inspiratie geven om jouw eigen luxe badkamer samen te stellen.

Regendouche voor een luxe gevoel

Een badkamer is niet compleet zonder een douche. Er zijn diverse soorten douches waar je uit kunt kiezen. Echter, is een regendouche een uitstekende keuze als jouw badkamer dat luxe gevoel wil geven. In vergelijking met een standaard douchekop heeft een regendouche een bredere straal, waardoor het water over je hele lichaam valt. Daarnaast kan je de hoogte en richting van de regendouche eenvoudig verstellen, zodat je van elke douche kunt genieten.

Vloerverwarming voor comfort

Kou is wel het laatste dat je in je luxe badkamer wilt hebben. Om dit te voorkomen is er de mogelijkheid om elektrische vloerverwarming in je badkamer te laten plaatsen. Daarnaast bespaar je energie, door elektrische vloerverwarming te plaatsen. Dit komt de vloerverwarming de temperatuur van de desbetreffende ruimte maar met tot 19°C of 20°C hoeft te verhogen om een verschil te merken. Wanneer je de desbetreffende ruimte laat verwarmen door radiatoren, moet temperatuur 21°C of 22°C bereiken voordat je een verschil begint te merken. Met vloerverwarming in je badkamer kun je dus altijd genieten van een comfortabele temperatuur, zonder dat je energierekening te hoog oploopt.

Whirlpools voor ultieme ontspanning

Ultieme ontspanning is van harte welkom in een luxe badkamer en kan makkelijk ervaren met een whirlpool. In een whirlpool kun je namelijk genieten van een heerlijke massage door het water. Door een whirlpool op maat te laten maken, heb je alle ruimte om in alle comfort te genieten van het heerlijke water.

Stoomcabines voor een goede gezondheid

Voel je als herboren met een eigen stoomcabine in je luxe badkamer. Doordat je lichaam in de stoomcabine voor 20 minuten wordt blootgesteld aan de stoom, wordt je bloedsomloop gestimuleerd, je interne lichaamstemperatuur verhoogt en je huid gereinigd van afvalstoffen. Daarnaast helpen stoomcabines bij het ontspannen van de spieren en gewrichten, waardoor vormen van pijn worden verlicht. Een ontspannend moment in jouw eigen luxe badkamer is dus essentieel om je gezondheid stabiel te houden.

Gerelateerde artikelen

Badkamer inspiratie: tips en trends