AEG vaatwasser van Keukenwinkel.nl

BIJ AANSCHAF COMPLETE KEUKEN AEG vaatwasser BONUSKORTING!

De perfecte afwasautomaat voor kleine keukens – compact en ingebouwd 

Dankzij de slimme technieken van de AEG vaatwasser kunt u een fantastische afwasautomaat plaatsen in zelfs de kleinste keuken. Deze compacte inbouwafwasautomaat biedt de perfecte oplossing.

Tot 13 couverts in één keer laden 

De rekken in deze AEG vaatwasser, met speciale bierglashouders en een lade die ontworpen is voor het plaatsen van lange messen, kan op flexibele wijze worden aangepast om ruimte te creëren voor maximaal 13 couverts.

Geoptimaliseerd automatische programma voor topprestaties 

Met het AutoSense-programma wordt uw serviesgoed schoongemaakt met het meest efficiënte gebruik van energie, water en tijd, dankzij een verbeterde, hoogwaardige sensor. 

Geen energieverbruik tussen de afwasbeurten 

Met de Auto-Off-functie verbruikt de vaatwasser absoluut geen energie tussen de cycli. Dit betekent een ware doorbraak in energieverbruik.

Compact en flexibel – altijd de juiste combinatie 

U kunt deze afwasautomaat op een aantal manieren plaatsen met andere compacte keukenapparatuur uit de reeks. Op of naast elkaar, het effect is altijd net en gestroomlijnd.

 

Snellere reinigingsactie van de AEG vaatwasser voor als u weinig tijd hebt 

De TimeSaver-functie stelt u in staat om al uw vaat in de helft van de tijd af te wassen. Deze functie verhoogt het vermogen en de waterdruk voor een snellere reiniging.

Standaard aan de buitenkant, extra ruim binnenin 

De grote capaciteit van deze afwasautomaat geeft u meer ruimte aan de binnenkant. Genoeg ruimte voor het reinigen van maximaal 13 couverts. Hoewel de buitenkant standaard afmetingen heeft, betekent de extra laadruimte dat u er veel meer in kunt doen.

Intelligente autoregeling voor topprestatie 

Met het automatisch programma kiest de vaatwasser automatisch de beste combinatie van energie, water en tijd om uw servies goed af te wassen.

Installatie: volledig geïntegreerd

Geluidsniveau: 45 dB(A)

Afwasprogramma’s: Auto 45-70°C|extra Silent|Eco 55°C|Pro 70°C|Quick 50°C

Startuitstel tot 19 uur 

U kunt aangeven wanneer u de afwasautomaat wilt laten beginnen. Dit kan tot 19 uur na het moment waarop u de afwasautomaat heeft ingeschakeld.

Schone borden in grote stilte: slechts 43dB 

Dankzij het Extra Silent-programma maakt deze afwasautomaat uw serviesgoed bijna geluidloos schoon, op een niveau van 43 dB.

Krachtige reiniging van de meest vuile vaat 

Het Pro70-programma zorgt voor efficiënte en krachtige reiniging van zelfs de meest vuile ladingen, dankzij de waterstraal van 70°C.

Vooruit plannen dankzij de uitgestelde startfunctie. 

Met deze uitgestelde startfunctie kunt u 19 uur vooruit plannen. Zo heeft u schoon serviesgoed wanneer u dat wilt zonder dat u de afwasautomaat meteen aan moet zetten.

 

Ga nu naar www.keukenwinkel.nl! U kunt ook contact opnemen voor meer informatie of een afspraak voor een offertegesprek. Contact opnemen kan telefonisch op het volgende telefoonnummer: 072-5323131 of via mail info@keukenwinkel.nl. 

 

http://www.keukenwinkel.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten