Bespaar op verwarming

Bij het horen van het woord “straalkachel” denkt u misschien direct aan kamperen. Een straalkachel wordt in de caravan gebruikt voor de frissere vakantiedagen. Een straalkachel kan echter in veel meer situaties uitkomst bieden. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat u een specifieke ruimte in huis kunt verwarmen zonder direct in het hele huis de kachel op te hoeven stoken. Dit kan uiteindelijk een hoop energiekosten besparen. 

De juiste straalkachel 

Veel mensen vinden het idee van een straalkachel niet aantrekkelijk, omdat aan de meeste straalkachels veel nadelen kleven. Veel straalkachels zijn energievreters die vaak ook nog eens gevaarlijk zijn en de ruimte maar deels verwarmen. Met de straalkachels van Heat Save heeft u al deze problemen niet. Het is een kleine investering die u binnen één stookseizoen terug verdiend heeft door op stookkosten te besparen.

Voordelen Heat Save

De straalkachels van Heat Save gaan een leven lang mee en u krijgt van ons 10 jaar garantie. Binnen de kortste keren wordt de gehele ruimte verwarmd, zonder de lucht droog te maken. De buitenkant van de kachel blijft koud, zodat niemand zich eraan kan branden. De kachels zijn zuinig, verspreiden geen gaslucht en vergen geen onderhoud. Met een gaskachel van Heat Save zit u dus altijd goed. 

Elektrische verwarming

Een andere manier om op verwarmingskosten te besparen is het aanschaffen van elektrische verwarmingstoestellen van Batirad. Dit is een verwarmingstechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van LARNAGE keramiek. Deze steensoort heeft de bijzondere eigenschap om warmte snel op te nemen en vervolgens zeer langzaam weer af te geven. Als de steen een uur lang elektrisch verwarmd wordt, dan heeft u vier uur lang plezier van een behaaglijk warm huis. Neem voor meer informatie over deze verwarmingstechniek eens een kijkje op de website van Heat Save, of neem contact met ons op.

http://www.heatsave.nl/