6 tips om de perfecte kunstkerstboom te kiezen

Wist u dat de gemiddelde kunstkerstboom ongeveer 10 jaar meegaat? Dan weet u waarschijnlijk ook niet precies welke spar u moet kiezen. Kunstkerstbomen outlets zijn nu populairder dan ooit. Voor veel mensen brengen ze meer vreugde dan een echte! Hoewel er een aantal nadelen aan een kunstboom kleven (ze zijn niet brandveilig en kunnen niet worden gebruikt als voedsel na de kerst), is een kunstboom gemakkelijk op te bergen, goedkoper dan een echte, en hoeft hij niet te worden bewaterd of onderhouden. Als u erover denkt om dit jaar een kunstboom aan te schaffen, zijn hier 6 tips om de perfecte kunstkerstboom te kiezen…

 

Ken uw opties

## Ken uw opties Er zijn tegenwoordig drie soorten kunstkerstbomen op de markt: – Het eerste type is een PVC kerstboom – een soort kunstboom die erg goedkoop is maar er niet erg realistisch of natuurlijk uitziet. Als u dit type kerstboom kiest, zult u hem waarschijnlijk elk jaar moeten vervangen. – Het tweede type kunstkerstboom is een boom van HDPE plastic – een soort plastic dat er realistischer uitziet dan PVC, maar nog steeds niet zo realistisch is als andere soorten kunstbomen. Als u dit type boom koopt, moet u hem waarschijnlijk binnen enkele jaren vervangen. – Het derde type kunstkerstboom is een kunstboom van PVC en PE – een type kunstboom dat realistischer is dan de andere twee soorten en langer meegaat. Als u dit type kerstboom kiest, kunt u hem meer dan 10 jaar houden.

 

Controleer de diameter

De diameter van de boom is erg belangrijk. Als u een boom kiest waarvan de diameter te klein is, zal hij er niet uitzien als een kerstboom. Als u een te grote boom kiest, neemt hij te veel ruimte in beslag. Een diameter van ongeveer 45 inch (115 cm) is een goede keuze. Heb je een grote kamer, dan kun je voor een kleinere diameter gaan. Heb je een kleine kamer, dan kun je voor een grotere diameter gaan. Als u niet zeker weet hoe groot of klein u moet gaan, kunt u hulp vragen aan de verkoper in de winkel.

 

Controleer het materiaal

Aangezien je de boom 10 jaar lang gaat gebruiken, wil je er zeker van zijn dat de boom van stevig materiaal is gemaakt. Zwaardere bomen zijn meestal steviger dan lichtere. – PVC kerstbomen: Als je kiest voor een PVC kerstboom, moet je weten dat dit het minst dure type kunstkerstbomen is. Maar PVC bomen staan bekend om hun lage kwaliteit en slechte uiterlijk. Als u kiest voor een PVC kerstboom, moet u waarschijnlijk plannen om het te vervangen in een paar jaar. – Bomen van HDPE plastic: Als u kiest voor een boom van HDPE plastic, zult u een paar verschillende soorten vinden. U kunt kiezen voor een boom van 100% HDPE plastic, een boom met een PVC-kern bedekt met HDPE plastic, of een boom gemaakt van HDPE plastic en PE plastic. Bomen van HDPE plastic gaan langer mee en zien er realistischer uit dan bomen van PVC. Als u dit type boom kiest, hoeft u hem misschien maar eens in de 10 jaar te vervangen. – Kunstbomen van PVC en PE: Als u kiest voor een boom van PVC en PE, vindt u een paar verschillende soorten. U kunt kiezen voor een boom die 100% uit PVC en PE bestaat, een boom die gemaakt is met een PVC-kern bedekt met PE plastic, of een boom die gemaakt is met PVC en PE. Bomen van PVC en PE zijn het meest realistisch en gaan het langst mee. Als u dit type boom kiest, kunt u hem wellicht meer dan 10 jaar houden.

 

Controleer de takken en naalden

Als de takken en naalden er te dun uitzien, kunnen ze gemakkelijk breken wanneer u er ornamenten op probeert te zetten. Als ze er te dik uitzien, zien ze er onnatuurlijk uit. U kunt ook de lengte van de takken controleren. Ze mogen niet te lang of te kort zijn. Als je een grote boom hebt, kun je een paar kleinere bomen kiezen in plaats van één grote boom. Kleinere bomen zijn gemakkelijker te hanteren en op te bergen. U kunt ook een voorverlichte boom proberen – een soort kunstkerstboom met lichtjes in de takken. Deze bomen zijn erg populair en zien er prachtig uit.

 

Waar koop ik een nepkerstboom?

Als u een goede deal wilt sluiten en de beste kunstkerstboom wilt kopen, dan moet u dat doen tijdens het kerstseizoen. De meeste winkels beginnen in oktober met de verkoop van kerstbomen. De beste tijd om een kerstboom te kopen is de week voor Kerstmis. Veel winkels hebben uitverkoop in de laatste week voor Kerstmis. Er zijn ook veel online winkels die kunstkerstbomen verkopen. Als u uw kerstboom online koopt, kunt u een goede deal krijgen en kunt u ook tijd en geld besparen. U kunt ook deelnemen aan een kunstmatige kerstboom swap met uw vrienden en familie. Dit is een geweldige manier om geld te besparen en tegelijkertijd een mooie kerstboom te krijgen.

 

Conclusie

Het kiezen van de perfecte kunstkerstboom kan een ontmoedigende taak lijken omdat er zoveel verschillende soorten, maten en variëteiten zijn om uit te kiezen. Zorg ervoor dat u uw opties kent en dat u de perfecte boom voor uw huis kiest. Als u deze 6 tips volgt, vindt u de perfecte kunstkerstboom in een mum van tijd!

https://www.tuincentrumoutlet.com/kerst-kerstverlichting

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten